MAN MINERS OUT IN FULL SWING

12 thoughts on “MAN MINERS OUT IN FULL SWING

1. Yuh oughta go Met n see the way the others live the good life many ppl can only dream abt! Destiny’s child “cater to you” will b the theme song. :dp :angel

2. No sah, this must be a joke. Nope I don’t believe this big gray tone woman would did this abomination to women.

3. if u got it why not,a orgasm a day good for your heart. okay keep the money, live miserable, family will get it, siddung pon oonu big fat cratches trump soon come grab it

4. @11:07 kissing my dam teeth, how u know the woman tone grey she big and beautiful, a people like you man/woman f**k pon right unda u nose, obviously you are young bud an no know hurricane, bet u don’t have a cent to tek to yu grave donza fi circulate no no are how u do it

1. You rhinos always exhibit low self esteem and take on men role. Why hustle? :hammer obvious the type of men you’ll trying to bag at this game hunt. Then onnu complain about being used like toilet :ngakak :ngakak :ngakak

5. A di stiff hood dem want…. Den buy di likkle youth dem play station an shit… One a dem get f**k wah day yah cause di likkle youth baby madda have di whole a di naked pic har big woman ole bloodclaat send to di likkle youth phone… Bout she in love wid di Vien weh Stan up inna him hood an say no man Neva Mek she come so yet. Likkle youth a 24 an har bloodclaat a 48. Looooooooooou Nuh f**k. Mi naw f** Nuh likkle boy.. hunnu cougars a doh like hunnu yeah.

6. Cho unnu know mi did a contemplate fi go n see if mi cudda get bag by one a dem mommy deh. But when mi see dem say why hustle, instead of why work so hard mi realize say mi affi go bleach, draw fi mi school pants and nuh av nuh ambition fi enter. Darn it man. N mi wudda mek a fine kip man eno. Come home ar dinner cook, clothes wash n press and ar bathe water warm with the oils. But then mi might pass off as too old to.

1. Dem may have a 70-80 year old dem fi round out recruitment :ngakak then you can break out the depends and bengay :ngakak