MEISHA DEM AND CHIN

31 thoughts on “MEISHA DEM AND CHIN

1. Some a dem people yah need fi gi back dem green card and citizenship a gi people who wah mek life inna farrin. It’s a damn disgrace fi see ooman especially a gwan suh. Dem yah shoulda guh back pon di deportee plane. smh

2. Aunty met, are these your friends who are these people when will this end? Met I told you not on our good, good wall!!

3. When are these long time big women going to have respect for themselves and most importantly them children. When unuh look back at these videos unuh nuh shame? Me nah lie still me a pree the store pon white plains since unuh done bait it up. Either feds or tekka ah go run up in a that. I might as well side with the latter!!

4. What kinda mattress is that anywayyyyy it look cheaaapp and dusty. And damn chin shouldn’t have ask no one to stay at their house cus these people taking things too far like Chin have a disease or something…

5. Unbelievable, a set of classless Ghetto hoodrats, Tattoos on your face? Senseless garbage. When are we going to have respect for ourselves as females? This kind of behavior does not represent the general populace of Jamaican females, why these hoodlums cannot elevate themselves and stop this? You have kids and this is what you exemplifies? Rubbish

6. But please note..if u have an hint of anything about me you know that
    1. I dont have to like u and defend u
    2. I can dislike you and defend you
    3. I dont have to know you to be in support of you
    Once a person is violated in a certain way and I feel like saying something I will. I dont even have to be cool with the person.

7. video no done yet but at lease she nah diss no body pickney.
    These chick nèed to fight and leggo the talking.

8. TRUTH BE TOLD THESE THE PPLE TRUMP SHOULD BE SENDING BACK HOME. INSTEAD HIM A TROUBLE PPLE WEH A TRY LIVE GUD.. U A CUT UP MATTRESS TO SHOW WAT? THAT U ACTUALLY DUMB. AND U SO HURT BOUT WAT SHE SA BOUT U KIDS THAT U WILLING TO GO JAIL..GIRL IT LOOK LIKE U NU REALLY LOVE U KIDS CAUSE MI DONT WANT TO SPEND A NIGHT WITHOUT MINES MUCHLESS GO JAIL OVER BULL SHIT.

9. The sad part is these women have children…one said she had four. How can offsprings from these women turn out good? Real ghetto thrash. God help their children.

10. Unno nuh inna bag a long time talking but y’all made a half hour video. Y’all is some worthless heffa’s. I hope the COPS see all these threats.

11. @met what a rass if these careless folks did cause a fire den would a know something-straight prison
    # 2 so rich chin really go on her bragging vacation and stay a people yard hello where is rich chin hotel suite since a so much kids
    #3 I cannot bother with these rich dancehall shoplifting folks and omg she is training the kids
    to steal and cursing In front of them
    #4 dem ya gal ya…lady like me to just see a road but never want them gal ya fe no friend you must a mad a more than crosses dem ya not even to say hello to
    And I am talking to met so unu don’t run in

