NICKIESHA DONT MIND DI REAPING

43 thoughts on “NICKIESHA DONT MIND DI REAPING

1. They need to revoke his greencard a big disrespect ting
    Him do Lisa & she’s such a decent lady ,, I guess u can’t help who u love poor thing I feel sorry for her I remember one time I saw her in red lobster she was a waitress there bussin her ass just to mind Marvin smfh !!! It rufff

Side note : nickesha ugly bad !!! She can dance tho but uglyyyyyyy no sa !

2. Cause marvin wah d divorce but him nah pay feeit him a look visa gi buy fi nickesha plus nickesha a look greencard from him cauze a dat him full up ber head wid

1. DWL Nicki fool if she tink ah go be easy and Trump coming in office in a few days…..worst the man dont want nobody yah so…. Marvin not even ah US citizen or have a decent paying job to mind her in the US govt eyes lol….this divorce is going to be a nasty one

3. Nikiesha a gwaan like a di fuss man she ever teck them never hear bout love in silence cause when Marvin STAP asleep and dem buddy him agen she ago shame like dawggggg

4. But the man never say that him get the green card already, lmao. Boy boy oh boy why y’all are in everyone business. Kmt

5. Wow can’t people just f**king live!!! Let god be the judge if they happy so be it, and if Marvin use the woman to get papers that’s wrong and nothing good gonna come from using a next person but bad luck.. nickesha didn’t take Marvin from the woman Marvin make his own choices.. people please be real you can’t fight someone to love you.. so what everyone repeats there outfits.. smh bet most of you talking shit need a life and living on people floor and y’all broke!!!! Is this paying y’all bills I see why most of you life will only go one way because talking down on people wont make you better or happier.. we all know most of these socal face man from Jamaica is f**king user and want woman to take care of them I’ve been there but never mad with the woman!! Why mad with the woman and make problems?? Is the dutty boy I wish I could kill!!!!!

6. @ 6.15 go sit ur greasy ass down, anything that’s on social media a everybody business . Nickiesha ugly no rass dwl , plus she need some new sneakers an shoes cause every last one me see r in dem lean! Lol :2thumbup

7. @7:01 gal kiss my ass bitch guh look a man bitch and come out the people dem life hoe her shose lean and yuh pussy rubb out!!!!! Go look a job bitch

8. every minute they’re tagging Worldstar in their post, with the hopes of Worldstar making them more famous. And with the hopes this will also help Nickeisha get her U.S. visa. Nickeisha ugly bad and is bringing nothing but crosses her way by involving herself with Marvin.

1. You would swear everytime worldstar out dem up is a extra money dat inna dem pocket. Smh nicki yah man clown and second best. Which man can put up wife den put me up and when she stop deal with him him run back to me smhhh

9. Marvin got the greencard but he got the 2 years thats y the person comment about immigration,him did even put up him I’d and green card on IG and say how him a american now so people can book him any where in the world Marvin dunce like bat, Marvin a 2 year greencard is temporary meaning your on a 2 years probation for them to investigate if the marriage is real and you messed that up, yuh fava ediot(popcaan voice)

10. NICKESHIA IS A FOOL SHE HAFFI DO ANYTHING WHEN MARVIN SEH IF NOT HIM BEAT OUT HER NASTINESS!! YES PPL MARVIN IS A WOMAN BEATER..LISA WAH DID DIVORCE BUT MARVIN NOH WAH GIVE TO HER..THANKS GIVING WEEKEND HIM GIVE LISA SOME RASS LICK AND BOX AFTER GARAGE DONE. ALL LISA I TELL HIM SEH JUST GIVE HER THE DIVORCE HIM SEH HIM NAH DWEET AND EVERY WORD WE HAVE COME OUTTA HIM MOUTH HIM BOX HER A ONE A HER FREN HAFFI JUMP IN DEH AND TEK HIM OFF HER LOOK LIKE HIM DI WAH WAR DI FREN BUT HIM BACK UP. MARVIN A WICKED..THERE IS A VIDEO OF IT TO IF THE PERSON NOH DELETE IT.

