MISS JUMP PAN IT FI BREED

Met Goodmorning and morning to all

May Pen, May Pen, mineral heights, Rocky matter of a facf the entire Clarendon mi ago want Unu warn deh extra large p** Gyal ya fi stop Mek post bout mi family ayyy Shanique nuh body naw pree yuh and yuh pickney Weh yuh jump pan Di man cocky fi spite n breed fah.. Yes mi seh spite because yuh red eye the man other baby mother dem and did a look sumn fi hold him Suh yuh jump on pan him buddy when sperms a fly Gyal yuh good like raas gold Enuh outta all the other 3 times when yuh guh have abortion why yuh never have it now ?? No a November baby yuh did want just cause we entire family a November stars Dwl mi affi big uuh up doe uuh calculate dis ya baby ya well….Bravo bitch, standing ovation.. Mi wha yuh stop dash word and tag every raas one a we cause we nuh wha put on the wrong shoes we love when Gyal put name pan sentence nuh focus pan fi we p** and all we a do gwaan act like yuh a good Gyal pan social media and nuh Mek the world know how since we stop send dutty bungle come give yuh how yuh start look mash up n pop dung ayyyyy Dain Dain First Lady Dwl Gyal a we build uuh and a we ago bruck yuh..

Nuh badda use yuh baby n try hurt we head we are very loving we love the child no matter what a you n yuh dirty ways we caay stand be a good doggy n come fetch Di old bruck dem Weh yuh always use to beg n scrape up after we done wid it Dwl hype n bruck nuh guh together nuh worry bout we family we good Gyal
2 Attachments

22 thoughts on “MISS JUMP PAN IT FI BREED

1. Dem unknown mixup yah is too much!

Di ppl dem from St.Ann and May pen unnuh hav too much time pon unnuh hand cause a some rathid story unnuh a write!

2. Dwl
    Wat away me pikney n me pussy a mad unnu
    Bitch Weh abortion Aguh wen a me say pretty pikney
    Hahahaa
    Guess Wat? I got no tym for dirty bitches
    Busy a care me nice n clean daughter
    Unnu gwaan go care unnu mungrel Dem

3. unnu lef Fi cum jump pan it n breed to since e cuming like unnu wuda f**k unnu own a family
    Stupid dogs unnu listen o unnu sound by calculate wen Fi breed
    Me breed anytime me waah breed n if me feel Fi breed again a my bloodcloth pussy
    At least me naa nyam Dem like unnu just Fi pretty up unnu dutty life Weh unnu a live.
    Any day me feel Fi jump pan it me bloodcloth jump pan it
    Last tym me check a my pussy N a quality cum outa it.. How much a unnu can say d same?? All unnu do a cum suck
    pan it wen me dun…
    Me no fraid a nuh gyal Wheda big lil r in between n pussyole idiot gyal me call unnu name big n bold
    All unnu a do a go roun corner like dog n a say say
    Love child no Mata Wat Dwl bby girl dis ya pikney ya hate unnu aready n she Nt even understand yt
    Tired Fi spit it out loud n clear say she no need family
    My child well comfortable , sorry Fi who unnu waa sorry Fa but not her n Neva will be her … Suck unnu mada 1000000x

4. Omg I see this girl on my fb and the baby is very very pretty I didn’t know all this was going on. I usually see the drop word posts she writes can’t believe I know someone on my fb that made pinkwall.

5. Spuddy guh one side n guh learn fi clean yuh ears good uuh man because when all the old bruck dem did a come from farrin a pure hype yuh hype pan Di whole may pen but watch ya now the same in law dem Weh yuh hype wid have now turned their backs on you smh girl you’re not working and neither is the man kmt the rum business and party promo naw guh no where don’t act like you got it all because you don’t….children aren’t cheap and both of you don’t have a steady income Suh Unu a get help from somewhere Suh humble Unu self and tek what them a offer kmt too much a you now

6. maypen gal dem is a diffeent set dem WICKED … LAZY … DOH LIKE WUKKK… LOVE BEGG…. BADMIND …. GRUDGEFUL!!!!

7. Puppa jesus finally somebody expose u dirty style ..everyday u post things on social media bout in laws n them never anewer u…why a only one a u bby daddy bby mother u always a drop words fah? N them lef even before u n the man start talk bout 5 years now going 6 dwl u Deven look nothing like that girl she comes to my salon she nuh hype,look at u everyone a ur school mates knws that ur one of Garvey slut! U Deven finish high school nor have a skill…n yes u dash weh belly more than one time don’t know whyu carry this one must a think u did ago get Visa bby cute I must say…but how u nuh cus u bby God mother she is one of ur bby stepmother … girl mi sorry fi u
    but ur a sick bitch that I know!

