MELO PLUS ONE BREEDING

preg
Di people dem waa confirm di mixup…Angella Jetset daughter Melo a breed fi people husband whey live wid him woman a CT………Dem seh di woman is Kirk Massop baby mother, Meka and dem buy house and live and she is also breeding…Suh wife and mate a breed same time…talk to wi people cause we waa know if a suh dis guh

47 thoughts on “MELO PLUS ONE BREEDING

1. No!! Meka tek har man… Melo Married the man which is also who she has her daughter with… but the man left har and gop live wid him new woman

2. Mi hear seh is Melo own baby father/husband Kem who lef har fi deh & live wid Meka…mi hear ah him same one breed Melo ….his WIFE…(fi har papers…allegedly) ….so it look like Meka PARTIALLY tek ova Melo baby father/ husband :nerd

1. The boy is Melo husband but him nah look pon har. She and Meka ah breed but him live with Meka cause ah she him love. No man don’t want Melo, she stay very bad.

2. Meka let’s not forget is a abandon 4 bedroom house unuh go capture a ct but wait nuh Saturday nite mi see him and Melo a dance a Brooklyn where were u and a Melo yard him sleep u mad r nah

3. Mi nuh like gal weh know say a man married an still sleep wid him. Run di tuninaycious cocky man back tuh him wife unnu sick den yuh go breed fi him oh gosh an unnu man oh gosh das why mi f**k pan man an nuh business mi want feel new hood tuh

4. No sah.. Bronx ppl come een like Chinese telephone. Woooooii!! Come met mek mi drop it pon yuh widout warning.. Melo put out kmar n trow him clothes dem in di streets cause him f**k suck pussy Meka.. Melo nuh waan kmar met.. Meka soil him up! Kmar tell source seh Meka a clean d riffle n melo nuh waan do it. Suh a d freaky life style him waan. N him seh Meka head game tun up. Kmar go a bawl eye wata fi melo tek him bk source seh. Kmar not having anywhere to stay, carry him clothes go a him mada n start sleep a meka. But a some bad 4,5 a.m him go een mi hear n she a war. Yes met a suh d saga go. Anyways melo find out she a breed n some how meka hear n seh she nah accept melo belly.. now tell me how Meka f**king out a orda n a d gal husband she a tek. No sah a she a d real bad gal matey! Mi liiioooke she badd.. suh next ting yuh hear pon d bronx ghetto grape vine a seh meka a breed. Tell yuh how dah mate yah ting buck.. raaaaayy! Kmar car crash n meka borrow d mny fi move till she get r tax return. Now mi hear she a complain IRS Rob r n a $7000 she get n she cyah pay him bk till she get pardna draw from r mada, cause she affi go buy furniture. Now meka y u a borrow money from yuh man/babyfada? Dat nuh fi in a it! A dat yuh pick n u have 3 fada less already? Dis pass carelessness. Jus fi prove a point? Bitch soun dumb as f**k! N y u really waan gi yuh innocent Lil daughter a bed weh all kind a pussy n buddy juice sleigh in a? Dats f**king disgusting! Buy r a bed n keep yuh nasty mattress! Now met, kmar bruk like tree limb in a storm.. suh there’s no way him nah go want bk him mny.. dwrcl. Meka nuh know who him yet mama. But gi yuh d sweeta part a d story.. it look like Meka pay Melo rent. Caus a she a d only 1 a wrk n kmar affi pay Melo rent every mnth. Yes met. Trouble gonna b in paradise soon if him don’t get bk him money. Ltmso! She gonna have many more lonely nights in a CT Caus him start it already. She move fi tek shame out a r eyes. Poor ting. But met Melo gots d boy heart cause as morning light mi hear seh him nuh stop text off Melo phone bout how much him luv. Laaaawd.. tun up. Wat a saga!

