MAVADO YUH CAN DODGE SHOT GOOD HEE?

Di people dem seh Mavado son and some bwaay get into it………him go complain to him father and him father run guh a piece and dem leggo some serious shot offa him cause di bwaay dem nah tek no talk..Mavado yuh still getting down wid di get down?

20 thoughts on “MAVADO YUH CAN DODGE SHOT GOOD HEE?

1. Mavado run inna car and a hide, the man a sing bout marrow fly and him inn a him car a piss up himself, the man fi low badness to man like kartel the real serial killer

1. That child ever inna mix up Mafrado punch the man and feel him could a get weh wid it.

Movado tek the likkle bad breed pickney from round there and mek him keep to himself better yet file fi him!!!

2. I dont understand this, isn’t this the son that got shot and stabbed?? And maybe him a one a dem unruly pickney deh weh don’t take heed. Smh.

3. Suh Movado have son weh still live uppa Cassava Piece? Suh instead of going to confront the people dem him shoulda tell the yute fi lef from dung deh. Wonder if nuh space nuh lef inna di house, this really nuh look good.

4. This story couldn’t be any more further from the truth.

Movado son a likkle bwoi, him don’t live a Cassava Piece…unu nuh always see the man pickney dem in ah the mansion in ah the sky. The kid had nothing to do with this incident, and is only one shot fire.

Met yuh need some source weh deh pon the grung…a bare fake news yuh a put out!

1. one shot n the vehicle full a so much hole? move from ya wid di f**kery, everybody inna di community see the vehicle, it did deh pon full display. vehicle fava strainer. is a miracle him nuh get none. if one shot can do dat, a wha kinda gun dat wha one bullet cause so much damage? u a muss part a mavado damage control team. f**k outta here

5. Now dat me hear seh a suh it guh A GOOD ! Mavado son pick up pure badness pan him head and him father nah discipline him. Yes man run guh tell u father mek him get gunshot pussyole. Dem soon kill dah likkle punk deh.

6. I’m not cussing you Met, I’m correcting you! Vado son had nothing to do with this. Is a friction kick off in a piece, and Vado bax a yute and the yute retaliate w/ one gun shot. Suh Vado son live/hang out in a Cassava Piece?…you should do the maths before you run w/ a story!

1. Yes Mavado son lives/ hangs out in cassava piece!! He is also a gang member. A nuff man and ute his age wah kill him is him father a save him. Him father tell him fi stay in the mansion and he packs up and go back to piece. Him tek him father money do pure f**kery including buy guns.

7. BUT MAVOADO SHOULD KNOW YUH CANT BOX A MAN AND TRUE YOU A SINGA YOU THINK IT DONE SO ESPECIALLY IN JA. HE LUCKY HE COULD LOSE HIS LIFE. HIS SON PROBABLY A LICKLE TROUBLE MAKER AND AH LIVE OFF HIM FADDA NAME

8. 100% facts @ F**KA DEM mi tek my own two eyes and see him down there regular when I’m there him love roam down deh like him a di baddest too

9. I see our artistes, especially the ghetto-originated, not very bright because they didn’t bother to take in them schooling ones, NOT learning are they.

Mavado, how can you be repeating Ninja Man’s mistake? Nuh di same thing Ninja do that end him up in prison? I.e. see son going down the wrong path and instead of pulling him off it he took over lead right down the path into prison with his son.

All you had to do was get your criminal-intended son out of the situation he got himself in. But what did you do because you are too stupid to think? You gone to Cassava Piece to go talk to man as if man business with you, respect you or going to take talk from you. I mean, who is you?

You have been a travelling artiste now for over a decade, so your son should have a visa. Yuh couldn’t mek him travel out of Jamaica until this mess dies down? Yuh couldn’t find some body somewhere else to put him up until this mess dies down?

There are 2 places for people like you and all the other artistes who don’t learn from the bad experiences of other artistes and you almost reach one weh day, so continue sir. kmt *sickening*

1. Him fern dead and him try blame bounty but a di mind whey dem have..Money nuh mek dem better it mek dem feel dem have power fi do all that they couldn’t do before. Mavado was no bad man so wha him son really a study? There is so much more to life than chucking badness because it only lessen your options of living peacefully but dem nah go learn

10. Unu biased no bloodclawt all a u a kartel groupie. A man almost lost his life and this is what you can come up with. So what if the child still living in the ghetto? Shouldn’t that be his choice. Who was there, pls raise your hands- thought so!

11. All mi can say anytime him do f**kery in the neighborhood and tings get hot him fly out kmft