MI NUH KNOW WHA FI SEH

For a little girl who was drugged and ”bulled” although she deny it but fi smaddy who dem a talk bout so…She really out of control if she speaks like that with her mother beside her. No wonder she was in a place she shouldnt have been and drinking…The mother should be locked up
batam

7 thoughts on “MI NUH KNOW WHA FI SEH

1. A could never har madda dat beside har..that is wah mi can’t belief/understand..
    Dah man up top wah a talk bout wah him do wid har..lawd ha macie pan dem yound boy and gal pickney yah nowadays..

2. Between the bag of noise in di back n di bad audio I couldn’t bother. Dat mother needs some good f**k lick right inna her headside. Dat Likkle gyal is a grown women so mi done wid shi. From hair grown pon dem punni dem start wid dem grown attitude. I tell u dis if my daughter ever tink mi n shi a run race together shi mek a sad mistake not in my presence will u gwan like U a big ooman. N shi sure as shit naw bring shame to my name if I never behave so neither will shi. Nuff of these mothers need to grow up n teach dem gyal pickney bout self respect n loving dem self. Just a damn shame all around.

3. And they love acting like Jamaicans are the worse and they’re doing worse than we smh. Who the hell goes into a bathroom to drink ?! Nobody I know!!

4. @rehs stfu how you get dem love act like we outa dis video??????……and how dem a do worse than we????? Where does it said dem did a drink inna di bathroom???? Please stfu and have several seats back and just don’t say a damn word.SMMFH

5. Lawrence should be shot. And the mother need fi get lock up. I don’t how we expect them to know better if they have nobody guiding them