5. Meka remember say the landlord live a Florida not ur House stop it fr u born out a ur mumma big sour pussy u a guh a reader woman u & ur mada carry kemar wah day go a the reader woman and him affi GI the woman 100 dollar fi pray fi him a him talk it him say u buy him PlayStation bcuz u want him stay Inna the house and play wid u and ur kids but the drive too long fi come a ct suh a u alone aguh stay up deh r u affi go come back a ur Mada house a mt Vernon fi watch him kemar like cook food and u can’t cook meka y u so wicked to ur 1 daughter u f**k out the bed and GI har u get har tax money u should a buy her a bed u a stundid the Lil gyal and blighted her future

6. LOL….Y UNUH DONT TLK THE TRU KEMAR TIRED A MELLO N HER MAN SELF MELLO NUH KNW HOW FI TREAT MAN GOOD KEMAR TIRED FI MELLO A STALK HIM DWN DRIVE ROUND A WATCH WEH HIM DEH KEMAR WANT A WOMAN NOT A MAN ….MELLO BADMIND NUH F**K N IF A SUCK UNUH SEH MELVA MELLO NAH SICK KEMAR HOOD DATS A LIE MEEKA ONLY DO IT BETTER HER DATS Y MEEKA WIN HIM …N HIM SUPPOSE TO LEND MEEKA ANY MONEY CAUSE SHE A HIM BABY MOTHER TO N HIM EAT SLEEP N DRINK A MEEKA YARD….MEEKA NUH FI GIVEHIM BACK NO MONEY…KEMAR NAH MOVE IN BACK WITH BATTY MAN MELLO…MELLO FI STOP WLK N TELL LIE BOUT KEMAR PAY HER RENT EVERY MONTH CAUS SHE A FI DRIVE ROUND N HUNTED HIM DWN FI MONEY….MELLO FI STOP IT SHE MEMBER WEN KEMAR SHAME HER PON MEEKA BLOCK WEN SHE DRIVE PON DI GAL BLOCK A WATCH IT OUT N SEE KEMAR N MEKKA N WANT WAR DI BOY N MEEKA CUSS HER N KEMAR HOLD MEEKA N SEH COME BABES N CARRY HER IN HER HOUSE….MELLO IS NO F**ING GOOD …..N HER FREN DEM WEH CUM PON DIS N ACT LIKE UNUH WANT DONE MEEK UNUH N MELLO COMING LIKE SCHOOL WEN SCHOOL OUT UNUH AVE NO CLASS ALL UNUH DO A GUH ROUND A QATCH MAN N F**K OFF DI LITTLE BOY DEM IN A BRONX….MELLO CHAT HER FREN DEM LIKE DOG….NELLO BADMIND NUH F**K….NUH NEED FI KNW DI TRU A DI STORY N STOP LISTEN WEH MELLO A SEH N RUN CUM PON DIS A CUM GIVEHER HYPE LIKE SHE A SMADY

7. Melo frens need to stop run in and ah tell bare lies. Kemar nuh want Melo. Melo stay very bad and look like man, the whole ah Bronx know that. She do so much surgery and still look like any tough man. She need fi REBIRTH. Don’t blame Meka, is Angela you fi blame, AH SHE NUH BIRTH YOU GOOD!

8. Dutty nasty neka time u worry bout Mello good pussy worry bout your dutty head muma Partna wha she rub the obeah oil before she give the ppl

9. Meka how u fi breed after Kemar breed him good wife and walk around with belly like your wife , u have 3 fatherless child and you a make the 4 th fatherless cause Kemar not saying with you , Kemar text Mello every morning bout morning him want back him family , meka all when u bring him a ct him still find Mello yard u no see sah him and Mello in a dance a queens . All u deh pon is man Mello , he breed the man Mello 4 time in the 10 years plus give give her a green so guess him batty self love the man , big up your self man royal Mello your good pussy good cock hold Kemar , Kemar u no enjoy pregnant f**k u get Saturday night .

