WI STILL A GUH WAA KN OW IF YUH STILL MARRIED AND IF DIS IS YOUR SIDE MAN MUMZEL
10 thoughts on “MUMZEL DUE TO OW DIS WAS 5 WEEKS AGO”
Met indeed it has been confirmed but don’t upset this Apple cart of drama.Let it roll along cuz we want to witness what happens when a community prick meets not one but TWO Community Chicks!!Mumzel how yuh manage mek Shellyann box yuh pot offa fire when a you sey Original good hole!!??Her body not even finished do up yet nor freshly minted n your own set well longtime enuh Mumzel!!
Mumzell n Shelly sad af…the two a dem are a load of frog shit…Shelly fe a big ole oman wid a beautiful smart daughter..sooo embarassing..Mumzell fe a ole murder..go heng u self..u 2 are 2 disgusting hoes..Mumzell go tek u herpes meds and Shelly go buy some self respect..unnu sick joncro stomach
Met indeed it has been confirmed but don’t upset this Apple cart of drama.Let it roll along cuz we want to witness what happens when a community prick meets not one but TWO Community Chicks!!Mumzel how yuh manage mek Shellyann box yuh pot offa fire when a you sey Original good hole!!??Her body not even finished do up yet nor freshly minted n your own set well longtime enuh Mumzel!!
Is this Indian guy rich? how so or much ?
Nuh yessideh me mention mumzel on ya? :ngakak
Isn’t Shelly a ole foot thou how she manage fi even tek the gal man in the first place. Damn fi old lady Shelly a gwaan wid pure things.
As far as I kno they’re just friends/parring P’s. So all this time it was friends wit benfits?
HIM CALL HER FRIEND
https://www.instagram.com/p/BjFtqS1nDKU/?taken-by=gary_sam
WHILE MUMZELLE N JAY A DEAD
Mumzell n Shelly sad af…the two a dem are a load of frog shit…Shelly fe a big ole oman wid a beautiful smart daughter..sooo embarassing..Mumzell fe a ole murder..go heng u self..u 2 are 2 disgusting hoes..Mumzell go tek u herpes meds and Shelly go buy some self respect..unnu sick joncro stomach
Every weh u deh wid this HERPES shit!
Met, Aretha franklin dead O
why unno remove the Bugle and Shelly comment. Is what?