Blem in Jamaica, Portmore January 7, 2014 by Met Good morning Ms. Met is how Nicky belly so high, it look like a young belly to me but then again in a wah day the belly did flat
but tony matterhorn ex,pamputae best fren luk gud inna dah black dress deh man a weh she name agen 😀 ISPY CUM ERE MAN … Reply
You need glasses for the new year or wah?? Dat shit look like if she move too fast it pop off a she the way it tight. She clearly a breed to lmfao Reply
Simplicity mi wah fi know too, I cannot answer that question at this time nopes. If she is I wanna say congrats Nicky Reply
You no see a the big belly crew, all a dem belly big to me. Sender a only you mate belly you noticing ??? Reply
Nikki a ole dog shit …..she f**k man woman and dog…poor Sharon bit the Apple Nuh fall far from di tree still Reply
Mi wonda if Nikki stop f**k do balla Weh have him good up wife a farrin n if are madda Sharon start allow har husband fi have a relationship with him pickney…. Reply
but tony matterhorn ex,pamputae best fren luk gud inna dah black dress deh man a weh she name agen 😀
ISPY CUM ERE MAN …
You need glasses for the new year or wah?? Dat shit look like if she move too fast it pop off a she the way it tight. She clearly a breed to lmfao
ahahha, why she look pregnant
a pregnant she pregnant ispy or a eat she just done eat?!?!?
Simplicity mi wah fi know too, I cannot answer that question at this time nopes. If she is I wanna say congrats Nicky
yuh waan c mi a zoom in,it luk like young belly fe chue doah it round up
WHY ARE YOU GUYS ONLY PICKING ON NICKY ??..AND the NEXT 2 GIRL BELLY BIGGER THAN NICKY OWN
di ress a belly a fat all stevie wondah caw see dat but nicki own high n luk tite
She bloated lol
Maybe she trying to blend in wit her girls…no c i cantt
onno too bloodclatt fass pinky look good
All 3 ladies r preggo???
Me nah lie Nicky pretty bad
yes she is
Beautiful face
Is which Nicky this? The one from clock tower plaza
You no see a the big belly crew, all a dem belly big to me. Sender a only you mate belly you noticing ???
While UNNO a watch the face and belly….. Check out the foot dem, how dem look bad color so?
Nikki a ole dog shit …..she f**k man woman and dog…poor Sharon bit the Apple Nuh fall far from di tree still
MATTERHORN YOU CAN’T GIVE TONI-ANN MONEY FI GUH DUH HAR BELLY..
where up dere suh yuh see toni-ann?!?!?
YO STOP GUH SO HARD PON DI WOMAN DEM ….. EVEN DOU DEM CAN DO BETTA N JOIN A GYM
Miss Marsha Rigeline Looking cute as usual (blond hair)
dem nuh seh har money tall dats she did a dash sum pon raga.
i like her hair
Mi wonda if Nikki stop f**k do balla Weh have him good up wife a farrin n if are madda Sharon start allow har husband fi have a relationship with him pickney….