:ngakak I feel seh dis is di last elf weh Santa fire and she refuse tuh give back di uniform :ngakak How do I know?? Who else wear dem shoes deh :ngakak
Happy Christmas to one and all. I know even know who this lady is but I honestly admire that she seems 100% happy in her own skin in every pic I’ve ever seen her in.
And a happy Mardi Gras!
:ngakak I feel seh dis is di last elf weh Santa fire and she refuse tuh give back di uniform :ngakak How do I know?? Who else wear dem shoes deh :ngakak
Happy Christmas to one and all. I know even know who this lady is but I honestly admire that she seems 100% happy in her own skin in every pic I’ve ever seen her in.
She look like a Christmas tree to rass.
She look like a character out of the Wizard of Oz. She happy doah, di big smile will carry har tru life.
Jamaica’s Next Top Model. Yuh pretty like a money gal, real Zimbabwe Dollar.
Yow Yow cho mi naw look yaw man
Merry/Happy Christmas one and all and to all a good night!