MISS U ASK FI DI WIG AND CLEARLY NEVA WAA PAY FI IT

So…. a girl link me say she want me do a bob wig gi r an color it in orange. She say a 27k she have me a pree say alright me will help her out since a fi her bday she want it for. Me dweet an everything. The day before her bday i sent the wig to her… she say she nuh like the color she want it brighter and her hair dresser a charge 3k fi color it to how she want. I refunded her the 3k. She link me bk again say it nah go work out and a bagga sumn so Me say alright i have a 20inch pink wig… it cost 37k she say ok she will pay the additional 10k since she paid 27k. Now this girl ago say her bf and the hair dresser tell her not to pay the additional 10k cause i never bleach the orange how she wanted it. We both agreed she would pay and now she have another story. Truth to be told i dont want back the money anymore but out of the goodness of my heart i helped her out cz its for her birthday. I want the world to see that you’re ungrateful kimeisha and very unfair

5 thoughts on “MISS U ASK FI DI WIG AND CLEARLY NEVA WAA PAY FI IT

1. Ppl who Instagram famous always don’t pay for hair, nails and clothes. And the ppl who give them d things are stupid enough to do so

1. Hairdresser still a feel sorry fi gyal??? If is not a regular costumer that always supports and respects u then run weh the so call hot gyal dem. Unuh shoulda shame a unuh sef fi a trust wig, bout hot gyal kmt. If dem cannot afford it then they should leave it alone.

2. Hoodrats are always caught up in false hair problems, its as if they cant grow real hair. These hoes bald or nah??

3. Give di girl har money wid yuh big draws unda tights.. some a innu fi get couple bax up friggin wid ppl money.