10. Meka remember you tek Kemar car picture pon Mello block and send it to his phone when he did lock down with Mello and f**k out her hole , but wait remember him lived with u still ended up and f**k Mello and breed her him no rate u , Jim should a put in him boot r go home to your so called good pussy and hover mouth and snake tongue , like how want not even how him need you. Gwan yah nah look pon you , with stories and lies

11. Meka who no dead gone a jail a wonder a what’s the status for Kemar cause all of your babyfather f**k u. And breed u in a your salt hole and end up six feet under r 3 hour drive jail

12. Meka is so worthless!!! U already have 3 kids y bread for somebody that’s going to cause u this one bag ah mixup and disgrace. Over a man that can’t help u SMFH! Then u Meka delete ur IG cuz yuh shame… Ur disgusting.. I don’t like Mello, she do look like a man and she’s very badmind fi true but at the end of the day Meka is a big load ah dog shit to be in this mixup it don’t look good. Anyway Mello don’t have to worry cuz no man don’t stay wid Meka long. Shi nuh good suh!! All of her babyfadda dem hate her.

13. Meka life sad like funeral n salt like sea meka is a nobody all meka do a walk thief an mind man fi stay with her….meka well did pick up her self buy $500 dollar ticket guh a LA guh look fi the people them man weh neva want her di boy seh meka mouth tighter dan her hole n wen she lef LA n come bk a new York an a call the boy him don’t answer her phone call them she leave bare voice mail pon the boy phone a bawl…. all meka do a take her fren them man all of her bby daddy them is her fren man ….kemar round a Mello house now

14. Nasty meka u was my Fren once up on a time but u is not a good Gyal and no man want u bcuz ur pussy stink and a rotten kemar talk it run gawn

15. In a real life still innuh.. to all Meka fans weh a post unnuh shuda shame Fi a seh melo a man wen meka f**k afta r. Dat mean seh r pussy shit up. Dats all unnuh deh pon.. “man body”. Unnuh dip n come again. Unnuh toosh like movado a sting. Lowe d bloodclaat gal twin tower pussy meka. She let him go gi yuh cause she nuh waan d oil weh yuh rub pon him hood come mek she lose r child. It’s obvious d gal nuh waan kmar. Everything weh Unnuh a come wid bout she stalk him, she did suppose to. N him stalk r right bk. Wen u have bwoy a stake out pon yuh block n a watch fi strange car den yuh can talk. All renee bout meka win him.. dwl.. poor u. Yuh don’t even know Dat f**ka. Same way she get him a suh she ago lose him. Yuh all seh him “eat, drink”.. n right deh suh mi know yuh lie cause him complain seh him affi eat a meka mada cause she nuh cook n him miss melo cooking. U on here a comment suh u out a class As well I reckon. FYI yuh fren meka a f**k a lil bwoy as well ain’t it? It’s clear u nuh know wat a clock a strike mama. Right now dem head crawb up affa mi comment.

16. Dead hole Meka y u a screenshot the things dem fr pinkwall send go GI mad man kemar him send all a dem back to me I know what I write lol @renee come wid summin else other than man mello unuh nah GI mi a reason to come look wats happening

17. Make the one Melo gwan can she and Angela take the same man
    Big up yuh self born good meka yuh tun up a you get win
    A Melo husband and a meka him move in with a ct soo make Melo gwan fight her losing battle
    Shame on you Melo time you a teke a war with meka yuh goo teke out your careless muma out dance at age 56 and ova highs of carelessness leave good pretty people alone why ugly people all ways a war with nice clean progressive people

