MORE POPULAR NOW

Drewsland met can i tell you how dem two
Here share the same baby father, but the Brown one Shaneika give a next man a small island di baby and the rightful father live inna drewsland and want him child now so a bay problem di two a them catch big di other day and di man nuh want not even one a dem it sad ehhh… Shaneika Weh don’t stop walk and f**k down the place Jim Brown from Maverly weh come down from England inna wah day yah all him and her start f**k and is Danielle ex man dem can tek di same ehhhh. met when gal a f**k so much till dem f**k can pack shelf dem suppose to have assets and nuh live with no madda.. Big ugly bl*** eye, suck h**d Danielle bout yah post pan facebook a thank whoever send u ova pinkwall for helping your popularity go seek medical help and get the f**k off facebook#!!

DREWSLAND

4 thoughts on “MORE POPULAR NOW

1. Me say all of dis is true so f**g true Shaneika give GG to wrong father and she a f**k pan her wrong baby father day in and day out run go f**k Jim Brown and don’t even get a £ pound Jim Brown all have gal from America fly down to meet him inna Jamaica. Shaneika yah f**k from yuh eye deh a yuh knee stop it and put some respect to yuh name be di woman yuh want yuh daughter be old hoe old nasty f**ka tan

2. A the rightful bbyfada woman send in dis it look like it a bun her Lol just saying mi nah know none of y’all never been to Jews land just pass there. No man sender u must be related to the bbyfada in some sort a way. The English kinda off

3. So a which one a di brown one… CAUSE DI TWO A DEM BLACKKKKKK Y’all Jamaicans kill me…lol…a shade lighter than coffee… Unnu seh dem brown…KMFT…EFFING BRAINWASHED…