OH MY COMMANDING WIFE

12 thoughts on “OH MY COMMANDING WIFE

1. Sameeee thing I thought when i saw the photo lmaooo and unno puleaseee nuh come roun here bout jealousy and hate and lets not forget y’all favorite word “BUTTU”.

2. Of course is she him talking about. He will NEVER stop cheating and she will never stop pretending her life is perfect. The Libra woman and the Capricorn man do not match. Nicole will spend her entire life with him yearning for his love and not getting it 100%. She can’t even get Jeffery to tell her he loves her on the gram. Shame fi yuh Nicole. And nobody don’t come tell me bout ” a she him married”. A poor people alone marry for love mostly, since the beginning of time. A USD$2500 for a proper studio mic, who you think spending that money to buy it? Not Teresa or Jeffery.

3. I said dis before in another post…SHE FITS ALLLL THE BILLS. Jefferey knows exactly weh him ah do. Like wise Bling Dawg n Wayne Marshall. They marry into money so they kno if nothing nah gwaan wid dem music career they still can live comfortable.

Mi linkey seh uptown ppl nuh stop chat n laugh after Nicole. Them even chat and seh if Yoli and Dizzy cyaa give Jefferey ah job rouna di hardware store suh him Jefferey can start tek some of di big big vacations dem wid Greg and Dizzy and di rest ah dem.

1. Mi know seh Marshall a Uptown bwoy still, him ppl goodly have more money than Tami Cynn dem. Nuh know if yuh can call him up wid Sasco

4. Right now to be a Jamaican entertainer’s wife you haffi a spend and or accomodate them eg. Nicole, Tami Chynn, or be a complete doormat eg. Kimberly.

5. Mi know seh Marshall a Uptown bwoy still, him ppl goodly have more money than Tami Cynn dem. Nuh know if yuh can call him up wid Sasco