MORE ON BOGLE BIG DAWTA KMARLY

Boggle daughter finally gone back to the Fat man that diss her the other day. So you thief all the nice clothes fi yourself but when the man come out him is a walking Forever21 and you is the walking trophy. You say you a hot girl but you man nah mek no sense. The girl dem chat you pan the boat. You inna big designer clothes and shoes and the fat man inna Forever 21. Don’t mek the Filter fool you. You shudda see the man tight stay bad clothes dem and the black shoes that did want shoes polish. The people dem is asking when the man ago move up from FOREVER 21 to CENTURY 21. Kimaly you a hot girl and the man nah happen.

12 thoughts on “MORE ON BOGLE BIG DAWTA KMARLY

1. Wah dem feel like Kimalyyyyyyyyyyyyy, QUEEN tell dem yuh nah mine Man!!!! Nuff ah dem mine man so they take issue with you being in Brands and the man in cheap and Clean :ngakak :ngakak

I got time today! :cool

2. Girl, leave that man right in his Forever21. Let him keep not happening for THEM. You see how they watching your man in his Forever21, you can imagine in Designer?

3. A WEH YUH RUSHANE DEH – – KYMALY HOLE GOOD BUT HIM WI SHIT YUH UP – DOUGIE A YUH TELL DI BUSINESS MET MET MET KIM POSSIBLE AND DOUGIE DI DEH PON DI PHONE LASTNIGHT A CHAT KYMALY – RUN INNNN

4. THE MAN LOOK GOOD AND HE ISNT FAT SOUND LIKE AH SOME HATING BATTYMON SEND THIS IN B CAUSE DEM CANT GET BOGLE SON BATTY

5. *DISS HIM…mek me fix dat fi you senda.
    When you look good, you can wear anything all Wal-Mart and Target to:)
    Boogle *SON hold-on pon the teddy bear though. Goes to show Love is> material things.

6. Dougie you a de best. You chat Kimarly all the time and say you a teach her to wear fake clothes and she fi focus on assets because all rich people like Likkle Miss wear fake. Kimarly Dougie do you Bad you better stop buy from him. You stay and think Dougie is quiet and nice, when stinking mouth go on the phone she rub out the whole crew. She say unno run down name and have pure arrest record and no assets.

7. First of all, the “fat boy” shoes can’t even polish sender they’re suede. Why are you guys trying to make this relationship a big deal? MET please do not post anymore stories about these two it’s dumb AF