PEDIGREE PAPARAZZI

ti

Whoiii! Dish cloth tiffany williams waan tun table cloth.after she go a tennis match gal target this dutty whoring man wey f**k off all him daughter friend them. Cause she see him daughter a wear bran dutty badmind gal waan brand too.no ask if after the two f***k she no well fix him up with obeah till she move in. Gal hype caan tex bus caan eat this caan do this or thst no more.she did swear it was going to be all mellow and groovy after she fight out him daughter and him son.she want only she and hers in the man life. But carma strike. Now the man dont want har an kick her out him flat him rent cause him find out she a demon. So she hype pon everybody and never know when you a live off man a eye top you live pon. So be careful, dont get too sure a yourself. them a marverly and everybody a go know she get run wey a how she a go manage when them see her a sell back foot scrub a town?gal you run go breed and get dump. Mongrel dog want to be pedigree😂😂 bye b*tch

7 thoughts on “PEDIGREE PAPARAZZI

1. A lie mi know dah girl yah met lol…….. sound like u waan f**k the gal man fi tru cause this a just bare f***y everybody know dah girl yah she nuh hype at all. Down to earth girl. Senda go suck a hood an big mean one

2. Sender your words portray the true definition of JEALOUSY! Why do people bring obeah in everything? It seems like you are the paparazzi! :\ Please take the time and analyze your empty life and find what is missing. Because I’m sure if you had a job or even have something meaningful to do, you wouldn’t find time to post this bullshit.

3. looooooool sender a where u find time fi come up with dah article yah?

i play netball an not tennis, and the last time i check im still residing where u left me. go find someting constructive, like studying the dictionary old harlot!!!

and bitch i dont shame fi sell footscrub, if selling pussy dida work fi u, u wudnt come kotch a mi yaad. pssh not even have time fi still cause everything yah so fabricated, yu caan ruin me nastiness.