MERRRRRRR -_-

KAVAN GELLYS BRITISH AT IT AGAIN WID HIM NEW WIFEY WHO LOOK LIKE SHE COULD BE HIM DAUGHTER !!!!!!! BWOY A TIME NOW KAVAN TRY SECKLE DOWN WID SOMEBODY HIM OWN AGE AND STOP LUST AFTER YOUNG GAL AND MEMBER HIM HAVE GAL PICKNEY TOO!!!! KAVAN BRUCK LIKE DAWG AND LOVE HYPE LIKE HIM HAVE TINGS AND ALL HIM DO A WALK AN DRINK OUT MAN BOCKLE A DANCE AN MEK IT LOOK LIKE A HIM BUY LIQUOR AN A JUST DI TRACER HIM BUY!!!!! NO SAH!!!!!!!! IF YOU A GO TEK UP PEOPLE LICKLE GAL PICKNEY AT LEAST TEK CARE A DEM, DAH ONE YAH LOOK LIKE SOME LICKLE POOR TING, SHE A TRY HARD FI FIT EEN. KAVAN SHE WANT SOME CLOTHES AND HAIR.

KA

0 thoughts on “MERRRRRRR -_-

1. True Starteled.

Is when since black women without weave no good enough to participate in society? A beg onu rass pordon!

1. Kevan how many months are you??? from the shape a d belly (pointed suh) I can tell it’s a boy! Some bwoy need a purge and lipo

2. This girl is way hotter than the black ugly monkey who he used 2 f**k. Who love go jamaica n leave her kids careless fi a man out der who is f**king on her like dog. This girl full of style & shape who isnt sort of clothes

3. you miss big fat fish who is uglier than a stray monkey. Get over it the man tired a yuh body him tired a you one style real bad he’s just tired tired of you. It a hurt up yuh head my girl just low mi friend and her man. Move yah un shape self and go look a like and stop stark the man every weh him go. Beat out no grip pussy gal it wear out like ur irreplaceable, nuh see say u dead long time low mi good as friend yuh a look a hype. Yuh never did know say him bruck before yuh go deh wid him eeeeh so why run dung di bruck pocket man help mi fi understand mi girl. Yuh a chatty mouth yuh caah style mi friend hey duty bitch yuh nuh stop yam gal pussy like fruit. Don’t try bitch a bex u bex mi n u bloodclaath bitch big double door decker move and gway.

1. Lets keep it real…. kaven ya bloodclart sour na bloodclart..and lucky ya last gal carry ya off an step you up inna bloodclart life . an dat is truth. Anybody can see dat kaven wa na change him Nasty dirty kaven wa na change him clothes when him go ah dance smh mussi tru midlife crisis mek him.. affi rebound. To ugly Marga NO shape batter ears gal. My girl ya na pretty ah rass so no gwan like ya Cute nuff ah uno fi stop wear uno pussy pun she for head.

how you can compare his last girl to this itchy pussy itchy gal nonoffece but de last gal style no spiol inna real life .. de new girl just favour one victimise VIctim . Fi tru ah try fit inna shose wa cant fit you

De gal MOVE on with life an lef de beggy jhon crow.. wa pick up street garbage fi ah living. Any where ya see him last gal ya see kaven.. come likenone hang laugage. Kaven prepose to de gal.. an they was engage that dont tell you something .. wife ah wife an f**k ah f**k. Ah muss lef de old gal lef him an move orn

4. Really unno need fi go ask big belly ole man kavarn n m eeeediot gal fi di truth unno vex cahh di girl married n happy pon mi man him fi stap cotch pon ppl sofa wid him dead hood dem tings cahhhhh work u ah show up di Ali express gal now after Di gal lef u!!! Shame off da century !!!!!! Kavarn fi get lef!!!

5. Hold on I’m a bit confused here…..was it kevarn who lef the big black gal or was it her who lef him??? Not gonna lie I’ve seen her and she looks well happy as if she is doing pretty fine without that man kevarn whoever he is anyway.I use to see them everywhere and I literally mean everywhere together they seemed like a happy couple but it just goes to show never judge a book by its cover. The girl is happily married from what others are saying so maybe she was clearly just tired of him and decided to move on.

