MI TIRED A FEEL LIKE MI A RUN A MILLION MILE SMH………FROM MORNING MI ON IG TILL NOW CANNOT EVEN UPDATE MI OWN SPACE PAN DI WWW…HERE GOES………
WHEN DI LADY GO TO NICKY LAST NIGHT BOUT THE LOOM AND SHE SEH IT CRASH NICKY CALL OUT REBEL AND FABBY NAME…….REBEL AND FABBY WHO SHE NO LONGER TALKING TO…BUT ANYWAY MI PUT IT UP AND SHE GO PAN HER LIVE AND CONFIRM……………….REBEL SEH IS ADVERTISE SHE DID A ADVERTISE AND NICKY OWN HER OWN LOOM………..FABBY SEH NICKY HAVE DI PEOPLE DEM MONEY……….NOW …SMADDY ELSE SEH IS SPONGEBOB A RUN DI LOOM AND NICKY A GET DI PEOPLE DEM GIVE SHE BUT DUE TO HOW NICKY FRAID A SPONGEBOB SHE NAH CALL HAR NAME BOUT DI 6.7M WHEY DI PEOPLE DEM OUT AND SHE WAS COLLECTING UP TO LAST WEDNESDAY . THE LOOM CRASHED SINCE SEPTEMBER IS WHAT IM UNDERSTANDING AND EVERYBODY GET DEM CUT SO THE BLAME IS NOT SOLEY ON NICKY…A DI ONE WID DI BIGGEST MOUTH ALWAYS GET DI BLAME SO SHE A GET IT
She should a thief more than the 6.7 million unno too fucking fool bout unno a join loom…like you guys can’t be so fucking stupid
Nicki scam the people dem and a look more fi thief.Go fund yuh bloodclaat scammer gyal.
Lawks metty merry Sunday waeeeiiiiii…. you know from when me a follow up this loom ting yah and say to meself this will not end pretty?! Nikki Nikki Nikki you reap what you sew, you better bring back the body and take back your money. Spongbob where :ketupat
A wah piss up!!! I don’t want any harm come to har but you too fcuking thief, how you alone bad so fi take these ppl money just like that a Jamaica at that knowing the law no so stable and body fly like jahncrow, dig and bury. Inna serusssss times like this when ppl see all dem name pan bulla and nyam???? likkle gal you take ppl hard earn money and bad dem up put pan tap a it. As to unu whey invest inna this loom I don’t sorry fi not one a unu Nikki fi take it all 4 more time. Unu very smart at scamming if only unu take unu wandering brain and put to good use.
Original bubblelikesoup
Met who is Spongebob?
She start a go fund me to raise $48k US
Nikki Chromaz yuh a weak fence. Yuh a call up name now. The last time me check yuh and dem nuh chat. The weekend of Rebel party yuh did deh dung a RIU. If Rebel did wanted like you dem coulda mash up di gyal party. Yuh and yuh big titty stay bad best friend run wid di people dem money. Yuh move out lef Rebel, Spoogy, Fabby and Pretty Pretty roun a di yard cause yuh get hype. Yuh nah call di right name. Who yuh wuk fah? Who di Loom belong to? Yuh nuh bad gyal, yuh is a dunce gyal.
Mi see yuh ex fren dem a humble demself and mek tings work. Whether dem inna LOOM or not dem nah hype like you. Nikki call the name a who yuh did a help run di Loom.
That’s why it pays to be humble..
https://www.gofundme.com/yrs84-loom-refund?fbclid=IwAR2AFMfZo7dxylYvtalkpakc3NhOpx8ZXPSlJyjILEBCQhSeDC3k_WUVMrE
Why nikki love follow everyting sher do. No man it look bad now what a gal red eye sah! Sher open beauty shop now she a show fi har one bout soon ready fi open. What a bitch badmind and envy.