ONE QUESTION DELANO…TWO ACTAUALLY

delano-Optimized
So u mean to say after yuh pretend to be the IRS official fi get the lady money and yuh get di 5 years…yuh come a road..how?? talk to we because yuh spend less dan a year fi di likkle scamming and it would mek a job like dat worth it nuh true??Wha happen tell wi man!!

And di sender seh dem waa know if yuh sure seh a dat alone u did miss :nerd

0 thoughts on “ONE QUESTION DELANO…TWO ACTAUALLY

1. Ole scamma ketch a road. Jail full and money hawdly deh dese days. Lots a criminals a serve bayly any potion a dem sentence.

2. He was granted asylum he used this site and his witnesses to say he feared for his life. Because several stories stated that he was gay and crossed dress he used it in his application.

1. Admin ooooooooooooooooooooo ..yuh site granted wan a stay it may grant many more den no sah a yah it deh :nerd

(Simplicity soon sign in)

3. Batty bwoy Delano mi caah believe Yuh really tun fish di way Yuh use to gwaan a primary and high school money really lead uno young man a stray…. I’ve known this young form Spanish town infant,went on to Spanish town primary then to st.jago high. Mi loose affa Yuh God know