MATEY WIFEY WAA KNOW HOW YUH FAIRING ?

Mi seh🤣D gal Norda Jacob seh she hot like fire, n seh she nah hide she a take lady Diane’s from Canada’s man n all a breed fi him🤣she seh she can take any gal man, mi Nah laugh dis gal look like she need a gud plate a food not to mention a box of vitamins, when u a give baby titty u need fi eat mi gal BBC, no man it look bad, weh u baby father deh 🤣🤣🤣🤣

9 thoughts on “MATEY WIFEY WAA KNOW HOW YUH FAIRING ?

1. Come on now n do better.. Don’t try water dung Princess Apple ting suh cuz u know better!!

1. Same way PaPPLE would look were it not for scamming money. They have the same basic facial features.

2. U almost mek mi fling weh mi goooood gooood nice nice coconut Shirley biscuit in a di early mawning yah!!! Be honest she looks like a pauper Princess Apple Yardie! :maho

1. Met, sorry to be off topic but you hear bout the gal who a swing car off a man who just broke up wid har and kill a baby roun a James ace ocho Rios!