NAVISHA FULL STOP

Den met mi say . this is one story .gal Fi go hard but nevisha you tek di cake .navisha what away you have( askel )a drive out daba from onelink truck .and you and him big and bold wid it . but a dat must reach him ,daba dont tek care of him kids . all over farrin one live no fix address .
but a use drugs money buy big truck a ship a Jamaica Fi gal and her men’s dem drive out . . . met a just di other day she and (big dawg and frazer )Inna mixup cause she a tek di two a dem and when Frazer ask her how she and big dwag so close . my girl say .big dawg head big and him mouth stink . she couldn’t tek him. When she know she and di man well a s3x 😅😅😅😅😅 big dawg class it like dog mi hear and run her way .so a so she end up wid askel lord we need you . daba please go get you self together .

13 thoughts on “NAVISHA FULL STOP

1. Shi bad Fi true mi always guh to har pawty dem still .but what me want to know daba must must know what’s going on longtime cause she f**k gal and man .but him Fi get it Fi true I doh blame her .yuh a mine gal and yuh pittney dem need things .all $20 grand shi a dash wey Inna dance and a big up har baby daba .who tell har do it .him soon need all a dem dam money dah .

2. This girl tho like them dash weh f**k pon her she just afi a f**k can’t keep the pussy and ina one circle the whole a portmore dance man f**k her out and she love to mine man but Daba love her till him fool tho and a one child the boy have so unu stop tell lie bout him na mind him youth. Puss f**k askel bling dawg romie the Chekkazz boy scumpa weh dead weh day adi from Boros Jermaine that a he Lisa baby fada and the list goes in and in is like him a man beg her pussy she afi give them she can’t say no. But Daba know to cause a him used to send her go f**k and mine him when him deh Jamaica. When she na guck man she ina gal mixup cause she a f**k off the people them woman. Me hear say her liquior store a newland soon done build yah now so by the time she put door and window ina that and stock it and money start make more a them time she ago f**k weh she nuh see.

3. Navisha too rass nasty gal just love phuck and not stopping she show up in di bwoy dance wah day looking and acting like first lady woieee dem sey her madda tie daba pon her and it look like a true , cause shi run di pumpum red and him still a send

4. How a navisha case everyone on she a nuh the worst if you think navisha a rubbish check out simply Ashley file the same one babystar and navisha nu close to she a she name simil pussy ya cum f**k

5. Stop talk what unnu don’t know yes daba have a son a naggo head casino drive . yes prola g aka fatman sister is him mother when di girl did breed him never own it and that was the reason why prola and daba don’t speak .cause now di youth grow up and look just like daba play ball just like daba so daba want him now cause him grow now and have every thing Fi him .so stop saying daba only have one kid ,no him have two son’s mi all hear say di little boy hate daba like poison

6. Dana married a farrin and live with his wife, navisha knows this and and up inna the family’s face suh Mek she f**k !!! Daba ugly sister come a farrin weh day come gi birth

7. Yes not lie bout di sista cause mi hear sey a di tall one round a 09 shi breed fah yes mi love cause daba did mad bout it cause him live Inna house wid him baby mother and a Scarry dem sey set dem up .I hate DAT dirty man scary milla so much .ajaih a think him name pon insta that’s her baby daddy and dem a hide it from the baby mother

8. Jah don’t want her Daba sister ).She nuh have Fi him type a money fi shell….Cause dem Bwoy nuh play wid gyal….Kizzy yuh UGLY you need fi do yuh Face Ah DR….Ps….Lavish fren d mawga 1 f**k Ajah…..Unu Low Dabber him have him Dutty Money# TeamDabber ……wid Him big Hood n sexy Chest….What a bwoy sexy

9. But daba fi buy navisha car cause him tump out har 2 front teeth , is false teeth di gal a wear, lol, n if she can f**k har sista baby fada who she won’t f**k , askel look retarded nuh bloodclaat him cud’nt drive my man car, not a grinch but bwoy she bad, the mount a man she tek cuda patch hell n lef