NICE GIRL

https://www.instagram.com/p/BTiCptcg7b2/

Why this girl all over social projecting as if she was born into this rich lifestyle when it’s somebody’s very very OLD HUSBAND taking care of her years now @jenalecia ( Jeneque Pinnock)?? His kids are old enough to be her parents so she should try be more lowkey, especially with those boat ride on weekends. Smh. One thing is for sure her stomach is TRANG! Lol

8 thoughts on “NICE GIRL

1. Pressure dem Jeneque n send up dem pressure! !!u can get IT…mi diamond in the rough! !!

2. OMG mi refuse to believe she a one a dem weh have a sugar daddy mi refuse to believe. I know she works for Emedia and educated and thing but sey God know this one lick mi fi six. Mi think she was a trust fund baby sender sey God know drop a hint a who a di man. One thing mi now realize is that these Jamaican married and high society men are f**king perverts. I swear Met needs to do a piece pon dem. They use people situations to their advantages.

3. Senda maybe a di fact say she affi deal wid di old man make ar stomach strong lol…maybe thats how she became a diamond

4. Stop the BC foolishness bout trust fund @ anon11:43 yuh see bed a trust up anything but pickney? Jamaicans don’t save for dem kids dem spend pon dem so dem can come mind dem no matter how rich dem is. Y this girl would be. Atrust fund baby?
    Maybe bcus she educated dad said y she know sugar daddy mean Tea may dahs out abt yuh but it ago sweet. May she prosper may the old man pocket never run dry.

5. Mi luv sell everything till him dead an den yuh tek everything afta dat dead….. who vex…. f**k fi sell senda mi naw look.

6. Contrary to what u miss up top believes Jamaica has a lot of trust fund babies whether you wanna believe it mi nah argue wid u.