18. Nasty pu..y meka wey Kirk massup,freak out have u a s..k gal pu..y ,f..k u into yuh ass and breed yuh and nuh give u no knowings.meka yuh a man mascot fi years now. Fi young gal yuh have 4 children for 4 different man and yuh sey yuh a goodas. Bitch you is a promiscuous girl.every man u let f..k u without condoms.u are a low life meka. Meka and her dirty friends get it straight kemar married Mello give Mello her green card and Mello gave him is first child and is now pregnant with her second child they lived together for over 10yrs. Meka any man every stay with you for a 2yrs yet?? He’ll no bitch. Mello a man but she know how fi keep man. And Mello is kemar wife or if u want call kemar the wife and Mello the husband anyway you put it they are legally married. Mello suppose to watch him is her husband. Nasty hairy, tongue ,sperms, belly meka. meka stop meck man cum into yuh mouth. Stinking mouth , stinking pu..y meka . Old f..ki box , bronx whore meka. Tuh how yuh freaky yuh support to married 3 times already. No man nuh rate meka. And the day Mello saw u and kemar nuh you and kemar into the restaurant and him buy food fi Mello and Mello pop up at the restaurant and him hand Mello the food and Mello dump it pon him .suh shut up idiot meka. A Mello first dash out kemar clothes at is mother house because kemar a whore. MELLO HAVE A RIGHT TO BE PREGNANT FOR HER HUSBAND SO WHY U AND YUH NASTY PU..Y FRIENDS THEM UPSET. MELLO DON’T WANT KEMAR ANYMORE A KEMAR A STALK MELLO AND KEMAR DO PAY MELLO RENT SOMETIMES HIM DAUGHTER LIVES THERE PLUS HIM WIFE MELLO IS PREGNANT WITH THERE SECOND DAUGHTER.HIM SUPPOSE TUH HELP HER. Meka stop sleep with people husband and Guh find a single man of your own. Stop walk and breed fi people husband. U going to have yuh 4th father less child.,meka a section 8 yuh a breed suh much fi stay pon u low life welfare whore. MEKA A WELFARE A FI YUH BABY FATHER BECAUSE A WELFARE FEED UNO , CLOTHES UNO ,AND PUT ROOF OVER FI YUH HEAD. Kemar don’t want yuh .nuh pay back kemar him money that yuh borrow and yuh ago si sey kemar is one big gal. MEKA DO YOU KNOW THAT KEMAR ON SSI, BECAUSE HIM HEAD GUH AND COME?? KEMAR A CERTIFIED MAD MAN HIM GET $751 PER MONTH A ANGELLA JETSET HOUSE THE CHECK COME A MONTH TIME. And if Mello a man then kemar a batty man fi f..k Mello fi over 10 years and give her 2 children. Meka guh wash off yuh dirty life and wash out yuh mud up sud up hole with sudsil, Ajax, bleach and brillo. Come off a Mello name .Mello not looking at yuh. And please to remember meka and all her whoring friends that kemar is still legally married to Mello

19. If I ave a husband and my husband breed a woman and move out go live with the woman
    me woulda outta me mind fe breed fe him again and with kinda mind me woda ave fe come on social media a war ova man that woda make me less than a woman speak facts now @bad people
    Where are your dignity
    We’re are your morels and value

20. Melo and her frens ah talk bout Meka bbyfather dem, whey did love had once upon a time. Kemar ah the only man wey stomach Melo. No man besides him ever want Melo she. Her first son father, never look pon Melo or the pickney. AND NO,ANUH MEKA THIS OR HER FAMILY.

21. @anonymous 9:59 pm you are a clown. Mello is the wife a she first breed fi her husband. Meka have 3kids already why she runs guh breed for a married man that have a pregnant wife ?? this is meka 4th child for 4 different man. meka know mello pregnant for kemar and she still guh breed .meka nuh have luck with man all her baby father them abandon her why she think baby father num 4 that is a married man is going to stay with her . Council meka bitch .Mello a wife a she fi get pregnant.meka a trash international whore.a yuh friend meka nuh have no class, no dignity , no morals no pride, no self-esteem, no ambition fi a breed fi Mello husband. MEKA P…Y WANT BLOCK UP AND CEMENT SHUT. MELLO IS KEMAR WIFE SHE CAN BREED AS MUCH AS SHE WANT. MEKA NEED TO LEAVE MELLO AND HER HUSBAND ALONE.

