PRETTY LOOKS RUN……..

Met a beg yuh dash up dah ugly yah gal please. She ugly and outdated like pit toilet. This b*tch a try bring har mouth to Jody and she ugly and neva stay good yet not even on Jody worst day she n har stay bad sista caan look like jody. If a nuh fi false hair an filter she cann post a pic. B*tch your self esteem is at 0%, yuh come a buy out argument fi yuh big dunn out hole sista an she can’t even stand you dwrl! Haha b*tch get a life your trying so hard to fit in and good looks just nah work in your favor. Plus your sense of style is wack. Don’t be mad just relax and watch Jody beat & teach both you and your trench hole sista shavil. Ohh an tell shavel to pay for the clothes them weh she trust lol! D people dem say dem waah dem money.

15 thoughts on “PRETTY LOOKS RUN……..

1. lol just see sasha put up this pon fb say she met pinkwall…she no ugly at all know sasha from high school when she did black a nice neat short girl man…her baby daddy thirsty tho smh he stays in my cousin dm like whoa and sash dress simply and cute so someone definitely hating on her..

2. Jody u life sad eee? Me ugly and never stay good yet , get ur facts straight, u sound like a childWhen? Where?.
    Lick out batty gal all on pink wall u put me Bitch you and ur mother still a f**k the same man?
    You still store up dutty drawsss under bed?
    You and ur mother deh wid Chris and Pablo.#facts# me hear she f**k ur baby fada siva too,and a me u want bring argument to, which day me and Michelle can f**k the same man, girl neverrrrrrrrr You father never tell u him a boast bout u on the endz ”’me daughter this and me daughter that “when them wheel out the blood cloth phone a u that a suck Johnny hood, him shame like dog him affi left the endzDue to how siva beat u with all the belly, him beat you 1 day u end up inna hospital, u get fed up and want dash weh the baby , cause u seh u tired a the lick and u hate him I want aunty herma lick down the board bridge fi see weh u ago walk fi go tek the man them quick inna them car, suh u can’t get a quick shout out seh siva a cum u know u will get lick left right and center and a me u want blood cloth stop with, lick out batty gal,anonymous seh him did love you cause you lick out batty real good remember u did deh wid shainey hype siva fren and a him pass you over to siva , A really me Sasha gaye Firstlady Smith you a stop wid Girl thank God you come outta di coop weh u ur mother and brother did hitch up on the one little peice a something weh uno call bed,Me want be like you from me born me a wear good clothes ,my mother never put me go tek man from me a 12 ,a bare bitch up clothes you usually wear Me want be like u????? mad u mad , Me eva tex u and ask you weh u do ur hair yet??or invite you to none a me party them yet ?? It sound like a u want be like meeeee girl,me dont even chat to u big pussy gal, i dont even follow u on ig,, a snap a alone me did follow u on cause me did hear a little mix up and me did want fast ***seh bitch live inna the boad up something and a buy how much 1000 us chain fi man a suh me end up add u bitch, fb a little pickney thing so i dont know how di f**k me and u a fren on there ,,Bout you a talk seh u block me bout want be like u , u fava idiot Shavile nah stop f**k ur man a bayyyyyyyy

3. No pink wall unnuh get it wrong a d two gal dem a top a mess with the girl in the burberry outfit. The one in white jumpsuit name shavel a she a tek the one in the burberry oufit man and the one in the jeans top a buy out the argument. But mi no understand how Sash a buy out shavel argument and shavel can’t stand Sash. Even shavel say Sash a carry feelings fi har because she prettier than Sasha, but inna real life Jody beat the next two gal them street and lane every thing Jody do them fallow and when them ready them stalk the gal ig fi free. Unnuh fi top eit if unnuh an d gal nuh fren weh unnuh a stalk the gal business fah? That means say unnuh is a fan of hers or unnuh obsess. Put on top of it neither shavel nor Sash no wear nutn good so mi no know weh the pree fah. Kmft you’ll need to get a life.