6. Di english gal did fix him up good an mek him look young what due to ceaser gi to ceaser yah! Can’t believe dem really lef

7. Funny how this girl only can show up in dance after they broke up could u imagine how long she was patiently waiting in the dance for the spot light… Ewwwww this man is old like 60 year old or near to I don’t blame the girl for leaving old man juice scratch!!! I’m sure this girl can do better she ain’t the best looking but she can help her self (I guess) I member wen kavarn try look me I told him I don’t chat to men older then my father how can u cuss over him tho?????? Smh this world is so wrong

8. “kacau Met, is this a case of multiple personalities? 😀 The 3 (?) and 6 (!) dem can’t be none other :ngakak

PP

9. If you are happily married, why is it you go to the extreme putting up the lady picture are you that obsessed with the man? Why go so low and wasting people time. Didn’t you know that your ex man was a rubbish collector? Am sure he’s getting is pay check every month like anybody else. I hope your a Doctor. Di lady nah beg u nothing so any weh she wah buy her clothes that her own personal business. You know what I don’t understand with we women, when the relationship end unuh walk and give trouble and if that don’t work unuh call day in day out unuh coming like ticks. Low the girl and low the man if he’s that all bad as to what your saying why you want him back?.confused.com. grow up and move on not every relationship meant to last forever. You need Jesus

1. What a gal dungs an foolish eee de ting name jamaican matey EDoit gyal ya no see seh.. de something is a issue from Jamaica .why you no complain to the edoitor or author.. instead you gwan like lmfaooo

Bumbo gal… stop chat frigery an look a life. This is wall is formed of news and information.. wooi way how u ah gwan u sound like de gyal her Self trying fi mek her self look better. COZ Me inna yard an See de differance de X carry off de big belly MAN .. now de replacement ah carry off by de big pedifile lmfao.. this is a typical MATIE..finally get spot light. Tru wify Lef .. classic case .. gal ah pree de x feiance inna secret inna dance . An good al all vex up her self ah hide inna back ground corner.ah wait Fi de spot light ah now she get it

10. The most boring story I ever see met put up kmt. Ain’t there anything else more interesting going on in London apart from the pregnat belly old man with the new aliexpress young gal and the somewhat possessed black double decker ex. Kmt again

11. Where’s kavarn though. It’s OK to do rubbish disposal for a job in my opinion but yuh mus learn to take care your kids. My friend Charlene had to take it to child support for her son she had wid him. Yes the same little boy that he is putting up on his Instagram back to school times like everything is all good. Kavarn when last have you seen your son, he just started secondary school, do you even know the school he attends, you should a shame. You have 3 kids in the UK and can’t see none of them. Not that you look like you care anyway. All you live for is party. Try fix up and be a good role model to your son and the rest of your kids. Do you even live no where though bout you reach pink wall like your important. The last I know you were still sleeping on your father’s sofa for how many years now. No wonder charlene left you as well. Bloody worthless if you ask me.

12. I don’t understand y u think she wants him back blue?
    @blue she married some 1 else doesn’t that mean it did dun on her end I mean she never walked she fly away and marred another man. don’t that mean relationship dun> who tell kavarn fi stay under her still it don’t make sense I see the girl Facebook and its about her and her man she left kavarn where he was meant to be left in the rubbish. kavan knew she had her man in Jamaica and he still stayed like the fool he is, not 1 f**k was given and am sure he knows that, which man have him gal and mek her fly 4-5 time a year to spend time with her man and be ok with it. its the shame he’s trying to wipe out his eye dem. to mi their WINNING!! some ppl ah play catch up

13. pmsllllllllll dis ya gal mus a shame
    kavarn a dat she a cus over di big dutty broke pocket man ohh god fi thu how him reach yassso!!! a so gal desperate fi man dat dem mus pick up rubbish collector. who a go help him dress now cah a di ex dress him and dis ya gal him deh wid cahhhhh help him and look pon er to nu! dat red hair don’t mek it atall it wah do over
    lef di girl mek er live her life an unno do the same a foolishness did
    ADMIN!!!!!!!!!!

14. Ive seen the gal Facebook an She an her picknee dem ever fly out. . Not everyone likes to post pic up of thier kids.
    From wa i see dem well clean loooked after might i add. Ive never seen kavan with his own kids always with other ppl kids.. maybe he should look bout his own wa in the uk an de big beast he owns in the other state. From wa me hear him na live no where for tru. Himma big fat zero

15. Yo da 1 deh wid he batta batta pussy who can ole ah man what a weh u a defend u fren ting Well my fren no wa u fren man she had him and do a tradin can him dun. only good for recycle an da rite dutty bag him find inna u fren So den can hole a corner with the rest of the rubbish smh we jus a laf pon u fen and her big belly hand bag she well deserve him,( she did wait long enough) in her side bitch role n sill I feel sorry fi er cash how u fi me man like dat treat u like shit yes shit!!! U ah hide n slide fi a Likkle knowings if mi fren never leave him she would ah still Deh ah side lines u fren a lie to u!!!! Tell dem fi tallllk di ting dem!!!! Cah bare facts me have fi reallll out kavarn mi AV ur file tame ur rats!! Before every body shame!!!!!!! Unno was start it !!!! Bet I finish is