22. Poor you Tiesha everybody know @bad bitch is you your chapter close long time enuh make killed you and berry you long time enuh soo leave this ok
    And go fine some thing progressive fe do

23. Mello yuh should a shame a war over kemar weh dnt want yuh the boy tired fi run yuh and yah walk a complain to ppl a beg dem fi talk to kemar yuh sad nuh bloodclaat unno seh meka pussy nuh good but she win yuh man and a mad yuh stop worry bout the gyal and guh worry bout the spot under yuh meka has two baby father weh did want har no doubt about it

24. @anonymous 10:58 pm aka meka. Nasty meka a you nuh stop run in u and yuh whoring friends.meka if yuh win kemar horay because from u a walk and a f..k down bronx and 4 different man breed yuh and a 1 u win yuh must happy .meka yuh sad , yuh miserable. Meka yuh a sey yuh win how yuh fi win married man?? Bitch u and yuh friend them dunce nuh rass.@anonymous could u please name the 2 baby father them wey did want meka.bitch Mello have a right to fight, cuss, watch kemar because it’s her husband dumbass. And meka u and yuh friends should be ashamed to say teisha chapter close uno a really some low life bumbs, how meka fi forget teisha ?? Meka and teisha was best friends and meka guh behind teisha back guh f**k her baby father Omar and meka breed fi her best friend teisha baby father. A meka salt p..y Meck Omar get lock up and then get deport .because when he was with only teisha him did lucky. That’s why Omar use to beat meka suh fi stop walk and f..k him friend them. Nasty stinking mouth and pu..y meka. Meka guh hide yuh self.u and yuh nasty friends them come off of Mello name. Old dead dog. Old shit house. Old pit toilet
    Nasty meka wat man you win. U not to be mad even if yuh daughter teck yuh man because you is a whore. Meka u teck everybody man .everybody husband and a yuh is a devil fi breed fi yuh best friend teisha baby father .meka u is and will always be a whore.

25. Yah chat too f**kin much I’m pretty sure all melo lick batty friends ya tek somebody man/husband b4 and I’m pretty sure 99% of uh nuh dnt have a man or one that comes home every night so leave Meka alone ya bitches worry abt the wrong things and too the dumb bitch dats talkin abt welfare the girl nuh Di pon nuh welfare ya just hate seeing a bitch do her thing and Di girl dnt have 4 bf Di girl did Di wid her bf fi 18 yrs so what if she want to tek somebody man it happen everyday if uh nuh notice kamar is much happier where he his wid Meka melo couldn’t even call kamar fi tel him she a breed she hide did belly cuz she kno him did ago tell har fi dash it we half ya bitches can’t even spell ya dnt even have a diploma melon can’t even help her kids with them homework if they need it kamar want something different cuz uh nuh f**k dung Di whole Bronx uh nuh think she jus like uh nuh leave Di girl cuz it can happen to you too all melo she’s f**kin pathetic jus a Mek up lies lonlynes won’t leave her alone she was better of wid ah slip and fall

26. Trisha cuz yuh f**k your madda man gud worry both cleaning ya bath tub weh look like pwd shit tank you in yah one bed room/chuck up club you and melo look two duppy without him shadow melon I understand why you mad shit if my husband leave me to be with someone with 3kids dats not his and breed her and left me and minds when me done bawl and ya bitches need to stop with the melon is wife story oh plz bitches if it wasn’t for him family him would of never married har ah nuh fi love a fi papers I should call the immigration plp lmao the same papers weh yuh married for you can’t use it get every job dat yuh get dem fire yuh but look pon the girl and her kids I can’t lie she’s doin a damn good job look pon yours and you tiesha weh Omar nuh look back pon him dnt even acknowledge you or ya Pickney him first child you would thought Meka 2 Pinckney ah him only kids dutty tesha wegee stay inns housing court yuh nah come out the one bed rm stop sleeping with the rats and roaches yuh still Di pin Meka weh tek yuh baby daddy fi 18 yrs took him kept him and hold him worry both ya fat man frosty the snowman hahha back to melo/Melvin yuh nah come out yuh careless mad da house erg look like Stanford and son junk yard acrylic nah wear no ore the Chinese plp stop sale it you and tesha shall meet up and have brunch abt the girl that yah go Mek ya kill yaslef stop having page come outside look like a African do the Likkle girl hair and stop worrying abt Meka and kamar take the lost it ova nothing is forever and stop calling the boy mother that dnt like your ya look friend she never like yuh then and never will

