PAN DATING SITE AND DONT KNOW WHAT TO WRITE

6 thoughts on “PAN DATING SITE AND DONT KNOW WHAT TO WRITE

1. Wey day mi cuss out Yardielovethug pan di post wey Met di haffi delete sake a how di people dem (me included) did gwan bad. More time mi caan stand him but mi come roun now. All dat fi sey, in times like diss mi wish him cudda tek up back di likkle grammar policing wuk. Yardie mi cuss yu bout 4 times, mi neva wrong inna wey mi sey, but mi leggo some unkind words bout yu an honestly mi sorry. #Big woman ting!

1. Apologies greatly accepted n fi show you no hard feelings. ..me a go mek yuh know big man ting rt now….

A few of you were spot on with 1 or 2 comments, none more so than Met.My conscience is clear so I can easily confess that yes Met n I think Mamacita were right. ..I cringed to my soul at Pastor’s grammar. .THAT IS THE #1 REASON IT DIDN’T WORK OUT. WOULD YOU BE SHOCKED THAT I SENT THIS IN??BUT ONLY TO SHOW HOW ME N PASTOR MET ONLINE. ..YES THIS IS HER PROFILE I SWEAR LAAWWWWD HELP ME!!my ego got the best of me!

I PUT UP WITH THE ATROCIOUS GRAMMAR TO THE POINT OF REAL TEARS ASKING WHY ME LORD! I THINK I HAVE LEARNT MY LESSON,I SENT BACK TO HER EVEN MORE MONEY THAN SHE SENT ME,I’M SO OVER ALL THAT. .CRAZY CRAZY RELIGIOUS ZEALOT DUNCE AF CHICK,PRINCESS APPLE IS A HARVARD POST GRAD COMPARED TO HER ON MY MOMMA N MY LIVES I SWEAR.

I’M NOT A WOMANIZER THOUGH cuz since she loves dem ,if I were we would still be going strong. That is pretty much all I have to say on the matter,thanks again, big up all a mi frenz dem pon ya n thanks Met for keeping it real. ..ukkubit ,PP,Bammy,G,Genuine et al yuh done know! Mi gone do the ppl dem wuk!

2. Wow, mi feel good inna myself fi si mi hapologise an yu haccept hit. Hanyways, a really di pawsta good lady right diss. There was this dude checking me. Yardie its kinda hard fi cut yu eye pass certain blatant grammatical errors but such is life. As Delcita wen sey, yu haffi tek time wid some people cause even doe dem inna office a work, a one one an two two dem pass dem CXC.

Sometimes mi like di pontification wid yu but. Suh since yu leff di pastor, dat means fi sey yu have vacancy. Asking for a friend.

3. Yardie instead juss so-so bible study, yu haffi keep likkle reading and writing class fi har. Mi not being facetious mi actually serious. Help har out, yu tell mi sey yu ting dey Swiss yah now cause yu international, but duh help out the Pastor. Yu know sey as a couplpe unno grow pan mi. Mi waan yu leff out Made in China Apple. Shi wi gi yu indigestion.