MORE BRENTON

33 thoughts on “MORE BRENTON

1. Ok Met, yes this is tooo funny but tru it naw right…. While mi a laugh dis no right….. DWRCL Robbas mi sorry fi laugh but your started something you cyan manage. Poor you just ‘pologize rich bish…..

2. Me in shock Apple suck bobbette pussy for shoes and bag . Apple your low jay icon need fe fling you in the Hudson River nasty apple .

3. Apple Snapple no gal na wine in up my face oh nooooo you should shame . Apple suck Robbas pussy no sa history in New York your fired apple .

4. She cyah come back from dis eno….. no matta wah she do…. All you Apple supposed to smell like pup wid di ppl dem borrow tings.

5. Apple sorry any party me see you i shall drop and roll with laughter a still can’t believe you stoop so low especially Bobbete pussy hell no Fire bun lava and brimstone fe you . Y’all full off germs sick stomach.

6. Zalika been chatting Brent now they frens trish chat brent bad only loyal person is stupid Brent keep and care his frens that talk about him. Zalika and trish a use Brent fi carry back credit and thief fi them shame that’s not a job Brent . I been see that apple eye red. All opal barrow too shoe and bag I know for a fact and the gal shoe didn fit her good. Them Bronx gal do anything fi wear brand. Shame look how bobette pussy a run pon the stocking although she can just hard heavy discharge since she a think bout apple suck wa she get

7. Apple kerryann dem say dem a win but have to do too much fe man that why no body can’t grudge these losers and want to be like these fake rich poppyshows
    Apple if a so me to get husband tha dem pink man have to go stayyyyyyy you mad no sah have to eat gal front and go bed with gal to impress him and borrow people bag shoes money & clothes no sah Unu sick mentally and physically that why me nuh look at Unu when me see Unu a gawn like Unu rich

8. after to day bobby and the suck pussy crew dun..
    icon mek mi talk to you cause u last. how u fi have a gal wey a suck pussy fi brand as u wife. don’t ans that cause u a suck hood fi your so uno match sorry. bobby u dead ina the show to rass.. u cant be redeemed from this.. u were killed by a battyman. BOBBY HOT SO WIT NO PAPERS. A USE OTHER PPLE NAME .in his time ina America…Jamaica jamaica

9. Robbas in order to come back from this you’d have to go to Jay liecon party an buy out the bar,pay for everyone to get in,have your aids test posted on the monitor to see,

10. This is what happens when u call attention to yourself, show off brings disgrace, dem is 2 much especially Robbas. U trouble people 2 much dat is y dem tings yah reach u. Unno a di worse, have on pretty clothes and think that’s living, unno do anything for likes. True joy won’t come with Ill-gotten gains. These so-called friends, unno have too much evil Inna unno

11. Brent sit your eat buddy bleach out bumpy face down u can’t cuss nobody you need a bed Brent yes you me see your bed on IG page u wear so much brand & in u a house nuh tan good u sleep pon a twin bed shame shame shame thief a bed to nuh wid all di plastic hamper dem round di room u people are going str8 to hell fi all a di white people dem clothes weh unu a kill unu self fah Apple as fi u change ur life my girl this wanna be Hollywood lifestyle is destruction & crosses bobbette I won’t touch u with a long stick jus memba Auntie Dionne rip Brent u are one ugly fish & ur accent sucks i don’t rate u lowlives wid unu shit up hole unu life sad

12. Lourdes go suck yuh mumma and left Brenton alone .Brenton did a video and showed his entire house old liad gal it well clean

13. JESUS CHRIST DEM POST BOBBETTE C RIMINAL RECORDS ON INSTAGRAM ME RASS A SO MUCH TIME SHE GET LOCK UP FI TIEF OM FKIN GOD

14. Anonymous 10:47 go and suck ur father ur child/ children and ur entire family big pussy gyal brenty cannot done nobody cuz him nuh better slime brenty house stay bad wid twin bed me never say it dutty me say fi a scamma & thief in deh nuh tan good & u cah buss me ass ho di bed lickle and it stay and pure bobbys plastic hamper in deh im deh not neat it seems as if u are his advocate so please tell him u nuh video ugly place him need fi get a microderbrasion him ugly wid him aids hole him muss a f**k u in a u mouth with him aids hood Brent a nuh nobody dutty scamma and thief him need fi buy a greencard instead a di Gucci dem and pay him rent ss dats y him see Claudia a housing court this is what’s wrong with this country y’all are some set a shithouse

15. Lourd shit him kill and bury your friend tho a nuh me and me shame fi har. all Jesus couldn’t raise that dead they tpc.how u fi call gal big pussy and yuh nuh know me bitch kmttt go mourn ya friend. .she get multiple draggings

16. Anonymous 1:03 poor u Robbas is not my friend but u are clearly missing the point apparently u do not know how to read with comprehension bottom line is the pot shouldn’t be calllknv the kettle black that’s a metaphor by the way bready can’t drag Robert because him file dutty him mus memba say they were gonna deport him back to Trinidad but try hima battyman and have aids he was put in probation bout hima tun out a store wid bag him cannot go back into any Zara he is and for life brenty borrow clothes to facts ok so shut up di wul a unu need fi roll Ina one barrel down di hill battyman a crosses and dem salt and Robbas and di crew do not impress me cuz me suh dem so f**k off

17. Lourd shit u really think mi av time fi read through your long ass comment .whatever mi eye catch ah dat me answer too bitch.mi hate unno no degree having fuks who come here and tell ppl bout they can’t read.i gives no focks weh him want do u say him house tan bad n mi say go suck yuh mumma liad gal awah??

18. Anonymous 2:59 a wise man once wrote when I argue with ignorant people u become ignorant like them do now I am stooping I have no degree I Really wish u knew who I am u don’t know these people on this wall so how dare u say we have no degrees u are as dumb as ur colleagues scamma & thieves I leave all of u to Mr Trump y’all need to get a job pay some taxes do something worthwhile is people like u and brenty mek di country Bruk bout degree kmrt brenty house looks like a homeless shelter but me undastand u hv fi defend him fi di lickle credit weh him a give u u dunce jus like the battyman Brent

19. But why would I care to know you Lord shit kmmmmttttt. I do not know Brenton I follow him on snap and fb.i have never one day bought credit nor have I ever been involved in any type of scamming.i work Monday to Sunday!!I just left work on my way to get my son from his daycare all the way in Drexel hill PA. The only brand I ever wear is Bcbg ,free the people and them lil cheap brand day.weh thief ago uno quick to talk bout Trump.bitch me n my child are citizens abayyyy

20. Yesssssssssssessss Brenton done har :berduka :berduka :berduka when the roll is call up yonder … :berduka :malu :berduka if a laught a dead :ngakak :ngakak