I dont know why dem call him onee…I was looking for a missing limb but its not there so maybe sumwhey else missing
73 thoughts on “MEET THE MAN ONEE”
Look like a regular ting dis cause him say it look like dem WHERE bored AGAIN so me take it seh a regular dem cuss an gwan like zoo animals ova dis soon to be bald bredda ya! :hammer
smaady coulda really ah fight ova dis? no man…dem gal nuh normal ah bloodclaat…him head top all ah thin out…ah who fa granfadda dis eeh? please to come for him…him ah try kip up wid young people an it nah work…him all come wid dem ol man fashions …muscle shirts tuck een ah him jeans pants and the matchy matchy from head to two ah tell mi seh him close to 60…aarp vintage pervert attire…all him waan ah one goldchain roun him neck
Well she did really have a file pon goodas fi a rinse so proppa but 2 quick things.If onee n her a such good frenz was it really necessary to rinse dat onee hood likkle n him can’t satisfy lexi?? Perhaps onee is just a casualty of war idk. More importantly she asked lexi to go lick out onee’s batty fi har???If u really ponder just a Lil pon it,u gotta ask whatsup with that like really!??
Everything screams midlife crisis with a touch of crack head. Peel head drancro wid di fubu red jeans and long time shades guh eat a plate a food and go siddung.
no sah ” touch of crackhead” hab mi a waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy….mi deh a grung dis afternoon brah…jezas hab mercy pan wi…say it ain’t so…lmfao ….yes him look hungry and tirrrrrrred…dem gyal mussi deh pan di pipe to…Dear GOODAS…goodas fi who? every man waan you? if ah dem kinda man waan you Ms Alaina mi nuh waaaaaaaaaaaaaaaan dem ah blooclaat…no sah di caan be life…Onee cocky mussi guilded fi alla dis….worse it sound like him used to ooman ah war ova him…mi waan rip out mi hair an mi nah none ! mi waan fight him fubu jeans an peel out head top, mi waan fight da gyal eyelash dem and mi waan fight goodas blonde wig…dem stay bad…poppy show dis
Move an gweh. U tink JMG bloggers naw no sense and pride ina dem self. We very partial bout which koki we suck. Our mout boasy bad bad an very particular. Brite. Like no baddie really waan suck weh u don’t even have. Please. Only real men carry dicks. Pu**yholes like you carry teelash and we don’t suck teelashes round here. Straight big pretty DICKS we say. Outtaorda. Kmt.
betta yuh neva come een yah Onee-pooh…but now that you are here…i have one request…shave off da hair deh Bredda Onee…it dont look good…and dem muscle shirt and color thread pants dem NAH GUH MEK IT. Bredda ah high time fi yuh siddung
but kuh pon yuh dutty bloodclaat tuh nuh,nuh cum tek wi fi alaine yuh sse how she suck out yuh head top through yuh hood head or a pus-c juice nah gree wid yuh suh it a break hair growth kmft
A him a di Original “Hall up an draw dung”. Dwll What a man look like picherey bird. Simplyyyyyy…..him need more dan a meal. Lol. Him need fowl pil….plus a whole soup kitchen fi himself….plus rag and soap. Living Papa Smurf. Smh
LMFAO no Mamacita yuh toooooo bad…no man…”picherey bird” have me crying…di way mi just bawl out inna di people dem work place …and i cannot stop lmfaooooooooooooooooo
1962 MINIMUM… lmfao….the year was 1962 in ah likkle bird nest way out ah bush overlooking sea ova St.Thomas side…it was very bleeky morning when a likkle picherey bird laid an egg…she name her likkle chickadee Upton…
Metty mi seh!….mi need fi come offa dis yah pink wall tideh! Simplicity, Wicked, & Mamacita ….unna comments hab mi ah waaaaaaaaaaaayyyyysssss this fine tuesday afternoon at work inna di white people front desk…mi deh inna people quiet quiet lobby ah bawl out…unnu sweet mi yuh si…mek dis boring work day go by trust mi
Listen to the kids in the background. First of all, dem no sleep? For them to be up when she come from party and the things coming out of her mouth in front of them. Eeeewwww
nuhbadda git up…stay weh yuh deh Quena…yuh nuh see wi feathered fren ah dash out liddle teely fi wi suck wid him bright self…mi scared ah him bad..premature bird like him fly too low
Yo di sweetest laugh is when u lol till u cry enuh ppl a me fi tell unno!!give thanks fi onee running in cuz is sake a dat me take a vow that I will NEVER EVER diss a good amt of the regular bloggers on here!!look how unno do Carl bradshaw clone from smile orange n di harder they come??Met plz bring out di 2 seater kawasaki bike n gimme a Lil kotch dear!!
