dis thieving bl**h boi steal di people dem good good appliances out Dem Hollywood apartment afta dem let him COTCH ah dem place di girl go England and left yuh ah her place because yuh say yuh can pay di rent & nothing go suh!!! yuh too licky licky and bl**th ungrateful yuh walk and steal di people dem nice stove,fridge,stacked washer and dryer & even di microwave bolted in di wall!!! NAH SAH AFTA YUH use to SLEEP INA CAR HOW YOU SO BL**TH THIEF? dis ah di same Yute weh use to work fi hungry Joes…. dish washa boi Same one who walk & rob people INA la and run go NY AND MARYLAND lie seh him in him 20s when it obvious him near 40 di people ah look for yuh Ina LA!!! YUH BETTA BE CAREFUL!!!
Him still a walk and a thief ppl things thou smh no sah dem ago kill him a suh him rob the barber shop a Martense And Flatbush and run weh
How can smaddy who don’t have a steady place fi rest dem head steal furniture? No sir this is a case of inverted priorities.
Easy! He will sell it to people who do have an establishment. WOTLISS
Well, his face and stare does give off pure emptiness. He likely has no conscience and I would go as far as saying he is a sociopath. This is not someone you befriend or get in a relationship with.
Well I’ve seen this dude around LA dancehall plenty of times and he has been at plenty parties recently if he is afraid or worried that someone is coming for him he is not so much worried because he is out and about, he have one picture up with Kress Dawg not too long ago so his not afraid and if he is a theft as everyone claimed he is back in his element, I had wonder were he was after I hadn’t seen him for a while, I’ve even heard that he was suppose to be with his friend when they came in and kill his friend but I heard he was in New York at the time and was suppose to be where his friend deh… I didn’t know the man was so wicked… He better be very careful but I also heard that he was born in the states though so his English is very good… Wow never thought I would see him on the pink wall..
:ngakak :ngakak :ngakak This bwoy yah really look teef fi true :ngakak :ngakak :ngakak
Lol no sah wooii now u bus u Fi stop it
Based pon di way how him grab di rum bakkle suh tight yuh knoe him ah fingersmith :ngakak Teefin bwoy yuh need fi stop it.
No man this gal really a look a stripe baddd baddd You story sound so wrongup go stich it up and come again cause nothing u chat say make no form of sense. Fi one me see the man a nuff dance all bout a LA so now me and di whole a cali a wonder if a stevie wonder him a hide from.. then since u claim say him teef the girl things y she never send in her own story then if a so y u tek it up pon u head u must a news reporter fi all of the breaking news reporter fi all a di liared ppl them a L.A. plus everybody know say a him a one a di biggest spender way go a hungry joe that support the man business bout the man use to wash dishes maybe u beg the man a food and him never look pon u or maybe u did a try look the man and him run u nasty r*ss.nah lie u sound like u get run and diss wid u makeup story sender.. lol which person ago leave somebody inna them place and go all the way a England man my girl move from yah wid u expire and out dated front and try ho stichup u drown man p*ssy and go look a life.. loww the man everybody a L.A. know him and know say the man no fraud a no boy muchless fi a hide from ppl so we all know u a lie a tell pon the man
And fi the next juas too way a chat bout him did fi deh did him fren when them did kill him fren well a fada god mek the man faith so obviously no him never did fi deh there cause fada god all way cover him pickeny dem and u a chat bout him the man the man wicked so u need fi keep the man name outta u mouth cause u and stichup story need fi linkup cause both a yall story Benup twisty twineup makeup and so r*ss wrongup know the real sh*t before u chat a bag a sh*t u not even know where the man come from muchless yall a bag a w*ste ppl.
U know me agree with idiot gal cause it seem like the sender bitter for real cause which man a steal micowave and stove now a days unless a crack head.. better them did keep them wacka*s story to themself cause a bare hole inna them story for true idiot gal.sender it look like a u send in the story and not no friend a england send in nothing a u bitter about something my girl and a true give the man bad name a road ?? U know it come in like a something else a bun u bl**dcloth and u come wid this bogus story bout the man a teeg micowave i weak me nah lolppl feelings come in like it a bun them like lava cause this story have more holes than me granny strainerstop lie and hate pon the mansender u look so fool fool
No a so me know this gal wicked no bl**dcloth cause how them a send in story pon the man when a them did a try to scam the man but it never workout the way u did want it to work cause the man a no fool and member say u and u mumma a the one way owe the man him $ when the ppl give u eviction notice to go court to leave the place u run go beg and ask the man if him coulda lend u a $ cause u have to move out but how u a give ppl cotch when a u get evicted from u apartment and u claim say u did have to run go FL to stay with ppl so now u change it a England now u run go a never FL.u lie bad with u lap sided unbalance stay bad titty them.. dutty gal member I know say u did a try rent ppl the place knowing that u owe one bag a $ cause u couldn’t pay u rent and member say a u take the things them outta the place and sell them to help makeup the money to move.yes me ago talk cause me too want back me $1,500 for the fendi bag and all now me cant get back me $ or the bag and claim u a good ppl and u a scam u owner frens and try look man to rob and but no u a do credit card sc*ming.. nothing but the man want back him $ him lend u now so u have to come with a cover up story now to tell ppl them cause the man a ask for his $ now. f*cker u yes what goes a round comes a round b*tch u mumma never tell u long run short ketch u scam me for my $ and couple other ppl me know bout u can get clothes shoes and bags but all a who u scam need to come talk the things them bout u and u mumma b*tch.. so what now u ago make story bout me too now and send in bout me also ?? Me want back me b*tch
Me want back me bl**dcloth $ b*tch a and ur teefing mumma a teef .. u lucky the man never box u inna u face bout the man ungrateful when the yute a mind him business and u and u dirty mumma ring off the man phone like wow and when him never answer u and u mumma u call him gal and ask him woman if she couldn’t ask her man to lend yall some $.. u wicked bout the man no live no way when the man have him place but god nah sleep cause me ago live fi see u bloodcl*TH is ok cause me still ago get me $1,500 back
Lend who money ? When million nuh have nothing !!!! Wid him lied stay bad story !!!’ di man been lied and thief read what di people ah seh bout him him Ina house wen him friend get killed & him thief from di barber shop him ah fool di man dem a la ah laugh because dem say di story true di ppl nah makeup nothing