MISKA SEH SHE NEVA SEND IN NO POST AND CRAMPY PROVIDE MORE PROOF

First of all a never me send in Crampy pon PinkWall so y’all need to find who the f**k put uno on it. Second thing to the girl pon me page Weh a watch out me son an him clothes them FYI a two red suit me son have n him have a red and white all star and a full black one and a Jordan full blue one and a blue and white one. I would upload a pic with him but me Naah get me son involved in this. Next BBC thing Crampy u send money but me Nu recall u ever sending money in my hand cuz my passport lost almost one f***g year now an it caah deal with all now cuz a di nasty police boy down yah so a u mom u send money to and she buy up Mj things. Yes u send money and u send a barrel. But wa really move me is when u ago come pon fb an send in crap bout me did a spend ur money a party……never!!!!!! Cuz as me say me never collect money from u a always u mother. Arguement done now!!! I’m done with all a this fb crap Kmft!!!

17 thoughts on “MISKA SEH SHE NEVA SEND IN NO POST AND CRAMPY PROVIDE MORE PROOF

1. Crampy, you are a faggot and yuh ah frigg your mother too. How she’s not good enough to spend your money but she was good enough to sex and breed? Bwoy crawl up back inna yuh mumma an lidung

2. Miska want some lick wid ambition stick. Yuh run go mek dexta daps f**k yuh and me no see no form a change…Kmt when yuh grandmother did a talk to u yuh never did a listen no yuh did want dancer bwoy see not even 2 months after di baby born di bwoy lef yuh..

3. Everybody f**k somebody who was just a one night stand so if me did even fi f**k Dapa Dan n him wouldn’t look back pon me it wouldn’t mean ntn. Me a young green fresh Gyal me brush off n come again. Kmt that Nu move me at all to the sender who said that.

4. @A di truth, SHAKE MI RASS HAND FI DAH SPEECH DEH!!!!! :shakehand2 :thanks2 GYAL WUUUUUTLISS LIKE DAWG PISS PON HAR! BITCH, GUH GET SOME OTHER FORM OF IDENTIFICATION, GET A JOB AND GET THE FU@KKKKK OUTTA HERE!!!!! GONE ARE THE DAYS WHEN A “PASSPORT” IS ALL THE PPL IN JAMAICA HAVE OR USE TO IDENTIFY THEMSELVES! YOU WORTHLESS BUM!!!!! YUH SHUDDA SHAME FI AH TALK BOUT “mi Nu recall u ever sending money in my hand cuz my passport lost almost one f***g year now and it caah deal wid….” YOU ARE A TRUE AND LIVING DISGRACE!!!!! YUH NUH SICK, YUH NUH HANDICAP, SUH GUH LOOK AH WORK AND LHOW DI YUTE! HE IS DOING HIS PART! HE DOESN’T DESERVE A MEDAL, FOR HE IS ONLY DOING HIS DUTIES; AS HE SHOULD, HOWEVER, HE WAS ACCUSED OF BEING A DEAD BEAT AND IMMENSELY HUMILIATED AND DISRESPECTED IN THE PROCESS, SO HE FEELS IT NECESSARY TO SHOW WHAT HE’S BEEN DOING FOR HIS KID IN THE FIVE MONTHS HE HAS BEEN HERE! YUH FI DHU BETTER!!!!! WUTLISNISS ‘TRETCH OUT AH YUH TWO FOOT DEM WID BOUT 40 DUMBELL TIE ON PON IT AND NOT MOVING FOR NOTHINGGGGG!

5. Good thing everything has its season and within the season everything doesn’t “blossom and bloom” at the same time. Don’t allow people to damage your self-esteem even if man left you. Your time will come to shine

6. Not a bumboclath I wish a motherf****r would send money through them mumma fi givee mi !!!get a education first b4 mi consider fi breed

7. Anonymous how u mean di man a faggot u no hear say she no have id fi pick up money.
    Di man lef just 6 months and a do him best. Nuff deh ya fi yrs and dem pickney or mumma no get 1 cent much less barrel.

8. the man might not be the best father but the man prove to the mass that him is taking care of him youth. i don’t know dem personally but this is enough proof. this is better than photoshop receipt . sad that him have to prove to us all STRANGERS but as dem say “RAY RAY LIFE” a nuh easy life ……HIM must have him reason why him nah send it to her hand.

9. Give the youth some credit where it’s due. And the girl admit she can’t pick up money. So that why him send it to him mother as far as I see the girl is a liar and get busted my girl give home credit cause a 6 month him dh a foreign and send all barrel some man deh ya for donkey years and no send none and some deh tw and them puckney live pan the next street and not even a cent. Respect youth keep minding you kids my girl do better

10. Go thru Crampy,Go siddung ur disgusting self masquita or wateva u waan name,u ain’t nutten but a egg donor so no happy mother’s day fi yuh!

11. Bad senda @ 6.37 I know you are entitle to your opinion , but I can tell you that you are wrong on all level with this one by saying no happy Mother’s Day to this young lady . A woman risk life or death to bring a child in this world so in cases like this think twice before you talk. Happy Mother’s Day young lady .

1. Let me ask u this anon…would u wish a deadbeat father happy father’s day?Let me try to meet u halfway though.Masquita you are a wutliss cutliss liard of a mother but for risking life n limb to bring forth life,our grateful nation thanks u.Happy mother’s day to good n bad mothers n all motherly types.

12. she tek mi fren baby fada when she a breed and see it turn back round pan har.. denique mada nah complain and denique older and a di first child fi crampy but she a mek a bag a noise and har pickney a get mine… she use to brag pan fb bout crampy love har and she a wife but she a get humiliated lol karma is a bitch like mishka!!!! poor mj get mix up ina dis cause a him whoring mada weh nuh wah wuk

13. If me did deh Jamaica mi wld really want to c witch baby faada cld talk bout him a send my child support to him mother afta a no him an him mother mek di baby,kmft pleeeeeeeeeze

14. Like i said on the earlier post, Crampy, I apologize for bashing you. Keep trying to do right by your child and your mother.

To the mix-up-mi-up scalawag that sent in the original post, why you can’t find something constructive to do with your life? Clearly you harboring feelings for Mishwhatever or Crampy. Please, just go sleep. Next time you come on the wall to submit make sure your story actually contains some accuracy.