Lmfao Carl Bradshaw in smile orange twin…..mi bodddddy lmfaoooooo ….this same thread mi deh pon from Metty post it an caaaaaan lef it….poor likkle force hatch Birdy
Metttttttttt ah tideh mi hate yuh! Lmfaoooooooo nooooooooooo not the round roof….no mi weak mi all deh pan di metro north ah go home an ah bawl out pan di ppl dem train …yes Met mi dear it’s the first any ah wi ah si da round roof cut
comeen like dem homeless man deh inna winter weh nuh want trim cause dem need the hair fi keep dem warm. Suck which dick? The one weh inna that old wash out dutty bungle camphor ball jeans?
Mi hate onee more than how onee barber hate him. It’s like di barber draw fi him granny least renk enamel chimmy and put it pon him head and trim round it,the f**k is dat hair line. Woman a fight over dis?
Then a this them a cuss over, I wouldn’t answer Lexi, cause how mi fi argue over sponge Onee square head, the man look like him have down syndrome, him head look like a box ,Onee you come round yere like a basic bitch, and futher be little yuh self, mi nuh wrong u, cause dumb and fooler a cuss over you. Lol
One EEEEEE mi boy call this number 1800 -GO TO MARS u get to trabel fi freee cause u Martian a whey dem come from tho this man should even know whey drawzz keep much less whey go inna drawzz bout suck dick One EEeeeeeeeeeeee where u plan on borrowing that dick from sir? But all u wicked n bad eee bout dick DICK WHERE????????????????????? Fava when mama twist the rag n slap the fowl u being the fowl whey spin like gig n fava u too FACKING brite go inna di rawseeee coob ole tough turbit fowl kmft
wicked u say him look like a Clive, mi think him look like a cleebert, but mi read say him name upton, mi haffi bust out a big dutty laugh. No sah fi him mother couldn’t be alive today, what a woman wicked, she really hold har little premature baby in a har hand and say preemie, u sure look like a upton. Woi mi belly
Stacy Campbell I don’t know you, but you are a TERRIBLE woman. You should not have children in your care, you should have made this video when the kids were at school. Terrible example, poor kids.
So umm…are we gonna address that there’s a child present while she is going off? Also errr… I didn’t wanna bring it up but umm did anyone else notice that his is kinda not cute…like..he kinda really ugly…
Worse behaviour ever! Mi almost dead good ting mi see dis late bcus I doubt I woulda make IT thru the day!
Waiting for the “Met badmind ” the people dem fi dem cute man post.
Disgusting behavior, you addressed the other women as an “Adult” you said trying to be the bigger person but yet still you use that kind language in front of your children, you could hear a child n the background saying stop… and you still chose to use them degrading words..Try and be a bigger person, an adult and EXAMPLE AND ROLE MODEL to your children..they are who count not cussing OVER MAN. SMH I really dont know what will become..these women need to soul search and find inner peace, ONLY THEN notin would badder dem.
Look like a regular ting dis cause him say it look like dem WHERE bored AGAIN so me take it seh a regular dem cuss an gwan like zoo animals ova dis soon to be bald bredda ya! :hammer
mi could NEVA so bored in this lifetime lmfao! No sah !
smaady coulda really ah fight ova dis? no man…dem gal nuh normal ah bloodclaat…him head top all ah thin out…ah who fa granfadda dis eeh? please to come for him…him ah try kip up wid young people an it nah work…him all come wid dem ol man fashions …muscle shirts tuck een ah him jeans pants and the matchy matchy from head to two ah tell mi seh him close to 60…aarp vintage pervert attire…all him waan ah one goldchain roun him neck
to toe*
oh no…mi just ah see him caption ” B 4 da turn up” …no sir you to ol fi ah turn up or fi even ah seh turn up fi dat matta…go siddung man
Met seh God know!!….AH DAT DEM AH FIGHT OVA?
:cool
:cool
God know :angel
Well she did really have a file pon goodas fi a rinse so proppa but 2 quick things.If onee n her a such good frenz was it really necessary to rinse dat onee hood likkle n him can’t satisfy lexi?? Perhaps onee is just a casualty of war idk. More importantly she asked lexi to go lick out onee’s batty fi har???If u really ponder just a Lil pon it,u gotta ask whatsup with that like really!??
Saranwrap comment floor me
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Everything screams midlife crisis with a touch of crack head. Peel head drancro wid di fubu red jeans and long time shades guh eat a plate a food and go siddung.