11. The man never touch her a suh when man left sum gyal dem tell lie pan dem gyal low di man and go find another

12. Marvin n Lisa never married fi ever nothing Marvin love put things on social media so we all know wen him did married…. Loss need fi lock up DAT ugly boy him too wicked n if him get 10 yrs y har sister comment and a talk bout immigration

13. Marvin n Lisa never married fi ever nothing Marvin love put things on social media so we all know wen him did married…. Lisa need fi lock up DAT ugly boy him too wicked n if him get 10 yrs y har sister comment and a talk bout immigration

14. Lisa need to file an annulment because him fake the marriage fi get greencard.lisa make sure u getting all them pics and captoin that him and nickeisha putting up for your evidence for immigration him too ungrateful wen Marvin did deh a Jamaica bruk n hungry nickeisha Neva want him but as soon as him come a fariegn him a har man

15. @ 7.37 u no Ave no ass fi kiss it wah wash shit up ! The time u a comment bout leave people business , go back to school cause u can’t spell shoes for shit lol .

16. Boy fool like. Gyal weh never want you when you just a reach. A day u go back for when u reach now. Smh

17. If your man fly out regular and not even one pair of decent shoes him can’t bring back fi yuh my girl what are you?! marviesha footwear them is brand wether them real or not and you as him woman yuh want tell mi seh him can’t bring or buy yuh one ah the balencia or guissupi them if ah suh it guh. Next thing this dressing alike thing don’t look good because the whole ah your wardrobe just ah scream out STRUGGLEstop it

18. Y is thieving Shawn Chekkaz commenting bout goals him goals should be to get a green card n stop thief and mind him child a Jamaica

19. Nickeisha n Marvin deh from dem a post bout bro n sis under the quiet. Guess dem a family ram TPC. So its not surprising stale news dis now

20. Hey met I know for a fact he is a woman beater.his baby mother who is a professor he beat the shit out of her that’s why she left him. She said she was being abused by him and that’s how she ended having her baby before the time.she shared that with the class.funny how I figured out Marvin was her baby father when I saw he made a ig post with her picture I said damn so he was who she was talking. She is a very nice lady

21. why is th sister mad? when he was with the baby mother and lisa use to hide and f**k him why is she surprised that her sister received the same treatment? marvin have a ten year they cant do shit to him, he could f**k as many girls as he want and he will still have his ten year
    her big fat sister need to worry about the ex husband that received his green card and divorced her, dummy
    marvin is no good and I’m not condoning the behavior but when you see men treating the woman they claim to love like shit don’t ever feel like they will treat you better. lisa thought that she could use money and hold marvin, he just used her and was always using her from the time she was a side chick. the baby mother is a bitch as well she have a bad attitude and don’t speak to anyone very stush

1. Whey u mean why is the sister mad?? The sister have all right to feel however she wants to feel because Lisa is her sister..If u seh Lisa used to hide and sleep wid marvin at least she gave that situation respect

22. met u seem one sided, if she hide and sleep with Marvin how is that respect? She still sleeping with the girl man. Nickiesha not forcing Marvin to put shit, that’s his doing. So u saying if Nickiesha did a hide u would be ok with it? Any woman weh deh wid Marvin, dutty batty man Marvin me can’t feel sorry fi dem, she must did know har day a come. Me nuh get y ppl surprise a Marvin we a tlk bout enuh, respect? Me nuh tink that inna fi him vocabulary. Oh Nickiesha darling your day coming soon too sweety, let’s see if ppl ago say Marvin wicked fi treat yuh bad.

1. Is better Nickiesha did hide and tek him and keep it so , while it is is wrong fi true mi wudda respect that better so that a di point mi did a try mek. As u seh Vocab u know back in di days mi neva know Marvin cudda talk mi gone :travel

23. Met this situation is really messed up! As him and the girl break up him run a pose up with nickesha. We as women need to put ourselves in the wife shoes,a nuff things marvin do her and we gooda all nuh know. Imagine how she had her suspicions about him and his so-call “sis” nickesha and now dem a big big item. It’s a shame and disgrace! And him have a daughter. Marvin incase you dont knw, in america it doesnt matter if you have a 10yr green card. If you are not legitimately working in this country and paying TAXES they can still come for you, i know this because it happened to one of my lazy ass party going family. Suh stay deh! You a country boy mi know yuh know bout di qord “tun back” Aa for nickesha what a wayyyyy yah gwaan , yuh barely wven acknowledge youe likkle son. Stop worry about damn man! Makw sure yuh likkle boy get a hair cut and use some good lotion on the child,yuh sodung a run backa marvin. Mi see yuh post pictures of the likkle boy and not even iron yuh coulda run over the child clothes…shameeeee on you!!!

24. To the person that claim he never beat her that’s a lie , I’m not asking I’m telling . I seen with my own eyes how he beat her up after a party , ppl had to jump in to pull that man off her.