MEET KING SPIDERMAN

28 thoughts on “MEET KING SPIDERMAN

1. No sah that girl ugly n jaw tuff! But wasn’t Rico wit a browning the other day that he was wifing up??

2. So one question mi waan ask, why them never get a second chair fi Wonder woman, king and queen chair, suh wait deh whole night fi her position a pan him lap the whole night ? Fi dem people yere life style need fi guh dung in history as the most bruck and boasy of them all.

3. So wait…him n cally lef? Him n pj stop f**k pan d low? A wah really a gwan inna farrin Rico dat deh girl DEH!…CRAWNYYYYY

4. ****sighs in exasperation**** I am so confused as to what in the hell really a gwan with society. So discouraged as a human being right now.

5. 1ST off his woman is not cute and 2nd what is the crown about and 3rd she just looked lost and misplaced in the entire theme and his not cute and everything else is wack but hey do you boo… LOL

6. So many things wrong here, first of why unno go tek the ppl den crown from Burger King and wear it go party? 2nd Why the man pink like the girl beauty supply wig? Thirdly why they look gay (like two man) fourthly why she have on that Instagram boutique jumpsuit and them Just Fab shoes? Not even Fashion Nova sis? Really? Why it look like him ah fight hard fi kiss her? Mayne listen too much snow ah fall fi dem problem ya pon the Internet cho

7. She really look last to bloodclaat why she can’t get the picture say rico just using her cause he don’t have anywhere to live lol

8. This has to be the ugliest girl Rico has ever been. She look like a frog. And when God was giving out looks he skipped Rico

9. I heard she write a letter saying she gonna kill her self if rico don’t come back to her dwl she a look a hype n can’t get it fool fool gal

10. Cally u sad bad!!!!!!!!!!!!!!!! U run in last 2 months a hype position inna stay bad rotten mouth Rico and look now???? Although this dunce bat don’t mek one. She work and finish school. Graduate and have a nice place wid her child. Cally Rico walk and seh u worthless all u waan do is party and yam him use u fi likkle promotion and drop u like a dutty cloth. U did well tink u was God gift to di stinking mouth boi but now look now. Di way u vex u run call police pon him 1st party in Manhattan cause it bun yuh seh him go back to di rat face gal dwl
    U lose bad not cause him left u but because u really mek him sleep wid u. All yuh hype and u get fu*k and left by mon like Rico