FUBU??! Ur meaann. Yuh neva haffi guh back suh far…lol lol lol dwl dwl dwl
:ngakak :ngakak
no sah ” touch of crackhead” hab mi a waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy….mi deh a grung dis afternoon brah…jezas hab mercy pan wi…say it ain’t so…lmfao ….yes him look hungry and tirrrrrrred…dem gyal mussi deh pan di pipe to…Dear GOODAS…goodas fi who? every man waan you? if ah dem kinda man waan you Ms Alaina mi nuh waaaaaaaaaaaaaaaan dem ah blooclaat…no sah di caan be life…Onee cocky mussi guilded fi alla dis….worse it sound like him used to ooman ah war ova him…mi waan rip out mi hair an mi nah none ! mi waan fight him fubu jeans an peel out head top, mi waan fight da gyal eyelash dem and mi waan fight goodas blonde wig…dem stay bad…poppy show dis
That nigger is busted. Somebody can really waste time and breath on that nigger? Dam. Slim pickens.
keep watchin me yea I’m old n still party u can suck my dick bitch
Move an gweh. U tink JMG bloggers naw no sense and pride ina dem self. We very partial bout which koki we suck. Our mout boasy bad bad an very particular. Brite. Like no baddie really waan suck weh u don’t even have. Please. Only real men carry dicks. Pu**yholes like you carry teelash and we don’t suck teelashes round here. Straight big pretty DICKS we say. Outtaorda. Kmt.
betta yuh neva come een yah Onee-pooh…but now that you are here…i have one request…shave off da hair deh Bredda Onee…it dont look good…and dem muscle shirt and color thread pants dem NAH GUH MEK IT. Bredda ah high time fi yuh siddung
:tkp
:ngakak bloodclat weh unu a chubble onee fa !!!
simply come fi u man yah zeen :travel
Wicked ..God see & know i’m not a trouble maker but ah him dem really ah gwan so bad ova? ah me mussi deh pan crack bc i am very confused!
but kuh pon yuh dutty bloodclaat tuh nuh,nuh cum tek wi fi alaine yuh sse how she suck out yuh head top through yuh hood head or a pus-c juice nah gree wid yuh suh it a break hair growth kmft
Is not ONE but a COUPLA dem hair follicles is what’s missing MET………
A him a di Original “Hall up an draw dung”. Dwll What a man look like picherey bird. Simplyyyyyy…..him need more dan a meal. Lol. Him need fowl pil….plus a whole soup kitchen fi himself….plus rag and soap. Living Papa Smurf. Smh
LMFAO no Mamacita yuh toooooo bad…no man…”picherey bird” have me crying…di way mi just bawl out inna di people dem work place …and i cannot stop lmfaooooooooooooooooo
onee look like him fi name all Clive .. mi cant manage dis :ngakak
Clive!!!!!! DWLLLL. To bumbo. Lol.
Wicked…yuh see you…lmfao bout Clive…di man name is Upton an it suit him bad…him name as old as him look to rahtid
mi seh him name alone declare de year 1962
1962 MINIMUM… lmfao….the year was 1962 in ah likkle bird nest way out ah bush overlooking sea ova St.Thomas side…it was very bleeky morning when a likkle picherey bird laid an egg…she name her likkle chickadee Upton…
is who come ere’ come seh yuh nah nuh sense,they better not come back cuz a sed way suh it guh …him a real john crow pickney
:ngakak :ngakak :ngakak
Look like a premature baby dwl, no sah r dey serious?
one pants can look suh like bungle a clothes pon one smaddy,yuh see how yuh fava dem featherless johncrow weh a search fi a halfa dead dawg spoil meat
Metty mi seh!….mi need fi come offa dis yah pink wall tideh! Simplicity, Wicked, & Mamacita ….unna comments hab mi ah waaaaaaaaaaaayyyyysssss this fine tuesday afternoon at work inna di white people front desk…mi deh inna people quiet quiet lobby ah bawl out…unnu sweet mi yuh si…mek dis boring work day go by trust mi
How could ones mouth so nasty ? Specially when it comes to arguement over this gentleman who doesn’t own a razor a foreign
Either man ration bad, or Oney can suck the barnacles of a rusty barge. Either way me shame fi any gyal inna war ova dat.
Sweet u see di message whey him come lef bout fi suck him and one a dem seh him dick liddle
Shame bad, who nah fight over this ah rent out wholla house wid rock stone :tkp
Listen to the kids in the background. First of all, dem no sleep? For them to be up when she come from party and the things coming out of her mouth in front of them. Eeeewwww
Bwoy di time pinkwall done wid dah man yah..him supposed to cry himself to sleep tonight.
All di cola pink muss hurt up yuh head from tideh, nuh troo Clive.
HHHHHHHHAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYLP HELP, I’VE FALLEN AND NAH GEIT UP______________________________________________nope, I KAINT!!!!
Times hard tuh bax cova, this Woman ah gwaan bad ova???
