MATE GET A DATE

Met Kim lef Guinness couple months ago when she find out say him breed Sam which is him long time woman before she and him walk n tell everybody bout him woman expecting. Kim cuss Guinness pon insta n delete all him pictures.
All of a sudden Guinness fren back Kim a week before her dance went on a spa weekend with her n propose on Valentine’s night on their date night which him ugly baby mother camille brought him to.
Now Kim a plan her wedding living her happy life Sam cry every night and Camille a walk n. Look war because she and Guinness start f**k back since December she stay a him house most time and them start make big (Edited) run to country a week time
E
E3

8 thoughts on “MATE GET A DATE

1. He loves ugly girls. Trust me all his girls are ugly. I Don’t think Kim can breed. Love conquers all. Ah dumb you dumb fool fool gyal but zi guess you need your papers so you can fly. Mi nah lie ugly girls have the most confidence.

2. Kmt …thanks for the info KIM …mi na look Pon you …don’t you have a wedding to plan?? Evening met & family ..met so it’s true Tasha ever blessed pregnant for real?? Wish her all the best .baby will keep her off dancehall dirty floor

3. Guinness is cool every birthday Kim get him deh fi celebrate it wid her. I heard him breed Sam and I c da belly for myself I was thinking no birthday gift for kim this year but she get sort out… Kim u can do better then him. His baby mother Tanya na stop walk and chat seh you can’t breed & yuh teef clothes fi gi him daughter. Tanya yuh stale and stay bad I couldn’t believe say Guinness lay down with you. At him party mi c u ah try hype in the middle and yuh stink nuh f**k. Ah pure ugly gyal him like fi true. I used too like him but when mi c how much ugly gyal him f**k and pon toppa dat yuh breed up trampy Tanya weh nuh have no style cyan dress armpit strong and model fi east street market mi go off ah yuh. nuh sa my standards high d only gyal with class outta d ole ah dem ah Camille she decent and a true hustler. Any night mi cyann bada

4. Tash Ever Bless don’t even have any of her pickney dem, British Government do so this one weh due will join the others.

5. U sad bitches need to get a life, fine time to chat shit and unno business a spoil, can u flight bit h I rest my f**king case. SAD