MI CYAH BADDA NEEDAH

Hi you can run a file pon this cos me nuh understand how Chris lef channy a England wid big belly and a idle in ja wid next women. Me nah lie Chris don’t even seem interested in a channy baby where soon born but it come like she want everybody know say she a breed fi the brudda me can’t understand cos me know Chris married so y u would take up yourself to go breed fi the man and him have wife. Unno shame my girl. Ooo I think a true him money. Where make u go breed fi Chris. Me can’t bother.

13 thoughts on “MI CYAH BADDA NEEDAH

1. Chanel from brixton hill. She breed for him for money and dance hype. Chris is latty buckas babyfather? richie indian, friend. I always knew seh dem did ah f*k down dem yardies.

2. Dah bwoy Chris no want no body, not even the wife all him do a use ar fi hide him dirty deeds. The ole lot a dem a clown

3. Lol story come to bump. Poor she. She trick Chris and ketch belly little does she know Chris have him nice browning a Jamaica a do road with

4. HAPPY NEW YEAR……WHAT A SET OF DELINQUENTS YOU ARE. YOU FOLLOW MONKEYS ARE DUMB CHANNY IS A DECENT EDUCATED INDEPENDENT WOMAN WHO BEEN LIVING LIFE LONG BEFORE CHRIS.CHRIS IS NOT A ASSET HE IS HER MAN AND FATHER TO HER CHILD. GAL FI GET F**K CAUSE THATS THE WAY NATURE HAS IT SO IF HE IS IN JA WITH GAL SO WHAT……CONDOMS ARE CHEAP AND SO IS HOTEL…….UNO WICKED NO BLOODCLATT. HE LOVES CHANNY AND THEY HAVE NOTHING TO PROVE TO ANYONE. A WHO UNO BE MAN!!!!!! GO BADE!!!!

5. CHANNY YOU AND CHRIS WAS NEVER IN NO RELATIONSHIP. F**K HIM F**K YOU. YES I KNOW RICHIE AH LATTY BABY FATHER. CHANNY YOUR OK BUT YOU ACT LIKE YOUR PROPER NICE. IF YOU WAS AS NICE AS YUH LUV TO ACT YUH WOULDN’T GO TO DEM KIND OF DANCE. YOU AND KATTY USED TO CUSS YARDIE DEM AH BRIXTON NOW YUH AHH BREED DO ONE. LATTY BUCKAS YUH DANCE FUNNY YUH STIFF NUH RASS AND YOU FRIEND DEM NEVER TELL YUH SEE PEOPLE LAFF AFA YUH. CHANNY STOP GWARN LIKE SHE UNNU AH REAL GOODAS WHEN YUH JUST HIDE AND F**K THE DANCE CIRCLE PON THE LOW. BITCH PLEASE UNNU NAA FOOL NOBODY. LOVE CHANNY WHERE LOL. HIM HIM LOVE CHANNY WHY HIM AH HAVE ANEXT WOMAN AH JAMAICA AND ENGLAND. CHANNY IS A DANCEHALL GROUPIE. CHRIS IS A MAJOR ASSET TO CHANNY LIFE. DO CHANNY OWN PROPERTY OR HAVE ANYTHING. CHA UNNU STINK LIKE. LATTY & CHANNY STINK LIKE MAD PUSS PISS.

6. Peckham gyal younsound bad mind true u cant know the people den business……it sound like chris f**k you and five you a fix……anybody stink like gal who come from peckham.And yes channy owns property u fool…….f**k fi gwan wether its man or woman f**k is a must its like u want chris and he dont want u……Latty and richie cant compare to these two.

7. @big bad Sasha wife a LIFE everything will be hers so tell channy pickney nah hold man again since he wants her he should of left his wife and marry she friggin fool and your right latty and Richie and latty don’t compare THEY ARE NOT TOGETHER Yuh nuh see she’s not in Ja together him not even a look pan she just like Chris nah look pan channy so stfu..

8. CHRIS NEVER F**K ME YET. WHAT PROPERTY DOES CHANNY OWN HER COUNCIL FKWT AH BRIXTON HILL OR DID HER GRAN DIE OR DIED AND LEAVE HER HOUSE GWEH. I WOULDN’T F**K NO ONE IN RICH AND FAMOUS CREW.DECLARE WHAT YOU HAVE CHANNY ABOUT PROPERTY UNNU TOO LIE. Yes ah peckham mi born and grow. And brixton hill nuh any better. Nyam shit

9. A true ya talk Peckham girl channy don’t own nothing she’s there putting up shit pon her insta like anybody cares your here and Chris was in ja how funny lol. But Yh I remember from Chris last party wen he did keep it in Croydon watch how channy all on him and he’s
    Not even interested that was the day me know Say he’s not into channy like how she thinks he is. Channy your boring with your big head why you don’t scrape your hair off your face let us see your big forehead y u always look tired which part a she classy bitch please ur fren is latty what’s classy bout that. Latty u should be lucky Richie give u pitney because who would want to u escort