MATRIX REACH ONSTAGE

Winford bring up di right points …Matrix gwaan choo it would have been good if you had responded to killa directly and counteracted what he had said, then the interview would have been worthwhile..The only ”counteraction” was you claiming the girls you took the photo with did not look good..they are your fans and their looks are not up for debate..Im not sure you realize that you didnt have to go there but hey yuh hand movement tun up till it bun up….

0 thoughts on “MATRIX REACH ONSTAGE

1. Good Met,Metters,Peepers nd Others……

he is so phuck’n stupid for dis look pon de platform him get nd instead of being cool,clam nd collective ..him cum on as dem big draining pus-c gal weh downtown too small fi sap up him leaking ways,him caan even talk wid out hands movement,neck a twist nd dis bitchy ass attitude look how him a tawk down pon his fans mi muma rass

2. His hand gestures/attitude prove di point weh killa a try mek… him need fi stop gwaan like gyal, an wi nuh care if di gyal dem a gogo dem fi keep di porn inna di strip club…overall mi nuh know wah dis interview fah kmft