MS WAISTLINE , NOTHING TO DO?

Met to me this girl was born like seem like a birthmark to me
Now isn’t funny Ms Waistline u need to go focus on selling an item in your store
U said in ur recent ig live u like seeing females uplift them self
Well trying to embarrass this young lady isn’t uplifting her

30 thoughts on “MS WAISTLINE , NOTHING TO DO?

1. Omg it is a birthmark. The makeup artist herself said it when she posted the pic. Kimone is low for this. You are shaming a woman for a birthmark? She isn’t bleaching….she was born with it! Kimone need fi go shame har mash mouth & Dracula teeth(wah shi born wid). Shi also need fi go shame the man wah shi a share caz the next girl a beat u bad. U fava edit!

1. Dat happen when dem nuh read, care to read or ask questions ..love to been seen mi outside a social media dem is lonely unheard or worst seen..even from the color of it yuh can tell it’s the lady birthmark. The time she a worry bout de ooman face she guh see if sed make-up can transform har hole

2. Laawd if yu nuh busy! Kimone nuh pretty suh why she a talk. We all know is a birthmark n di woman nuh ugly suh wah posses yu fi use the woman biznizz promotion n do dis.

3. This person is a scumbag for thinking this is ok making fun of a person who was born with her scars at least she didn’t try to bleach it away like nuff a unuh …bitch go sip pon a backle a clorox.

4. Is a birthmark! Smh! After the woman can’t help help weh she born with! And clearly she n shame or else she wouldn’t mek di makeup artist post post pic and she wouldn’t post up herself without makeup!

5. But kimone raas ugly and built like a tranny. SHE a talk bout ppl? She ugly with and without makeup and her wig dem shitty like her mash mouth. She tried it tho

6. Kimone need to have several seats cause she nuh cute! Wid a mouth full a baby teeth. It’s obvious that it’s a birthmark and why is it a problem to her tho a she and the lady deh mind sharp the lady living a better life than you weh nuh stop f**k down the place.

7. This gyal Kimone ugly n fayva nanny of the maroons without makeup. She fi thank God fi Makeup. She stay real bad suh mi cya believe she post this! A must smaddy tke Her fone cuz kimone wid all a the filter dem u still nuh stay good likkle girl! The man Dem yah fool carry yuh guh beach pon the first date??? This on bag a makeup n twenty million waist trainer kmt. GTFOH & Focus pon ur business n stop thief the ppl dem credit card info dem n mind u guh prison likkle grl. Ure wrong for this! U own frn dem chat yuh like dog.

8. Kimone u need fi condemn u hole to cuz all weh u a try the man will forever disown u to the next girl. Mi hear sey the man a talk how u annoying and u a stalker n the next girl classy n a beat u bad wid har cute face n good shape plus har character clean inna the streets. Dem Sumn deh u fi focus pon n lowe out people business

9. Kimone want guh fix har f**k up chin and mash mouth and the f**k up mole pon har face u ugly and stay bad u think this is funny wid u stay bad self eeh? U stink like

10. Kimone should not be talking! Did you guys see her before and after pic in the challenge the other day how she did look really stay bad? It’s never cool to shame someone for their appearance and considering she has lots of flaws…. she really needs to f**k Off

11. This bitch wanna fit in sooooo bad, like why care that much ?? I hope the girl claps back and mek she shame fi life, karma is a bitch

12. Kimone just mek a live video pon instagram and seh the girl attack har pon fi har pic first and mek a rude comment and she post har in return, sumtime it nuh good fi judge. Two wrong nuh mek right still. But if unuh a guh bash Kimone bash d girl for f**ing with her in d first place. Fair a fair.

13. It bun me when ugly ppl comment on ppls looks kimone all when the woman have her birth mark she 1000000000000 times prettier than you … damn dunce gal she need to start stalk the man dem and go transform her hole damn disgusting

14. If shi neva trouble Kimone first den kimone wouldnt post har picture. Wen yuh throw shade pan people expect d whole tree!! Mi sure unuh neva see Kimone a post ntn like dat before.

15. Send the evidence that the girl troubled ‘Miss Need a Waistline’. Even so the fact remains that it is still low of her to publicly make fun of the girl’s birthmark. Makeup and hear helps Kimone with her flaws too!