12. Meisha u find ur match Don’t? Lol!!! That saying is really tru!!! KARMA!! Meisha how does it feel to talk about somebody’s kids now?????? Eeehhhh???? How does it really feel???? Did I heard u said U DONT DO KIDS???? Omg!!! U wicked or a di fake brand Dem block ur memories!!! mi not even done watch dis cause dis is so much of a waste of my time! When I heard u said u don’t do kids and u a bad Gal I laugh and stop watching!!! MEISHA I’m only gonna call one person name cause out of all the ppl dem kids that u talked about and cuss ppl bout that one hurt mi the most!!! MEISHA!!! Mi hear Yooooooouuuuuuu cuss and class Claudia badup bout her sick child and done er!! Mi stand up and hear u!! Nuff ppl always tek dat to Claudia cause that’s her weakness!!! And mi not even ago call nuh body else name cause di Gal Dem know Dem self!!! Meisha from mi know bout u from 19 how long mi NEVA hear u in a nooooooooo fight yet mus less fi win one lmfao!!!!! MEISHA which part a u a bad Gal??????? Girl u Mek mi laugh sooooo hard!! MEISHA wah di bun up bed fa???? Mi confused! Cause dat nuh Mek nuh sense, Den mi remember sey when u a do tins it nuh normal cause number one u neeeeeeedddddddddsssss the attention!!!!!! U follow ppl go a Dem yaad and go out a ur way fi get ppl address jus fi call child protected service, police and immigration pan Dem!!!! MEISHA memba sey u wicked enuh and only wicked ppl do wicked this!!! MEISHA bad ppl nuh work wid police or immigration, now a days original bad Gal don’t even do foolishness and go war and fight or stab up nuh body cause wi have sense and know sey wi been there and done that and don’t want in a nuh more trouble fi a next Gal cause Dem nuh worth it fi do Dem nuhtin and leave wi pickney Dem! Real bad Gal jus sey wah Dem affi sey and jus tell a next Gal sey shi lucky sey America change and Dem nah go Mek a next Gal Mek Dem get send home, real bad Gal do Dem tins Dem! You meisha a idiot Gal!!!! A bare police and immigration u talk bout, a Dem a ur defender, suh when u a talk don’t EVA EVA EVA sey u a bad Gal anymore!!!!! MEISHA u are looking for a hype so bad! U are so lost and need love and attention all u do is create drama!!! Di way how u talk and act speaks attention!!!!!!!!!!! U jus want in a di knowings and it nah work fi u cause no original good good ppl nuh rate u cause u nuh have nuh class!!!! Meisha mi not even ago rite u off cause chin already done that when shi put up ur room and ur fake shoes Dem wey u a fool di ppl dem wid!!!! MEISHA I don’t know how man sleep with u, I really don’t know cause jus by ur voice I would of run!! U are so low and classless it’s not even funny, u love excitement and problems and is tru chin a talk di whoooooolllleee a Florida hate u!!! Mi want know if everybody nuh always see anybody wey come round u nuh stay! Dem nuh stay cause u and nobody don’t get alone cause dem find u out! Meisha only God Alone can change u and I really don’t think God know u cause u are Satan Sista and a only Satan him know, Meisha when I heard u said u nuh in a di suck ur Mada or going live tin with chin I was like WAH! BUT WHY THOU!!! cause that’s MEISHA!!!! but u nuh know wah! A cyan u cyan toe to toe wid chin!! Suh u jus create a seen and bring mattress out a door a cut up and bun up!!! Lmao!! That’s ur way or winning rite!! U dumb bitch!!!!!! Look at that mattress, it’s a disgrace fi somebody wey full a brand!! But tru chin a win u jus affi do something fi win er and u not even see sey a done u really a done urself! Cause not even side walk mi nuh see dem mattress dey no more!!! MEISHA gwan go Mek more video Mek mi laugh cause u are a live poppy show and a bare joke u gi mi wid ur foolishness!!

1. You took 3 days to write dis boring book I can’t even finish, you worse than them. Why you no go tell har to her face? She wasted 1/2 hour you wasted 3 smh #wastepeople

13. Mi luv dem mix up yah :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak hunnu just hurry up and fight it out deh… let me know if yall need help with arrangement plans an such for the fight im very good at organizing.

14. But WAIT!!! A me again!! Mi go watch di whole video now! DWRLLLLLLLLLLL!!! Den wait is who di one in a di hat? Mi nuh know she!! Suh a how long chin did dey dey fa fi u know chin to fi chin affi a class u and ur kids Dem to or a buy u go buy out MEISHA war suh chin jus give it to u to!!!! LMFAO!!! It look like MEISHA get to u to! A wah MEISHA tell u sey shi love and rate u and how shi love talk to u cause u gi er good advice and every problem shi have shi call and gwan like shi into u to? Cause a suh MEISHA dio er tin enuh!! Call ppl and gi joke and suck up to dem fi u feel comfortable and Mek u feel like shi like u Den BOOOOMMMM tins start happen Den u and er start war!!! A get shi get to u to????? U FAVOR IIIIIIIDIOT!!!’ bout unnu dey pan social media a talk bout killing ppl!!! Unnu nuh see sey unnu fool fool???? KMFT!!! Unnu a real actor enuh!!!!! MEISHA only a fool would go to someone house to war Dem fi Mek police come lock Dem up, suh why u a gi out address like fool!!! Kmt!!! MEISHA who have ur green card cause di last time Mi hear Vini tell u who have it when Vini and u did a war!! MEISHA is which bad man dat u have? Ur baby Fada??? KMFT!! Di one wey dey New York wey every min Dem rob him??? Kmrt!! U know sey mi cyan bada wid unnu mouth murdererssss cause unnu bad bad bad!!!!!!!!!!! U a talk bout chin and u MEISHA NUH BETTA!! To di dog in a di pink hat lmfao!!!! U almost kill mi wid ur madness!!! KMFT!!!!! U nuh see Meisha clown u out!!!! Kmt mi cyan keep up wid unnu yaa man!! But mi soon come back come talk more tins!! Lmfao!!!!!!!

15. Why you people coming on our wall with uno crosses self? People a try survive under this administration and uno with uno careless living a talk bout welfare and section 8. Do you know that people of authority come on the wall? Uno set a germs uno.. go deport uno self and find some open land a war till the devil say stop.