Picherey bird that goes by the name Upton :cd
nuhbadda git up…stay weh yuh deh Quena…yuh nuh see wi feathered fren ah dash out liddle teely fi wi suck wid him bright self…mi scared ah him bad..premature bird like him fly too low
Yo di sweetest laugh is when u lol till u cry enuh ppl a me fi tell unno!!give thanks fi onee running in cuz is sake a dat me take a vow that I will NEVER EVER diss a good amt of the regular bloggers on here!!look how unno do Carl bradshaw clone from smile orange n di harder they come??Met plz bring out di 2 seater kawasaki bike n gimme a Lil kotch dear!!
:tkp
Lmfao Carl Bradshaw in smile orange twin…..mi bodddddy lmfaoooooo ….this same thread mi deh pon from Metty post it an caaaaaan lef it….poor likkle force hatch Birdy
Mi waa gi One-E barber a write up and mi waa gi him shear one and di chair a next one……from mi born mi neva see a round roof hair cut till now
Metttttttttt ah tideh mi hate yuh! Lmfaoooooooo nooooooooooo not the round roof….no mi weak mi all deh pan di metro north ah go home an ah bawl out pan di ppl dem train …yes Met mi dear it’s the first any ah wi ah si da round roof cut
Him mussy have water runnij problem. Rude bout suck
What a disgrace in America
Oooo di way in which mi siddung pan da post ya ! Di comments dem haaaaaave mi!
CLIVE weh u gone u dus mek one grand appearance and dus lef d platform dus suh???
CLIVE come trace di 1 admin and especially d saranwrap she … CLIVE DEFEND YUSELF GYYYYYALLLLL DEFEN YUSELFFFFFFFFFF (in your fav DJ voice)
woiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee JMG histrie me wish a dis one voice note so me can hear how clive sound :ngakak
Who me? Weh mi do? Lmfao :angel
Mi hate onee haircut more dan how him barber hate him. Is lije
Mi hate onee more than how onee barber hate him. It’s like di barber draw fi him granny least renk enamel chimmy and put it pon him head and trim round it,the f**k is dat hair line. Woman a fight over dis?
This a one JOKE
@cita,wicked,seran and simpli thxs b/c unno hve mi dying with laughter..poor Clive
Then a this them a cuss over, I wouldn’t answer Lexi, cause how mi fi argue over sponge Onee square head, the man look like him have down syndrome, him head look like a box ,Onee you come round yere like a basic bitch, and futher be little yuh self, mi nuh wrong u, cause dumb and fooler a cuss over you. Lol
One EEEEEE mi boy call this number 1800 -GO TO MARS u get to trabel fi freee cause u Martian a whey dem come from tho this man should even know whey drawzz keep much less whey go inna drawzz bout suck dick One EEeeeeeeeeeeee where u plan on borrowing that dick from sir? But all u wicked n bad eee bout dick DICK WHERE????????????????????? Fava when mama twist the rag n slap the fowl u being the fowl whey spin like gig n fava u too FACKING brite go inna di rawseeee coob ole tough turbit fowl kmft
LOL I CANT MANAGE THESE BLOGGERS HAVE MI WEAK. NO SAH THESE COMMENTS LMAO……..
Unnu jamaican dancehall women sick dranko stomach. Cuh pon di piece ah man tuh :tkp
A DICK THAT NEEDS A MAGNIFYING GLASS TO BE SEEN CNT BE SUCKED SO MR ONEE PLZ DNT COME HERE REQUESTING THAT, PLZ N TNX
wicked u say him look like a Clive, mi think him look like a cleebert, but mi read say him name upton, mi haffi bust out a big dutty laugh. No sah fi him mother couldn’t be alive today, what a woman wicked, she really hold har little premature baby in a har hand and say preemie, u sure look like a upton. Woi mi belly
Stacy Campbell I don’t know you, but you are a TERRIBLE woman. You should not have children in your care, you should have made this video when the kids were at school. Terrible example, poor kids.
So umm…are we gonna address that there’s a child present while she is going off? Also errr… I didn’t wanna bring it up but umm did anyone else notice that his is kinda not cute…like..he kinda really ugly…
Worse behaviour ever! Mi almost dead good ting mi see dis late bcus I doubt I woulda make IT thru the day!
Waiting for the “Met badmind ” the people dem fi dem cute man post.
Disgusting behavior, you addressed the other women as an “Adult” you said trying to be the bigger person but yet still you use that kind language in front of your children, you could hear a child n the background saying stop… and you still chose to use them degrading words..Try and be a bigger person, an adult and EXAMPLE AND ROLE MODEL to your children..they are who count not cussing OVER MAN. SMH I really dont know what will become..these women need to soul search and find inner peace, ONLY THEN notin would badder dem.
Wait den is dis onee in di red,
Mi not even go look
Mi naw look