4. Shavile u cah cut down pon di f**king gal wah do u so memba say puss an dog no av the same luck a true u see the Jojo house done an she a drive u an u broad face sista start pon di gal case memba say a compulsory mek monkey f**k puss gal u think siva did ago buy u a car but him take u for a ride an say him Cah buy ur car coz di milage done pon it a trouble dat u too f**king red eye u love run in pon pple man too much u fi tap eeh man u a try live a life wah no exist on this planet memba say u no get no pickney yet slow down on the f**king cool it down go pay the pple dem fi dem clothes an shoes an dem bundle hair wait u turn no girl wats wrong with u stop carry u miserable pussy go trow pon pple man fine a man fi uself stop mek keno Russian f**k u fi liquor fi stock u bar u a live a lue u no Inna Jojo class u high school drop out go learn fi read try go bk a school

5. Saha not cute !! I see that big forehead bitch in hwt one night and I was like ewwwwwww…She fava the girl That come in the Arthur meme , Jodi a beat unno bad ,so just take unno losings and keep it pushing !!

6. Dwl story come to bump. Dwl? Is yuhself you a talk does? Weh dah big old Long autobiography bout yuh self fah. Sasha go get a life please you just don’t get it and you will never will. We all know the story and we all know why yuh mad, badmind active inna you an yuh dirty classles sista. The entire breaton know unnuh history #tek #one #a #neda #Man. Haha jokes on you’ll dumb ass bum bitches lame as f**k. Get the f**k outa er

7. Sender seh jody a drive ,the babyfather never buy a car fi her and tek it bk,sasha don’t trouble people, a jody see sasha a pass and trouble her, why she never go trouble sasha sister , nuh she a tek the man

8. But is not lie ballhead nuh cute. And she nuh ugly she just have a strong looks she resemble little bill with a square body like sponge Bob to how she act like she nice mi love she should a live a Buckingham palace. Kmft mi nah bias but if a looks an dressing them a talk bout jojopinkz wap dem an tek the award. Sash inna hot hot jamaica weh yuh a do inna furr coat? Ok i see you didnt do your reserch well just allow jody to continue teach you how its done.just accept the fact say the gal nice no rose garden. And as a matter of fact you ago say shavel nah stop tek jody man lol! Sivva nah look at shavel. the one puck weh she get a nuh status because him not even waah hear har name mention because him say over the year him a puck gal shavel hole a one a d deepes hole him Eva puck him say a quick sand she have a walk wid inna panty him haffi just top half weh n give him a headaz. Girl trust me neither you or shavel nuh mek one that long old essay deh web yuh write up top just men yuh look even dumer I taught you had more since to know better. Yuh no see big pussy Nelly nah comment? Because Nelly an shavel no chat because she chuss the gal hair carry go give galwayne fi mek wig an caan pay for it. Dwrl what a drama dis is. I pity you’ll sad ass bitches none nuh mek one.

9. Sasha ugly fi true me always see her pics on Facebook and think no sah wah wrong with her face? Why she have that strange look? But if her Sis tek ppl man like the way jody sey2y she picking up for her sis obviously her Sis wrong plus y this shavill girl no look a work instead of taking men duh if her reputation stink a road no man will wife her so she will always need to a f**k the older u get the less sterdy the body be so what she ago do then cause she a no wife so no man nah go stay with her and she body dun what she ago do. Honestly don’t understand some gal mentality jus go get a work do nursing teaching something that guaranteed a job and low the csreless life. Stop thinking for now think bout later

10. Sasha u have some insecurities about yourself! If somebody call me ugly I wouldn’t even stop n look but cause u half handicap n ugly fi true u come write long essay! Siva don’t even look at shevel from Jody come.. Siva a mad over him baby mother n everyone knows that’s so unu go look a man fi unu self cause only if Jody nu want siva shevel can get him