:cd :cd :cd :cd :cd :cd :cd :cd
no sah
Him leggings hot sah and the matching cap :rate
Him fur jacket sell wehhhh :thumbup
Shoes cute boo :peluk
and ketch the pose !!!!!!!!!! femininity at its finest :supermaho
is who him man ?????????? he Jamaican
:supermaho :supermaho
LOOOOOOLLLLLL DEMARCO AH GET IN TOUCH WID HIM OOMAN SIDE!!!!
HIM AH GIVE HIM OOMAN COOMPETITION!!!!
him fava Demarco fi truuuuuuuuuuuuuuuuu
a weak !!!!
no man MET, him OUT and BADDDDDDDDDDDDD
:cd :cd :cd :cd :cd :cd :cd :cd
no sah
Him leggings hot sah and the matching cap :rate
Him fur jacket sell wehhhh :thumbup
Shoes cute boo :peluk
and ketch the pose !!!!!!!!!! femininity at its finest :supermaho
is who him man ?????????? he Jamaican
:supermaho :supermaho
yuh nuh si seh him bleach tek off :maho
Me say, me nerves!!! unu betta not say a DEMARCO, STAP IT!!!! **TEARS TO BUMBO**
highly him a feel him body bad :ngakak
It look like. Him but I don’t think a him
e’rything outta di closet now. faux fur, studded leggings & cap and ???????
him good up body wid di bleach out foot
gary sherlock
A nuh Demarco dat
Met, it like the guy weh the sender write in seh she like and want ppl pan jmg fi dash out him file
chay :tkp
Gary no so fat. It look like a somebody a farrin that. A real fish that can’t be a fake one lmao
ok ppl hat, tight and shoes match hand and face match coat and foot match him sell off. i just hope we dont see ele a try this.
The neck part look like Photoshop.
Look how him belt tie up just so
A prolly di plenty teeth Bredda from bronx mi forgot his name I tink is money somn a nedda loll
Plenty teet bredda :hammer :hammer
Money train u a talk
Den unno see how him kotch pon di wall:ngakak Either di boot ah bun him or di tights ah squeeze him. Fish eena fur…….:ngakak
_____________________________________________________________________________________
WTF Is going on here mnl dis serious
It looks exactly like a guy on IG @mastermind999 look met and see if I’m lying
No sahhhh dis seriouuuussss
K