RAINSBERGER UPDATE

DavidRainsbergerUSEmbassy
David Rainsberger, former American Diplomat and center of the Gully/Alliance feud filed for bankruptcy in a U.S court last year. Rainsberger filed for bankruptcy on May 15,2013 and his debts were discharged on Sept 17 of the same year.
David Rainsberger was sentenced last year for receiving illegal gratuities and nor bring forthright about his involvements outside of work.

0 thoughts on “RAINSBERGER UPDATE

1. What was the sentence he received? I don’t remember seeing the final outcome on this site or anywhere for that matter..

1. I feel so bad for him jah knows…such a good job, a family just starting life but he got caught up.

1. me too I was thinking about him this morning for quite a while..how sometimes u can make mistakes that cost u everything

2. Met
    What is the TRUTH as far as we know it concerning gully and alliance in this matter?
    If you have covered it then sen mi da link plz

3. Poor thing somebody cudnt pull him aside and warn him bout da horse face boy deh…look out di people good good boy pickney gone a jail fi da idiot deh…him suppose to a beat himself everyday and a wonder a weh him really do…mofrado shud a get lock up to….if him did a collect money it wudnt be suppose bad but fi see yu life gone dung di drain fi nutn….no sah dis sad….hush yah Rainberger yu still young mi know yu learn from yu mistake just hold yu head high and next time avoid dem dutty people deh when yu see dem because see deh now dem turn dem back pon yu after yu jeopardize ur job fi dem, yu will rise again .

4. Met see wi di typo dem fi mi…mi a type fast and one call come een suh mi neva memba fi check it before mi press send…mi did fi put “how” instead a out and “suh” instead of suppose…

5. Such a sad turn of affairs. Dis man got such a high profile position and could have gone on to who knows what, him diplomatic life dun fah and di shame to him family and and name is another story. I hope dem nuh teck dis incident and paint all a wi wid di same brush, too bad him chose fi mix up wid di worse a di bunch. Dats why mi very particular wid di ppl dem mi associate wid or even go as far as to call friends. Cause some vampires out deh will suck u dung and left u fi dead all while dem a laff up wid u inna u face, and dese ppl who want di most have the very least to give back to you in return. Me, u meck dem tan inna fi dem cawna, and me will stay in mines.

1. u cant help certain people at all..he paid with everything..he will never get a government job I dont believe

1. I don’t think so either, cause most gov’t jobs require a criminal background check at the very least, and the high level ones require a security clearance where dem look into your entire life story and some. Him dun fah as far as gov’t position goes.

6. may be he will get another government job but not as big as dis………….he will take a bribe so they are gonna use dat against him in whatever job him do

1. He also lied on some paperwork so if him get another govt job God is with him for sure. The thing whey me waa know is who tell dem say a bribe when he was friends with them…mi neva know friends tek bribe

2. A dem thiefing and dishonest ppl deh lucky fi get some big wuk, the possibility exist where as soon as he serves his sentence him can just brush him self off, and recover from this all. Look pan d 1 Kern him, as Simpli wld an seh a long time him a Kern ppl things, all when him a guh UWI, him kip big raffle and all now d smaddy weh win nuh get d car!!!! And seet deh a big Politician wuk him get and thief omuchi millions and get off scotch free all now mi nuh get 1 a d bulb. And mi know seh when him breeze off likkle a 1 next high profile position him a guh move in pan. Dem foreign ppl deh know how fi work round d system still, so him goodly all change him identity an all those things, him a guh aright man.