MARVIN AMBER SEH HOW YUH CYAH ANSA?

0 thoughts on “MARVIN AMBER SEH HOW YUH CYAH ANSA?

1. mi know fi a fact seh him gay. i saw with my own eyes messages on fb between him and my undercover cousin. My cousin left his facebook logged in by mistake and i saw and read them. wasnt trying to invade his privacy but it is what it is

1. From him did start let out him hair like a zoo animal people used to say it about him. But I blame the women because they hear the rumors and stay in denial

2. Met put WICKED in time out.You have been bad bad.Stay in time and think about what u have done wrong.Lisa help coming. Lisa theres nothing too hard for God. Get one gynecologist daily and 1 psychiatrist every 30 days you can take with two real friends or family members you trust for the next 6 months. Better yet just move.

3. Jamaica gone… It was one called land of wood and water, but it’s now land of shit up hood fi yuh daughta

4. @manushka..gun salute :repost: fi day praise deh… you so damn right :repost: :repost: :repost: :repost:

5. I no for a fact him gay my gay friend y dead him man did kill about 2007 when him did up here we did a inbox bubby to him me friend was love dancer man and bad boy me no bout nuff a den even d Amber one a because him batty mass up now y him na take f$$k no more him baby mother no him gay and think she can change him as soon as him batty better road again fi him ppl den a jungle a don u gal u look fool so post up now with u shit up pumpum u fi go hide u self