16. What make us beautiful anyone know ? If You’re Beautiful on the inside you don’t need to be beautiful on the outside God love you Just the Way You Are

17. But kimone face sink een like old like bulla . R smile look like that of a 5 year old . Teeth dem need fe organise . Why would u do something like that when u fava guava weh stay pan tree and over ripe till it black and rotten ? A wa wrong wid dis gak weh store nah sell ntn man .

18. But Kimone uh always smell green nuh matter how uh clean an step out uh arm a kick idk y an uh claim seh uh hot it nuh look good that’s Weh uh need Fi go worry bout an leave the lady she’s very nice widout an with make up have some value to your self Kimone☺️☺️☺️

19. Kimone, go suckkkk out u madda! How dare you f**king try to disrespect the girl like that ?!!! It be the UGLY BITCHES LIKE YOU who always got shit to say! Regardless of her flaws, the girl still pretty! Dont try to put someone down because your insecure little dumb bitch. I hate women like you who try to feel like they better than ppl or try to put ppl down.

20. @ Slaughter Tone a har God that enuh nuh care how him run har n diss har she love run eeehn pon the man pics fi mek it look like dem deh wen the man done leff har ages ago and have him woman who she haffi tek weh harself from wen dem a par! Desperate fi attention till it look bad

21. Lmao Kimone arm green inna real real real life! Yassss the doll arm a kick up a storm, Slaughter nah luk pon Kimone a bloodclaat. A thief ppl credit card # bout shi a travel all over lmao before shi stay inna har boutique and see if shi can buss 2 sale! Caz di clothes dem a do mannequin challenge from shi open up, I gone lmao

22. I didn’t trouble this bitch she lied about me having a fake page and commenting on her pics really i don’t have a fake page and I don’t have time like that,she is a idiot liead gal why you nuh tell the ppl them that you see mi a party with the man and you a dead and nearly bounce mi down, and a hold your head straight like you nuh do nothing its not my fault he doesn’t want you girl I’m not into the bag a f**kery little girl you know you know me long time,So why you never confront me if you think I did you wrong liead you a vent because the man not interested in you and I’m maybe is girl get it I’m class mi nuh waist gal no time fi drama meet in the streets confront me. And stop lie bout comment on pictures really where is the prof.

23. Unuh wicked nuh bloodclaa.. d gyal arm nuh green. Mi buy a ar store often and mi neva smell har arm yet. Kimone travelling a beat unuh bad. Cause d gyal tek plane like take. Unuh nuh stop guess weh d gyal money a come from. All if d clothes a do mannequin challenge shi av a bizniz weh u have?

24. Stop call d gyal name wid big dutty slawta cause kimone av ar man a farin. D gyal a live good and it bun yuh @anonymous 9:11. It sound like it bun yuh tru a d only gyal slawta eva post or wife.

25. Ok….. Suh a man dem a war ova? @sashamac slaughta is no man to be proud of. Him nuh want nobody so dont come over here come mek yuh self look stupid.classy gurls know how to spell.

26. @ anonymous 3:53am! who the f**k u man? U nuh know shit and nuh know who the f**k Me is! How it fi hurt mi tru somebody a live good? good living anuh fi everybody?? Nuh try that shit wid me cause if u did who I am u wudda know sey there lies no dispute about me living well! Also how mi fi hate pon someone who thief dem customer credit card info for a living?? If a tke plane u a defend mi a tke plane from mi 8 years old till now!! Only girl him Eva wife where? She nuh tell u how him run har like dog all the time fi the woman him call him wife. Two a dem sloppy as hell but if u a talk come wid facts or nuh say ntn! A u sound hurt like u a one a dem she a do the threesome dem wid! @ sasha Mac mi believe u she love come bounce gyal fi man she try almost try it wid mi Fren and act like she drunk wid har vulgar self but my Fren a mad raas woman

27. @anonymous 9:55 u wanted to be apart of the threesome and dem deny yuh the privilege?? Stop being salty. Hate wen ppl hate pon ppl fi no reason. How is it even possible fi she tief her customers credit card info? You are a very bitter individual