MAYPEN SUPER 3

May pen Trouble marker of Dancehall

Lets talk up the things them

Problem #1
Camele Aka caan keep a man..
Camele work at Blvd Clothing in may pen ..Teeth them want fix up …F**k the most young boys in Clarendon..Walk and trust the most clothes and hair inna may pen…Eat the most belly round town …Bitch why you dash way puppy tail belly… Camele you need fi leave the dance scene ppl nuh like yu gyal..Yu make the most problems and then try be the victim… Yu love to be a leader and anyone deh round yu ..you try control them ..Thanks for giving Tena some clothes..But you need fi Lift up too much ppl hate you girl..Me Tek a f**k off you man but bwoy me wish I could a Tek it back cause it’s no good…Leave people business alone ..Yu run Renee from the store but a yu alone get run next…Tena man a jail caan save you okay …Turn your life back to Christ bitch

#2 Tena
Why you mek ppl a use yu because a the little free clothes weh yu a get from Camele …Stop use you body my girl ..look your a nice first girl me nuh like yu but what I heard yu never did stay so ..Even Annie vex over how yu turn out to be …stay with yu baby father and stop run road…Slow down and spend some time with yu kids instead yu ova Blvd Clothing daily Bitch I came in there and uno a chat ppl business uno fi stop yow ..

#3 Cox
Which small island you did deh bitch yu look like a round a market back yu did a hide …Loud mouth gyal yu black Muma must shame knowing she nuh grow yu so …P**y yu loud up your mouth pon me nail tech she should a stab out yu BC…Yu did a f**k the man a Raymond then yu did a f**k Raj clean team and now me see yu inna picture with a black bwoy happy little monkey couple..it look like life hard pon yu stop tell lie pon Cayman cause all yu World boss Camele a chat yu …Uno bill a how much down a Blvd Camele a chat uno ..yes we hear uno tek the things them little by little and pay Fi them… Uno bad uno need fi sort out uno yard and kids them …Yu mother must cry daily to see how yu turn out….

Uno may pen gyal need a boxing ring under the clock cause Uno too bad …

Camele Dirty mouth gyal hopie nuh yu cousin a old bruk yu a look ..To how yu hype never expected you to take things from Collette…
Uno need Jesus …Uno a mek trouble and ago a station yes it stink now … Camele stop chat the gyal them if yu call them friend…Cox nuh look good yes but tell her to her face nuh chat her and if yu a give tena stuff Fi go party keep it too yourself gyal …. Puppy tail nuh want yu nor TrisAnn .. Western park gyal him love …Him a f**k with yu own a friend dirty Camele…West best p**y sweet him..

11 thoughts on “MAYPEN SUPER 3

1. Dirtyyyyyy stinkingggg senda a u need Jesus BITCH 1 u come a talk bout how di girl “BLACK ” mother what your mumma white?….2 again u talk bout the girl a chat to a ” BLACK” bwoy and how dem meck a “MONKEY” couple….SendA bitches like u need fi throw ova board inna broad day light u “DISGUSTING ” piece a “SHIT”… SYM (inna mi yardie voice)

1. Wap wap har up yes ukkibit!!cross her back with 4444 lashes off the cat o 9 !

The damn duppybat nuh realize yuh can’t inna pit toilet n cuss others that them shyt stink. Sender when will yall learn it makes no effing sense black people a cuss other black people bout dem blackness??

Go SYM n stop being such a disgraceful representative for the good ppl of may pen.Go SYM again n agen fi ur ignorance cuz Met give unno a buss out the goodness of her heart so till may pen got it’s own category. .but look what you using the opportunity to do..dissing Yardies on a Yardie site…u see how u done fcuked up now? ?! SYM again.

2. Sender you are a STALKER! Leave the girl dem alone and get a life! Yuh think u could take the girl man but u get f*ck and duck accept it my girl…. a just another part of life.

3. Sender what do you mean by black mother and monkey couple? I am dark skin lady, go roll up under your white mother. You sound jealous and hateful. You think you gonna come on pinkwall shaming people’s complextion. Your life sound mud up. If you want to talk about someone’s lifestyle we are here to help you but we will not condone color or complextion shaming. Next story!!

4. Dear sender, you’re obsessed and sad! Cause dem nuh worth dem paragraph deh weh you write! It’s too much!

Ps when you send ppl in pon wall weh di whole whole wi nuh already familiar with! Keep it to under a paragraph!

5. sender if u siddung and write thins paragraph that mean u dont have shit fi do. go look a wuk. then go look a second wuk. then go back to school wid ur ignorant dunce self.

6. These girls a big mixup and trouble maker but unu ago get buss ass soon it stink pon the street.But look pon the man camele a hate ppl fa tholol big sowa puppy tail him ever greasy gal go have ambition and fix up you house and lowe dance and clothes.

7. Uno dutty people if uno nuh know may pen business why uno nuh leave it alone….uno fi lift up man those worse make the most trouble in clarendon so if people a try style them uno just read and go ..yes she love style up ppl parents and man so ppl ago style her up back….Who a comment a nuh understand uno come jump off may pen bridge…….

8. A ya so nice but sender u forget to mention sey camele f**k Russian (petty kelz brother) fi wah cologne and dem ketch she a suck Kirk cock of in a car and Kim ugly Kim u caa go back a Cayman caz u f**k u aunty man and she nah put back in u permit and gi u the $400us fi it u bruk nuh dog u affi go ask u ugly old man to do it but to how u did a run the pussy hard I dought him a do it tena u Fren camele sey wen u a go pull out the teeth wey a stink up u mouth u need fi leave them company dem there not u Fren stop follow try be a leader