MEL YOU CANT TOUCH DIS

Dutty trailer gal melissa lavish, you need fi stop walk and trouble people.. mi go pon the girl page today and see Melissa a tell the girl she look like a stripper.. what the f**k.. Melissa a grudge u grudge the bloodclat gal. Because I’ve seen you in just thong and bra with just a mesh leggings over it at stars whole heap a time and not to mention the time when u wear the see through leggings without panty and stink up the whole club.. b*tch please.. u always a look people fi argue with because u love the 2 min fame and attention.. u nuh supposed to a criticize nobody because all u a excise you still big like cow with no f**g curve. b*tch u Tan bad.. low people alone and do what you do best f**k off the whole a the dance hall man them.. the gal body 10x better than yours and she prettier by far.

mel
U nuh see a cake you affi cake on make up and still look f**k up. you nuh see everybody a done you pon har page. A bad mind you bad mind the girl fi har good up body.. why a never my bl***t page u come pon idiot badmind bl**t gal. Stop hate pon the woman them.. and you nuh see by now the gal them you a cuss a gal weh always look better than you.. weh that tell you.. u a walk and a badmind everybody weh look better than you.. me sorry fi you then because you and every gal in this world at War . Because up to this day mi nuh see one gal you look Better than. F**g badmine and envious

8 thoughts on “MEL YOU CANT TOUCH DIS

1. Lol,she was relating to a video that the girl did dancing…I found it funny when Mellisa said she was stiff and looking a man.I was saying the same thing in my head. Lol

2. Ummmm, I guess the sender is mad that she didnt leave thirsty comments on the girls page, like most girls do to one another on Instagram and Facebook nowadays, anyway. Straight women tend will quicker leave a negative or neutral comment rather than a positive or flirty one on another woman’s photo and I prefer that then a gal clicking the heart or thumbs up icon on a booty photo of another woman. The lesbian business is like an epidemic with Jamaican women dem. Next time sender if you’re going to cuss someone for not looking good, atleast put up an unflattering photo of her and not one in which she looks decent, show the world you have an IQ bigger than your puzzy.

3. I don’t kno this girl I’ve seen and heard of Melissa but from what Melissa was saying she not wrong if u have a daughter as she say the girl do it never look good fi she a shake up herself and a gwan so it did look like a attention she a deer fa yes as parents we have to becarful what we post I. Social media cause sometime is the kids it come back to harm and haunt

1. Lawd nuh talk bout kids n Melissa because her kids nuh under noo government. She cuss all type a nastiness in front a Dem, she dress like a stripper too, she post all kinds a video a shake har tired stay bad body, she give Kevin jacket and the list goes on n on. She nuh ina no position fi school a soul. Look at yourself before you talk bout people madam flawless. Melissa is just the type a chick wey sit dung pan social media because she has nothing going on and nothing to do. Pay that mad gal no mind.

4. Melissa lavish is a disgrace to fi are kids suh she nuh fi talk. Go watch kevin cocky wey a stray all over Bronxs and queens not to mention the gal dem a jamica wey him nuh stop send for… melissa need a life all she do a watch ppl life and fi are a spoil. Kevin family dem say u fi untie him make him free

5. Melissa need to have a seat….. har man Kevin weh nuh stop fly out girl a zona and f*8k dem off kevin is nassi and don’t brush his teeth, melissa is in no position to chat anybody she stay bad melisssa wake up n touch road loooking like the night before with her long breast, melissa she weh body don’t look good she backawards n buy batty before she go fix up har belly weh stay bad, melissa eva a show up har dirty house melissa go buy some furniture wid ur long time furniture weh deh ah yo yaad, melissa kevin don’t business with u n everybody knows who’s kevin shame yo more time, kevin eva a run and hide from u why yo nuh talk up dem ting deh? stif can’t call stiff stiff ur ass that don’t move stiff sed way how yo have a tight ass and big belly yo jacket daughter born long time what is ur excuse? stay bad melissa u dress like a stripper and wear sneakers with ur stripper clothes melissa would put on a so called elegant dress and slippers and she walk and wear the same big ass neverfull bags everywhere like theyre not fror parties idiot gal go look a work!

6. Lavish is a very pretty girl who loves her friends and there kids she supports everyone, noone is perfect I think she’s funny,but don’t take her niceness for weakness because she’ll cuss u dog rotten like how she did that Otha girl