PORRIDGE CANDIDATE + SUKU

Teika talk truth you love di sh*tty buddy cuz you wouldn’t be going so hard,every other conversation is about natty and how him hurt you Suku get over it now you fren PJ is enjoy the sh*tty c*cky. Suku stop call up di wife name inna mouth, my girl your going to ruin his house with this nonsense.Stop play di vn to ppl bout how natty di tek F**k inna him batty (yea yuh fren tell me and she tireddddd of yuh teika ) Teika everything you get every girl dat natty F**k get it too understand. Stop small up yuh self and be a woman and let go cause dis f**kry what ur doing is to make you the laugh stock inna brooklyn ! People she need customers go to her shop pon jamaica Ave . Grantspen linkup April 28 , if you na F**k him natty u have to pay yuh $20

6 thoughts on “PORRIDGE CANDIDATE + SUKU

1. The girl that she and suku was besty we know this is u, But she was warned about u several times and see it now,
    You know yourself nobody don’t need to tell u. Time is the master, u did not only write the story u also commenting carry on though I,m just here for the entertainment

2. Suku yuh said bad yuh nuh see yuh tun Dancehall laughing stock. Natty don’t want yuh and yuh cranny body and plz stop put yuh self pon pinkwall yuh boring bad gu look a like mi tired a yuh now man cho

3. Dwl laughing stock yes. She nuh stop put up har self pan pinkwall n wen she seet up she delete har page. Neva see a Gyal soo dispret fi Hype… dutty suku. Rat face bitch