PIECE A YARDIE TING

33 thoughts on “PIECE A YARDIE TING

1. A hope some a de members of that church did de yah a cuss him mek him enjoy every step him tek in a him NEW SHOES :ngakak :ngakak :ngakak

Saran!!!!

1. Yardie! You don’t owe not one rass soul apology or proof! At least today mek you know who fi communicate with and how fi thread AGAINST them.

Gwan me plank foot bredren… :kiss
    :kiss :ngakak

You have you own 100 odd thread today cause joncrow gather…me did ago lef one time but in the end a MET alone can diss miss we. Gwan being honorable to what you stand for because a that mek me and others welcome you presence no matter the day or hour.

Sketelbam! You needed on the politics thread dem MAM :kiss

Writa…??

2. Met me deh public transportation,mi caan tek it. She call him husband a ready.YLT plz give a class pon Galisness at the learning annex.

3. PREACHER NEED MAN BAAAD WHY NOT THE TITHES? THEN HOW EVERBODY A USE IT. SHE WANT MAN, WHAT A NEEDY BUNCH…. SEX IS IMPERITIVE PAY FI IT, SHE NO KNO NUTTEN BOUT HIM

4. Ylt, u r masterful with words ( I’m not sure if I used that word the right way) lol. The woman said future husband and she didn’t met u yet, Lawwd

5. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

den yawdie himdrop in the big shoes size fe de pastor know seh foot and hood a one in the same as most seh lawd gad mi caan stop laff..Pastor encapturing yuh future husband seh loafers ma’am deadddddddddddd

6. what if this pastor is tranny? YTl is nothin but a scammer a hope when him find out its a tranny you let us know likkle likke man

7. Yardi a fish..and that pastor need to be exposed.But yardi dont leave the wall plz we need u here. Yes met politics a gwaan wid alot mi unh understand how ppl nuh get lock up yet.

8. Pastor now u Kno wah u future hubby a work wid when deh size 11 cocky touch dung Inna u womb a bare speak u a go speak in tongues tan deh ASHSHALAMANDA :ngakak :ngakak

1. But me how she a send on money and all now she nuh get a pic of YLT? A faith in future husband can move mountain. A handsome man with a way with words are an abomination unto a thirst woman

2. Lol wooooooooiiiiiiiiiieeeeee a slip har fingers slip a shoes she mean ahhhhhhhhhhhhhhhahahahahahaha

9. Meter me say u make me day with both post please yardie no leave I love u on other post just no apple one u r every funny but a true u spice the thing no feel no way a just your day

10. PP, the Merka politics and mi nuh tek tea, cause weh mi see all Nunes agwaan wid, postpone interviews on crucial matters concerning Russia, Spicer him tell lie like every single day, the orange Orangutan Trumpup is a puppet fi Steve Brandon, Paul Ryan i have no words for that leprechaun, fi them kind a political movement mek mi feel like start a revolution ina this, but mi a look some political motivated people under the quiet, fi start something, cause this kind of movement that they are carrying on with, is the same way the Gremlin Putin move, shutting down the media and freedom of speech, I am coming over the next thread PP see uno over there.

11. God bless yuh YLT! God know she need di attention you giving her. You Mek she feel good. Keep doing the lords work…lol

P.S don’t leave the group.

1. Needle and MET come here and call YLT to. Dis pastor is a lowkey size queen. She waan know weh Yardie a wuk wid,but tru is a Lady mi mean pastor she nuh want ask out right,bout what’s his size. No wonda she seh VICTORY! Yardie I think u met u match here,thread lightly.

12. No man people, how uno run mi friend yardi? Yardi with the size 11 come here please. The wall nuh nice without u boo al doh sometimes u too nuff.

13. Size 11 tpc, a dat yuh call kidney scraper, thanks for the laugh Yardy, after a rough day I always look forward to your comments, don’t mind us we love you and none of us want to see you leave.

14. Yardie how it feel to be on the other side of the wall? Not so good right? That’s life for yuh. Hold ur head up all the same bro

15. No wonder ya love apple suh :.. Because the two of ya inna SCAMMING ….I want one of the deacon dem read pink wall and see this Mek them beat har wid the tithe and offerings envelope… The two a unnu nuh play wid God good name awoah