MI NEVA KNOW SEH LAING GUH PAN ONSTAGE GO LIE

LAING LIE OOOOOOOOOOOOOO HOW YUH A TALK BOUT JOE OVER SPEND WHEN YUH DIP OUT WITH THE MONEY TWO YEARS NOW IN A ROW..DI FIRST YEAR LAING LIE SEH DEM TEEF HIM AND LAST YEAR NOW HIM PHYSICALLY TEK DI PROFITS AND TELL LIE BOUT HIM THINK A JOKE JOE DID A MEK WHERE HIM PROFIT COLLECTION WAS CONCERNED..LAING TOO DISHONEST MAN…. JOE GO WID HIM BIBLE MNL

0 thoughts on “MI NEVA KNOW SEH LAING GUH PAN ONSTAGE GO LIE

1. Yes and doe waa pay the artiste dem..I cant believe him go pan tv go seh dat..I worked on sting last year we had a big promotion staff and laing was only interested in putting on his friends etc..money grabba laing

1. I am so happy Joe did not put a dime in because a nuh now Laing a gwaan bad ..First a did the artistes dem now a promoter him a try rob

1. No one respects Laing so no company nah go put in dem money a nuh one or two time Laing a gwaan wid things. The way Laing deal dirty him have two offices..one that leads into another like a secret wall..When artistes used to show up for their money him tell people fi seh hm not there and then walk through one go to the other and sit there. Very dishonest a good fi him, damn shame..Sting’s budget was over 4m, he got paid plus him get money fi launch hi corny book and he still went ahead and took online proceeds

1. Met, Met…hope all is well.
          Laing still have a beaten fi get…the duppy soon come collect whey owe to him. Laing figet how him get him start up capital…others didn’t.

1. everything criss but nuh curry nuh put on yet..mi nuh understand the mind of some a dem…how can u rob someone whey a give u a helping hand? not even artistes waa deal wid him n joe come in and him give a lot a problems and act like a really him show when he did not have the capital fi keep it going……….smaddy help him n him go bout the business with dishonesty