Heading of a century no admin yuh fi gwaan betta dis send me straight a heaven gate only fi hear not yet my child dwrcl…A really 24 response the way the room empty a pure chat back(echoes )
:ngakaka: ngakaka kevin him done dem doah, dem response cuda stay
Him need to barrow some of Kevin third hand designer cloths that Kimpossible give him. Wain’t, let me take that back, Kevin said his dress a are brand new designer dresses sent to him from a America….
I blame Digicel and Lime. Ugly people must not be given internet connection. This trend with the duncest and ugliest people all up in the cameras and online talking shit must end.
Talking all this shit snd there isn’t a bed in the room.
Good Afternoon Met/Metters.
Talking up and spinning around inna di video, donning women’s clothes still nah mek unnu woman. U have to be born a female to truly be one, a doan care oomuch plastic surgery unnu have.
@Met, me say di likkle shaat one say him a legendary…Me dead done, all whe cross me mind, Ishawna shall spank him for tarnishing har good-up title…***TEARS*****.
Yo a whey dem mongrel ya come from…Bloodcloth di place a run a red..Dem fi get some kick unda dem bombo..If dem ever venture Ina bad man place dem head lick off..,..
Are these men or women
men
Morning Metti, too much fish inna the morning, wench man and makka back.
morning oo :kiss
Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others….
Heading of a century no admin yuh fi gwaan betta dis send me straight a heaven gate only fi hear not yet my child dwrcl…A really 24 response the way the room empty a pure chat back(echoes )
:ngakaka: ngakaka kevin him done dem doah, dem response cuda stay
(Simplicity soon sign in)
yes dem nuh made it at all
These gully queens war is very confusing …..the f@uck dem wearing ova?
So why have a closet and line up u shoes outside d closet door?
and line up wid 90& boots
Him need to barrow some of Kevin third hand designer cloths that Kimpossible give him. Wain’t, let me take that back, Kevin said his dress a are brand new designer dresses sent to him from a America….
I blame Digicel and Lime. Ugly people must not be given internet connection. This trend with the duncest and ugliest people all up in the cameras and online talking shit must end.
Talking all this shit snd there isn’t a bed in the room.
Met, ” Porshus Mantus Snapperitia Specia”
:ngakak Met, Portia if you please.
:maho
AH WAH dis Pon God land doe!!!… Kmt dem too nuff now man!!!
seriously dem batty nasty ugle alian dem ah get to mi now man jamaica gone to the dawg
Good Afternoon Met/Metters.
Talking up and spinning around inna di video, donning women’s clothes still nah mek unnu woman. U have to be born a female to truly be one, a doan care oomuch plastic surgery unnu have.
@Met, me say di likkle shaat one say him a legendary…Me dead done, all whe cross me mind, Ishawna shall spank him for tarnishing har good-up title…***TEARS*****.
But met Portia look little better than all them fish doesn’t look so tranny….. Kandy looks the best or off all a dem thou
Is Kim possible a man too?, always wondered..
:malu :ngakak :malu
These folks are psychopaths. They honestly need help, Jamaica need some psychiatric clinics so that more folks can be evaluated and institutionalize.
The influx of American cable helps intensify & heightened closeted behaviour from these gullible souls. THE DEVIL must be smiling & feeling proud
Next drama fling out on social media when dem two duppy yah tun enemy. Stay tune
Yo a whey dem mongrel ya come from…Bloodcloth di place a run a red..Dem fi get some kick unda dem bombo..If dem ever venture Ina bad man place dem head lick off..,..