MI NUH TINK A TRUE OO

MI SEARCH AND COULD NOT FIND ANYTHING BUT SOMEONE COMMENT THIS

COMMENT;-So how nobody nah talk about Apples moving out of the Connecticut cause Greaticon inna jail????

Apples mek her cousin in law the sanitation worker yeah the panamanian oneā€¦lose him job true him a bring back the 5000 boots great icon deh jail MI hear met you nuh hear bout it yet apples you ah real waste matter ..

70 thoughts on “MI NUH TINK A TRUE OO

1. Jail? When cuz a Saturday mi see him a one stay bad oman party? If is chue it must happen between Sunday and tideh?

2. Wouldn’t she have signed at least a one year lease she has to honor? Or she nuh care jus run lef it until dem catch up wid her (or whoever signed the lease)
    When woman totally dependent pon man wid no backup income source.
    Maybe Yardie can help out wid the rent a month time, another bunna man can help wid food n another phone n cable….WTH>>>mek Yardie foot ALL di bills

1. Lol maybe yardie can gi har food outta di pastor food pantry. Fi see him a place the goodies on the altar of his Goddess. Mi mean at the throne of his princess.

3. Nope, I don’t believe either. No one close to him have knowledge of him being locked up. I will continue fact checking!

Quena-

4. Met it can be true because u can be on Federal hold for up to 72 hours before they charge u with a crime , remember robbs got case going on so who knows what songs she singing, RUN APPLE

5. What a woulda piece a sinting…. mi bumbo!! a now di struggles ago be real afta dem deh baddy deh naw go survive inna jail nuh bleaching cream nuh deh a jail…a cyah manij den dem nuh muss expect jail house doing tings like dat. If I laugh in yah nuh good again. Mi not even a put di gold teet emoji fi laugh till i know it’s real oooo. Hey! Mix up in here… when yuh naw put een honest work it doh last easy come easy rass go dem neva know. Mi baddy a itch mi fi di emoji oooo.

6. Wait – so he allegedly gets locked up over the weekend and she has to move? hmmm… doesn’t sound right. I don’t know these people personally, but from what I typically have read, she would know how to milk the system and stay in her place. Also, (my assumption only) wouldn’t she have money stashed or enough knowledge to continue his business? (whatever business that is)…..Unless the case is he was locked up and the renters consider them undesirables and are moving to evict them (still would take time)… either way, for the children – I hope that isnt true. a move from one place to another is hard enough and doesn’t truly allow for them to plant roots and grow. And if its a “need to run” type thing.. good luck with that bc their lives are documented on social media….

7. Plenty of hype man will help out apple in return for a little ride in the sheets, so she should be ok while icon is away.

8. Whelp…Apples just post she and Ikan inna di refurbished bed 35 minutes ago on Snap!!!!!!… The man a sleep and she a snap :ngakak :ngakak

9. After all of these years, Ikan would be America’s dumbest criminal if that drug money wasnt flipped 10 times by now and in 10 different ways. Imma give him the benefit of the doubt. I love tea like anyone else, but bring FACTS please.

10. Soh d boots wah shi wear go a d party , she give someone fi return and dem hold the person, sender a dat u sah??

11. Apple a cuss out uno backside pon her live , she a call icon name like him inna d house , but him nah show him face , apple u meck pinkwall drag u out

12. I just watch Jicon on Apple’s insta live…go figure!!!! It looked very staged to me. What a coincidence that Apple cum pon live di same time rumour ah guh roun seh Icon gawn ah jail. I smell ah big dirty stinking rat!

13. Apple was just on live , not showing any part of the house but in a kitchen , dont know if its the same house , call jay , but him neva answer , it obvious sah is someone else inna house , she just show some fish, kitchen cupboards and gwan , she is over here reading , hi snapple

14. apple make sure she go pon ig live with him fi de ppl dem see and a say a lie them a tell a rumour them well over ya a read a daytime met as morning light!!

15. Well me just guh look pon Snapchat. Him seh him wake and hear seh him incarcerated. Suh a weh dis yah story come from. Apple went live on Instagram inna di rent house wid di plastic furniture. So I don’t know if is attention dem a look. In any case No Icon and Spoil Apple need fi humble, the streets a buzz wid info

16. Ask apples about her in law the Panamanian one weh work or use to work for sanitation due to the 5000boot return him get lock up and lose him job apples come talk up you too lie .. Dem catch great icon with tingss duttycon you are a grandfather y your grand dauta Inna shelter everybody ah wait pon you daughter ck y snapples and you nuh help your dautaaaaaaa duttycon unnun evil nuh rass .. The boys hold you an you ah gwan likeah lie unnuh sstorysoon bussss