8. Finally somebody expose u nastyness bout neva dash weh belly u too rass lie!! A doh know why u carry this one why u nuh go dash word pon u baby God mother she never tell u she a f**k u bby daddylook how long u man n r first bby mother lef long before u n the man start grine till the man have 2 more kids why u nuh cus the others ..but I must commend that girl not to answer u because u a crossess!! Poor u a cus inlaw when a them a feed u don’t bite thay hands thay is feeding u a same way u do u sister a America spuddy u need fi go heart u nuh see nothing naah gawn fi u bby daddy woiie n a nuh u one him have dwl which one of man bbygirl is dain dain? i know it’s not yours because the first bby was name from the rum which is Gaza vibez rum now ur bby just born the other day suh mi nuh know how that u a call the people them dog head weh nuh stop cook n send food come give u see the not even count u cause all u a post on social media themail doh answer u which part a u have good pu**y girl doh do it!!! Spuddy pls

9. Yow spuddy sick where is she from mineral hight r Rocky… always seeing her post on fb a cus r bby daddy family

10. Nt that the girl a cuss him baby father other baby mothers
    His baby mother and family started it first but when the cup is overful so let it be. Everyday they throw shades and pretend as if they aren’t saying anything
    Doesn’t matter if your rich or poor we are all human and same blood run through our veins
    On the other hand I talked to Spuddy and tell her to stop answering because misery loves company.
    She don’t trouble ppl unless u trouble her, she is a very nice person fun to be around and I think all of this is totally rubbish
    Abt abortion and calculating pregnancy etc
    Nobody calculates pregnancy dats number 1, if this girl do abortions that’s her personal life
    Everybody is free to do whatever they want
    I don’t see her as that type of person because she’s my good friend from we were kids growing up so I know her
    Her daughter is mad beautiful, id just advise her to stop answering to stupid talks.
    I am sure up to this day her daughter doesn’t have a God mother nor god father so how is it that her child God parent is her step mother smh
    If the in laws give her things or she gives them things that’s between them cause they are family
    All of this isn’t called for
    I’m gonna make sure she don’t answer
    It doesn’t make any sense to me
    At the end of the day they all family like it or not smh

11. Lock u pit toilet bout spuddy is a nice person f**k outta here wah u know bout, u don’t know shit I personally know that slut!!! MISS jump pon it fi breed!!!….conniving bitch she’s very lie,love have more than f**ka man & love begg forin raay raay! That I know for sure. .suh when u a talk bout u know miss jump pon it fi breed u don’t know shit!!!
    N mi naah try fi tell no lie pon r it’s a fact!
    SHE always a trouble r inlaw them weh a feed r kmft wah mi even a explain she’s a Bitch!!!

12. Dwrcl she have a sista a forin mI seh if that sista eva hear how she dis r when them did vex ,she would a block r outta r life n delete every memory about that slut!!!
    fuck outta here fren pon both sides Deven know shit!
    Bout fren from child would days n u don’t know nothing bout miss jump pon it fi breed!
    Yes Hellen is r bbygirl god mother n she a fuck r bby daddy facts!!
    Hellen from sliver close mineral heights that use to go glenmuir high…
    SHE Need fi Go look work cause nothing naah gawn fi r bby daddy which is a new girl expected bby daddy…

13. U sound like the bitch now
    Only if pink wall a matter a fact the whole world could see that your the biggest bitch on planet earth
    My fren is nothing as described
    Quit trying to look company
    I can see what’s killing you guys now smh

I’m happy she listen n stop arguing with persons like you.
    And for me bye too.
    Have a nice day !

14. U N jump pon fi breed is dah biggest Bitch on planet earth F**k outta here bout. …bout spuddy is nothing like that wah u know bout I guess u both r the samething!!! ASS OLE PLS!

15. No sah!!!!!!! Dem mixup yah breed mi!

Weh yuh seh, Hellen yaa f**k Dwayne behind spuddy back???

BLOODCLAAAAAATTTTT!!!!

But hellen, you and spuddy nevah fall out weh day, suh how unuh tun back such gud fren? Matter a fact, you and all u friend dem nevah fall out cuz them seh you is a very badmind girl?? So the lickle shop keeper work weh u have, n u have big degree nuh enough den. But Dwayne thou??? Yuh good friend man?

This tea is piping hot bruv!

I always see spuddy a drop ar one bag a word on FB but mi nevah know a suh it serious. Mi naa lie Spuddy is a sweet looking girl, n she nice too but mi know she have ar stink ways. hypocrite undah quiet.

Oh and “a friend of both sides”, Hellen mi know fi a fact seh a you. F**k outta here you bum ass bitch.

16. Spuddy a mi n Dwayne Bennett a f**k now n him tell mi everything bout u dutty gal!!

U n u liard sister weh nuh stop theif cloths!!#
    I am new girl
    Now u life just get sad!