MNL …ROBBAS A YOU DIS?

21 thoughts on “MNL …ROBBAS A YOU DIS?

1. Wey did rass this Bobby oh Bobby u a 20 no a nu she that boy is not 20. As fi the rest o wud not be surprised

2. She need to come off social media as a princess and chang her name to Alibabar …Princess Ali Barbara. Robbas.

3. Mi nuh affi research a ting….a she same one…look how easy she would have destroyed her relatives records??? But thats neither here nor there because they are all criminals. Immigration really lazy I swear. Then again, I dont even think Jamaica can handle she.

1. I think its China that will cut off yuh hands if yuh teef…a sumn like dat she need. This gyal can teef clouds out of the sky….

4. thats a damn shame these broke and boujee wannabe celebs that stunt on one another are some sad and pathetic bitches. #Dancehall&InstagramisaLiar

5. Long time thief, that’s why she calls Brenton a worker because now she is a bigger scammer and him still a regular Zara buttera. One time me did comment say she fi go jail and then run in and say me a wish bad pon people. I’ve had my card stolen it nuh nice. Bobette, what goes up must come down. Not even a real authentic drivers license you have. People like you make it very dangerous out here for others. Thief and give false name, get in accident and give false name. Go a doctor and give false name

6. LISTEN dem wi beat her rass dung deh who she a go thief out deh, man a drive off lef dem, mek she go deh u have fi sleep with law enforcement; and still go jail, or pay back for what u teef befo court

7. All when. 10 years or 29 years old she too bareface and bright lock up her rass outer order nuh rass well I don’t sorry fe gal like this when dem send den home nope people whay a try mek life yes but not these scanner for boot and bag to lend for pussy eating nope neverrrrrrr

8. Send the tief to China mek dem lim up are bc!!! Damn tief. The whole a dem inna DH tief. Each n every last one of dem

9. Gal yah Hand nimble yow…. mi wouldn’t even want dah gal yah glimpse nothing weh mi hab wid info pan it a bawn teef dis. a doe like hunnu.