27. @anonymous @12:13 am and 1:23 am aka meka. you got some nerves a sey people cannot read because you surely not a good reader. Meka a you a write bitch we all know it’s you.meka no man nuh stay with you for 18yrs and why u mad at teisha ? Teisha was your best friend meka remember? Meka remember a you teck yuh best friend teisha baby father you slut. Shut up yuh dirty mouth and yes you meka is on welfare. And meka stop talking about Omar because Omar hate yuh all Omar use to do is freaking u out have you a suck bitches p…y while him watch , beat yuh day and night. Meka yuh been a whore and a man clown fi years. Meka how you going to call immigration on Mello sey wedding fake when kemar live with Mello breed Mello twice married to Mello .bitch meka u crazy. About most of Mello friend don’t live with man. Meka u been f..king too long tuh end up with married man kemar. And yes kemar and Mello married so why u want us to stop saying they married. You living a lie idiot gal meka. Stop be mad at teisha a u teck her man bout yuh friend baby father did want you and not her you nasty piss a bed whore yuh meka. Meka all yuh duh is f..k yuh friend them man slut .meka kemar was by Mello on Saturday a Mello nuh want kemar.meka yuh claim sey Mello never want tell kemar shi pregnant because he would tell her to dash it wey u fool as f..k meka re read wat you writing because you stupid. no man can force a real woman to dash wey her belly. Only a clown like you would allow a man to manipulate you into having an abortion. Meka we all know a you a write guh wash out yuh nasty hole a Mello baby fi her husband kemar a mad yuh. But meka wasn’t kemar living with you when him breed Mello a second time ?? Lol .I taught he wanted something different but it look like him really like Mello p..y . Meka a you fi get over Mello and her baby that she having for her husband. a mello baby a mad yuh. U is just another baby mother that’s the title you been having all yuh life . Your title will never change because u are a big load of shit. Meka u are a poor excuse for a woman. Meka don’t worry how Mello daughter paige,look. you are a disgrace to be talking about people kids when u have so much fatherless and unwanted children meka . So wat if paige, look like African? Nothing nuh wrong with African people looks . Guh worry about yuh whoring daughter bitch wey a f..k from her eyes dey at her knees. Meka your daughter and you are just alike the too of uno a whore. Meka stop bring so much different man around yuh children them .meKa Stop worrying about who look like African and what how much different hood guh into yuh mouth , p…y and yuh batty hole old freak meka. And Mello know kemar mother before you and kemar mother nuh like you because everyday kemar mother complain to mello sey shi nuh know wey kemar a duh with this old woman wey have 3 pickney fi 3 different man.meka u a original bronx mattress u cannot walk into Mello shoes Mello keep her man fi years. Wi never see nuh man own yuh up. Kirk massup treat u like shit and piss pon yuh freaky ass. Meka yuh wrenk. Kemar chat yuh day and night. Meka we all know kemar wanted something different that’s why him choose you what man dont want to watch him woman suck a p…y ? Wat man dont want a 3sum? Wat man dont want a bitch like you to suck him d..k all the times and him not sucking your p…y. meka you give kemar all the freakiness, that Mello will not and never do . Meka , kemar tell mello sey him would never such your p…y . So keep sucking kemar. I hope this baby father number 4 stay with you because a full time yuh settle down and get a man to own yuh up and walk road with you. I hope it last. Anyway kemar a mad man a hope him head nuh teck him while him a piss pon yuh Inna yuh bed. Kemar tell Mello how yuh borrow him money.meka guh buy yuh daughter a new bed and dash out the old bed wey omar, Kirk massup, kemar, Peter, Paul and the bag a man them f..k yuh out pon. You are a poor excuse for a mother.what mother gives their daughter a bed wey cotch, up pon block Inna farrin ??. Meka stop spend yuh children welfare money pon kemar and spend it on yuh children. Imma call welfare and report yuh sey yuh a use the government money a mind man. Man clown meka. Meka ,kemar is Mello husband nuh care wat yuh say or how you feel it’s facts.meka yuh p..y stink a kemar sey suh.

