MARVIN AH HOPE YUH STAY HAPPY FOREVA

13 thoughts on “MARVIN AH HOPE YUH STAY HAPPY FOREVA

1. Nothing is wrong with a man acknowledging his woman n expressing his love that wat we Jamaican man lack we nuh big up we woman enuff n talk bout we nuh ketch feelings kmft mi rate how Marvin ketch feelings n me de world know! Power move I hope u stay forever happy mi like da couple de!

2. Look in IG met. Him sister in law make a serious comment say them a see him inna court bcz him nah get no green card lmao

3. Met Lisa sister put up another post on IG she said she is the one that help file the papers and that he been back to Jamaica every 3 weeks within the 12 months that he’s been here she said they will see him in court

4. Mi think Nickesha a breed, Lately inna di tight up clothes mi see her belly a heng ova, Maybe its just too much Kfc but like how she a slim dancer and always in da streets her belly nuh fi a stay suh. Lets just hope its too much kfc lol! A hype marvin a look girl tru him wife no longer want him, You will soon b gone for the next bitch as long as she can give him likkle dancehall hype coz that is all he will ever be, Focus on the career you say you want and mek marvin start spend money pon u or sumn like how you put up that pic inna di ole shoe with your crawny toe dem and the people do you up, How marvin fi want dat fi you and say him love you. Fix up and smarten up coz you a go get f**k. You mek cocky run u head

5. Boy met the way life set up everyday death nothing is the same once someone is happy thats all that matters in this world.

1. Yeah man das why sin cyah done cause one spread whey ina fi dem happiness and nuh care bout who dem a mek unhappy…sin pan tap a sin is sin

6. Nickeisha ano real friend. An a wah wicked gal tuh harself….A mean she sacrifice harself Fi humiliation Fi Marvin happiness chu har friend talk di cheut Fi views and likes an most a who a watch Nuh like it. Dwl Marvin a dance Suh mi hear nuff gal say him look like him caah f**k….. Oh please mi Nuh care if yuh look like him caah f**k from yuh name call pan batty mi nuh want yuh… An nickky fyi Marvin woulda go Fi di leader of di pack Fi di betta hype but sher wouldn’t want dat dip inna shit but yuh pick it up. Y’all were doing good an yuh Mek man come between hunnu… Gal mi all about mi money yuh good cocky loving supposed to be a plus.