NICKEISHA DI SED KNIFE STICK SHEEP HEADED YOUR WAY

Good Morning Met,

Mi see dah site weh really grine mi gears and affi loud it up. Unuh eva see a Mate brite like Nikeisha yet?? Look how this gal a teck di girl husband and welll deh pon har Instagram a like di SUBS dem weh di girl a put up.. no sah it sad bad. Di way how she and MARVA get bold dem all start dress like couples. Mi no know rosta, it looki like is MARVA mash up di dance trios. I can bet you is advice Sher gi har pon har non existence relationship and she wel bexx wid Sher and a try prove like she really ina relationship now. Nikeisha please to stop it ok. DI way how you can wine and brukk off any Kock, broke MARVA should have been your last choice. Look how much Rich man deh a Jamaica and you really gone seckle deh so in these hard times. Memba seh when him breed and baby born you is same treatment you gwine get weh him a dash gi di wife.

28 thoughts on “NICKEISHA DI SED KNIFE STICK SHEEP HEADED YOUR WAY

1. Ice be quiet Caz it look like you live under a rock. His wife is an American citizen weh him use fi get green card, that’s who he has a daughter with. The concubine in the photos above is his go to handcart when the Corolla nah work

1. so HIM NO HAVE NO PICKNI WID Lisa?? YOU MEAN FI TELL ME SEH SHE JUST MARRIED WID NO KIDS??? Mi coulda swear they were di same person. Wasn’t it late last year Lisa was in video wid him coming thru the Airport??? As far me see the DR. girl a laugh afta MArvin and Nicky cause neither one a dem meck one and she all about her papers and her Child which I do not blame her.

How much unuh wah bet me she him left Nicky fi Danny Boo if dem no done a wine already. Notice how him all into Danny when dem a perform.. That will be j Nicky headache sooner than ever.

2. No sah this bad…That is Marva daughter mother not his wife. His wife ah Lisa. I believe Sher and she mash up over Marva as well as Marva stop dance with Tilly and Lando. Too much mix up yah! Dem relationship too fake and phoney. Ah hype dem ah look.

3. Me nah tell nuh lie…every time me see dem me haffi laugh! Nickesha and Marvin need to remember karma is a bitch…and Nickiesha just fi di hype up throw word behaviour you a gwaan wid, try know it ago hit you hard! Marvin is a disrespectful piece a shit, don’t be surprised when him start style you!

4. Unuuh love people businesses go mine yours so what sher a throw bubs too she deh a jody yard and a folla and ago out evernite and a put up pictures she doing worst than nikki cause she a f**kka gal cause she a hide wid it plz deh wife a idiot she knows whats going on she choose to live thar way marvin never hold her down kmt

1. Sher ah do way betta den Nikki how you mean? Nikki have anything but unda Marva DWLLLLLL Nikki have anywhere fi sleep but one little room she dont even mind her own pickney. She cant travel no weh or have her own business. Sher dont frighten for man and Sher can travel and have her own business.

5. Not a fan of none but people and people deh and lef everyday so I don’t know why everything people talking about karma. life is cycle and the world keep turning and people move on. sure Marvin wife or baby mother wasnt him first woman and nickeisha not going to be his last. And all the pics I see him look comfortable and happier with Nickeisha.

6. All I know Marvin better make sure a di 10yr green card him did get cause if not him corner dark, because wid all them picture evidence deh if the wife ever show immigration them him done fah and on top of that him don’t even look a job and pay little tax every month him get up gone a Jamaica damn fool

7. Dem put dem shit on social media and bitch its idiot and you must a suck sher pussy for her not to frighten fi man you see her company lol the worst jody so shut the f** up old people never lie show me your company and i tell who you are

8. Stop comparing these dumb broads they’re all uneducated. None better than the other, the only difference here is one got a visitor’s visa. Shades & subs throwing all around…friends who turned frenemies all trying to outdo each other (male & female) Who nuh dance better, look better, richer, hyper, have mutiple profitable businesses haha! y’all entertain me lmfao

9. Dat girl should never own up Marva . Someone cah fix her hair? I swear dung a town dem do a mad wig dem put freestyle outa business.
    Girl like dat should be about her money and not on no husband and wife ting.
    Dat bwoy is some swat a special mi memba when Fantasia did a mad over him

10. Ugly Nickiesha will get herself in return. Her little ugly self is to bold with other ppl husband. I hope his wife cancel his green card paperwork.

11. She shouldn’t Mek Nuh man come between she an har fren doe a married one @ dat cause him Nuh guaranteed… Nobody Nuh need glasses fi see say dis naw go last.
    Him an Danny boo look very closely fi true doe. Dem luddy

12. Bwoy me always hate fi see har hair and makeup. She neat when she a dance yes, nah tek dat from har but God damn man me couldn’t a gwaan so over a boy weh a wear up him blings n brand n nah try buss me. Look how hard Marvin travel n she never look decent yet, u mean fi tell me not even a decent shoes and suit him cyah bring fi har one a di trip dem? Geeesh dem eva a dress fi match n when marvin him good clothes n good shoes Nicky she eva look like di recycle clothes n boot dem weh throw out a ground dung town. Sher bring harself di best n Renee do har likkle ting.. Cah even say nicki a “try”

13. Sher no much better look who fa yard she deh a ny a kotch and deh a rd a F**k and party every night at least nickeisha inna her own little room a ja!! And Marvin look like him love her cuz HIM naah hide her..

14. A BET U BY WEEKEND NICKESHA PUT UP A BIG HAIR STYLE HAHA CAUSE DAT BITCH OVER YAH A READ ENO AN READY FI PROVE PPL WRONG MARK MY WORD LOOK IF SHE NAH GOH RUN GOH DO HAIR CAUSE DEM ACT LIKE DEM NOH CARE WAH PPL SAH …BUT DEM ACTION SAH OTHER WISE

15. Uno chat so till uno nuh know what fi chat say first off marvin an his wife have no kids together he have 2 baby mom one which she an nickesha is fren the wife an him lef so who are we to judge uno come out the people dem life who ever send this in mussa did wah marvin too uno chat so till uno chat shit him an him wife dont have no kids smfh