17. Good Day Met, Metters, Peeper’s nd Others…

Admin de site av a glitch todeh or wah yuh know how long it tek fi sign mi in

18. What a way dem a try carry down de wall credibility by send’n in phuckery most time wen de story up is dem very one same wan send in shit cua dance a cum up suh dem use de site fi direct back traffic to dem gram den gwaan like ppl memba dem….betta stop cry phuck wolf

19. Snapples you is a step grand mother unnuh need fi help fraudicon daughter it sad the baby Inna shelter it really sad

20. Apple never ever you eat on Inta Live again. You nwam like how yuh chat BAD. Hot gyal nuh fi eat with them hands not ever…mi SHAMEEEEEEE fi ar….good gosh Mi say the way Apple is attacking the food. OMG …

21. Its about 6 notifications I got that Apple on Insta Live the whole day…she dey pon it now…we get it Apple. Yuh man isnt in jail at this moment. :ngakak

22. Unu watch him,a him same one set up him friend Jue Icon..Him Cousin talk it..The little brown one wey act like him nu like hype….Them a work,watch them.jfakon go around and friend people fi find out them business and report to applefan…Pussyass bitch nigga.thats why most man tek wey themselves from him,please unu be careful of this faker.kerry u is a fool cause u should have known this already.Dont mek them trick yu a them set up yu bf and act like them a yu friend..Set a wicked them

23. Dem a go chu withdrawal… a peer robbas ova yah from wah day suh dem a try outdoo dem oneaneda heyyy den a suh dem want get talk bout…. hunnu betta memba bout manifest yea!
    Di day when a flippa reach hunnu a di day ova yah nuh good again.

24. Mets
    Apple went live today making butter fish and called him to make the dumplings.He is not incarcerated.

25. After watching the live on IG, and knowing Jay, I know he sent this shit in himself he and Apple live for this, you see how him calm ,Jay, go anf help BOOKIE and get her her and her baby out the shelter,how can you sleep at night acting like she alone you have, MET YOU KNOW HE HAS A SON ALSO ABOUT 10 NOW WITH A SLIM BROWN GIRL IN BROOKLYN ,MAY STOO ACT LIKE YOU ONLY HAVE ONE CHILD ,TREAT THE REST LIKE JADOOR, REMEMBER YOU RICH , ALL THESE YEARS AND NO FLOSSING WITH YOUR FIRST DAUGHTER IR YOUR ONE SON ,,,,NOT A GOOD LOOK

26. @bushflowers, you cant know them, because if you knew them, you would know apple have a section 8 apartment , that she rent to her mother , so she cant get no other goverment help

27. ANON 10:39 YES JAY, HAVE THREE KIDS THREE DIFFERENT MOTHER, HIM HATE THE FIRST DAUGHTER MOTHER LIKE POISEN , THE SON MOTHER IS A WHITE GIRL I DON’T THINK SHE JAMAICAN BUT HIM A ACT LIKE THE LAST ONE IS THE ONLY CHILD

1. Now I know that you are full of sh*t. Lying on people will age you. Can only imagine how haggard you look. That man has 3 kids and not one of them are white. Unless he has a secret child that only you know of!!!. Stop Lying. Its annoying.

28. Apple seem to only guh live wen di weather bad cuz data di only time Jay stay home.thirsty tricks stop send in unu self.

29. @Marie blind dunce bat the person sah , THE MOTHER WHITE , stop reading the comment fool , if you are getting annoyed gosh

1. If yuh puppa neva dunce him woulda buss inna yuh madda choat hole

instead of bussing inna ar big watery submersive undaneath. Guess

she neva hungry nor thirsty dat time!!! Yuh puppa

mussi love swim with sharks. A him name yuh madda p*ssy Jaws?????

Dutty bloodcl**t gremlin what a way you well want people believe

say him baby madda white eh? Scroll down go read comment # 66 @

10:48 am dawg vomit. The madda still white b*tch???????????? Let

me guess are you one of Ikan’s concubines wey him f*ck and d*ck???

Bitch get a f*cken life. Sorry yuh nuh av nuh name so mi can know

exactly what u be. You hurt say the man sleeping inna him

matrimonial bed????? Hop off a my bloodcl**t fenda dawg sh*t.

2. And here you are responding to a fool………foolish bl**dcl**t FOOL! Just picture bout 100 middle finger emojis undaneath this comment gyal!

30. Marie 9:49
    If you read good up top,in a mother comment I did state a slim brown girl, the white is a typo I was frighten when I reread and saw it,

So correction
    He has three kids the big daughter, the son and this little girl with Apple, the son mom is a slim brown girl,

1. Ok cool, I understand what happened. My apologies if you meant

slim brown instead of white. I don’t follow up how many times anons

comment so it read like to separate individuals.