28. Dirty meka how you fi call angella jetset careless? Meka who careless like you old f..ki, chuckie meka. Angela run her own business sell her good stuff them own her own house fi years now. Meka u cannot call independent people careless. After angella not on welfare like you meka. A one man angella have all her children with and him is her husband unlike you wey breed fi yuh best friend baby father and u have 4 different baby father plus the over 5 belly wey yuh dash wey. Meka u cannot walk into angella shoe. And going tuh party don’t make you careless party nuh have nuh age to stop only age to attend suh as long ad yuh pass 18 yuh free fi party until yuh dead. So wats the big deal if angella party and enjoy herself. A f..k u f..k out all of the dancehall man them that’s why u gone hide because nothing not going on fi yuh yuh mash up meka. And nuh run in come sey angella fi guh church because church is for the young and the old and nuff people guh church and not living right. people wey guh party live a better life than them. And is not angella alone into her 50’s, wey guh dance. Selector, Sky juice , wepo, rorey, rockatone, dale, and nuff more so meka guh wash out yuh hole. Meka, Mello fi spit into yuh face guh call up yuh whoring f..ki, box mother name. A yuh mother Meck yuh f..k suh much because yuh grow come si her a run uno house like a motel.come off a angella jetset nasty p…y meka. Kemar wey yuh a praise and a hype over soon shame yuh meka. Remember yuh did come teck picture of him car last year at Mello house and a call a bawl bout kemar tell yuh sey him at him mother house and yuh drive tuh Mello house and si him car. If a your man meka why u never knock Mello door and tell him come out. Man clown a drive round a watch Mello husband. Poor thing. Mello nuh want him yah now so try have fun. Piss a bed meka. Sour front meka. Keep angella name out yuh nasty mouth meka.

29. Wish mi had pictures/faces to go wid this mess.
    This can’t be some of you real life. You truly need to better than that.

30. Don’t chat Angela, she is grown. Mello decision is her own and Angela decision is her own. I love gela and she nuh trouble ppl.

31. unu a talk bout wife wife is on paper everybody know say it because melo wanted paper why Kedar married her and the only reason why she had page was for the papers Paige do t make out a love a papers baby yes melo keep Kedar for 10 yrs and mine him and support his weed habits nobody Neva want mad man Kemar and no man na want mix up man body melo like come on is it a crime to take a gyal man melo is a clown cuz she claim she put him out and a hide Nd f**k him till she breed then a call ppl a ask if she must keep it melo is luu…. And Meka is take what tall throw at her bcuz she didn’t have no right to breed if she did a two a girl man she should have take him and done yes Meka take ppl man but it’s not a crime its mere common assault suck hood common assault truth of the matter is I’m shame for Meka cuz certain gyal you don’t f**k after melo is no where near melas class or caliber melo a mix up dirty white plains rd gyal weh always in a war with ppl cuz her mouth
    Meka a working class girl with her good job and education that can go in any school and get any degree she lower herself by sleeping with Kemar and breed for him she was done taking him and running melo foot hot shame on you Meka cuz you let under privilege ppl think you and them the same thing …. Melo use to this duty life style