How would u feel if u a provoke u man for 4 years say him have woman, and a tell him a long time u nuh get some good s*x. And true him have next woman a road mek him nuh wah please me no more. People the man ago say pussy is not all cause him can back him fist, and once him back him fist him good. S*x nah run weh. Bare in mind hes older than me suh him explore long before me. People look how s*x sweet! Plus him h*d big plus me nuh have nuh pickney me ole extra tight cause a him fuss eva f**k me. What u guys woulda think if u man say s*x nah run weh and him can back him fist and when him back him f*st him good him nuh wah nuh f**k. Pinkey is the first jamaican man mi eva buck up pan weh nuh love f**k. Probably him a do it to smady else and a get it else where. Sometime me consider fi just cheat cause this yah man yah behave as if him nuh want me😶😶 when we do f**k and him cum me nuh feel please again. One time things wearnt like this we use to have alot a s*x and please each other.