CHIN HOW YOU REACH AH CENTRAL VILLAGE AND IN WAR WID PEOPLE! YUH BETTER BE CAREFUL BECAUSE IT’S PEER MURDERS LIVE A VILLAGE,YOU THINK THE MAN DEM AH PORTMORE BAD LIKE DEM?!!IF YOU KNOW WHAT ME KNOW YOU GUH BACK TO PORTHSMOUTH DEH SUH MORE SAFE MUMS!
Bossladychin Small
December 2 at 7:54pm · Central Village, Jamaica ·
All village duty gal them good fah is throw word wen dem see u n nah step to yo if them bad fi a throw word y not step to me unno no bad…
Like · · Share
3 people like this.
Stephanie Barbie Angel Jacobs Same thing me getting mama .that all them good for .
12 hrs · Like
Bossladychin Small True
12 hrs · Like
Stephanie Barbie Angel Jacobs A telling u girl .
12 hrs · Like
Stephanie Barbie Angel Jacobs Yuh did go the dance ?
12 hrs · Like
Bossladychin Small No thru the rain
6 hrs · Like
Stephanie Barbie Angel Jacobs OK mama .
6 hrs · Like
Bossladychin Small Yea
She look a mess
Overdressed much fi where she was. Cute girl find some decent place go where u dress will be appreciated
That is hands down, the ugliest frock I have EVA seen!!!….orange????
Overdressed much fi where she was. Cute girl find some decent place go where u dress will be appreciated…
If she remove 1 of 3 parts yu get 3 different dress
:hammer
U cyan tell ar say she nuh hot. She betta easy cause as di senda say is nuff bad man inna spain u hear.
But she not talking about the men, she has issue with the women of Spainland.
Is di senda mi a gree wid…I don’t know who an ms chin a war.
What kind a statement she a mek? How can you dress like that fi go dance in a sand and dirt? Whoever mek that dress need a rass beaten.
Bwoy de dress mek ahe luk like a unda develope or deformed mermaid..har tail wide sah
Frock nuh look good
Mi want wan bed spread like dat fi chrismus
The topic was not about her dress gosh ppl can critize others so much pon dis site