MI WEAK WEAK WEAK PART 1

Dis batteyman whey she tek a mi likkle facebook doops …………………..Mi know him use him man name but mi neva know him gone ina ooman world….Now di gyal find out..Him done she and she a done him

9 thoughts on “MI WEAK WEAK WEAK PART 1

1. Hi met, den a who she a talk to? A lot of women knew the men they are sleeping with are gay. In this day and age they think they can change them. Now all of a sudden, he “sick her stomach”. Wasn’t her stomach sick all along before her spill the tea? I tell you about this generation, they are on a different level.

1. Well well. …

Dis gyal inna the top 2 foolest careless wutliss cutliss who ever mek pinkwall bar none. Lie yuh a tell bout yuh hate shim,I replayed n clearly heard u say how much you love love shimmy.
    Yuh did think yuh in heaven but only after all after all, yuh just a know yuh was living in hell smh.

Mr Sheryl plz nuh call nobody DOUNCE*..PLZZZZZ.The blood of Jesus I plead against yall lot!

2. :nerd den hold on deh mek a see if di baby bakkle have milk… suh nuh she just seh pan di vn seh him neva want har touch him and di buddy coulda neva enter har vaggie an she a lie bout breed :ngakak :ngakak :ngakak no mi cyah tek it tidday… mi woulda luv see som a dem ooman here yes man…fi see a wah goes if dem battyman radar low fi tap it up.. a fuss mi see dis… mi seh di monday nice yuh f**k.

3. NOOOOOOOO MET why di batty man dem pick pon dis gud up Monday yah, did she really mek a know battam lovah dagga har. Look how him write har off, no, just no.

4. Met!!!! Kartel made a statement that loodi was never a collaboration and released the actual song on his official vevo. The parts Shenseea sung were actually performed by kartel.she just changed it up a lil bit here and there. If you ask me tho, i think some money nuh run.

5. Lloool woieee me did know . member u say u did a breed for him . who wouldn’t know puggy a batty man ? Me ago run go show prezi this