RICO STOP SPIDER MAN YET?

Run come look yah…Rico di Cuban n his hide n f**k side piece PJ Dirty gyal pj u r a classless hoe!! Rico nuh want you him have good good cally he don’t want you hoe of the night..leave ppl man pj u a 23yrs go find a toy to play with a big Ppl thing ere Rico love his woman him eva a Post har n u must knw dat pj! A d ppl Man U deh wid u must see weh him a do rico nuh seh u HIM good Body cally. go drink sum ensure b*tch

18 thoughts on “RICO STOP SPIDER MAN YET?

1. Sender you sound stupid. Cause if he loved his woman like how you’re claiming then this girl wouldn’t be in the picture. And he rate the girl enough to show face at her party. Sender you must be Cally!

2. I agree with everyone else if he didn’t like the girl is some form or way he wouldn’t be with the girl and no one would know about it to be able to comment, he would of kept it a real tight secret… So sender you must be Rico’s woman because your mad your man is giving this girl the time of day, and from what I can tell the girl is pretty, so your man is no good, go tell him bout himself and leave the girl alone, he chasing her sweetie… So stop look stupid and go fix your man dirty ways sweetie…

3. Cally is a ediot and who in they’re right mind would f**k Rico???? He’s so fishy and frighten
    Nobody wid sense and ambition would want dat fi claim
    Rico be in any and every body DM a look dem same way him a beg Jodi fi deh wid him
    Till all Apple seh big up mi sis in law Jodi on Live! Cally u a cocky clown cause u nuh have the shape or looks wats required to be apart of that family
    Apple ask him when him did put u up on IG “Weh u ah do wid dat square shape gal”
    Dem chat u and seh u don’t shape good or dress good! Every party u go wid him u draw fi ur dutty flat slippers or uggs and party don’t even start yet an u foot can’t manage heels
    So pls don’t hype on a next gal cause u are being replaced as we speak ur mon nuh stop hunt fi a sexier gal fi pls him family
    Apple all seh him baby mada is the prettiest girl him did deh wid on her Live
    Why u neva defend dat???

4. Rico get so much box and beaten fr the money so call team idk how a female would feel safe and secure around or with him
    He was Money Team beating stick so nobody nuh waan dat not even Jodi she nuh stop walk n show her friends dem him screen shots messages just tru she a look fren fr Apple she don’t run him badly but he’s annoying
    He’s so thirsty and swear him look good! It’s a bust Cally a look cause she couldn’t get it in NJ so she hope Rico can give her now
    She need fi work pon dat high belly weh she have it don’t look good wid the clothes she decide fi wear
    She always look like a swell pig bout fi bust

5. But look pon who unno a argue over ya..rico wey him mouth look like when dog a foam..rico wey caa read and write fi save him own life..rico wey money team nuh stop beat him like him a them pickney..rico dont look like a decent man fi not even a crack head mad ova..so sender you..cally…and pj should be f**king ashame..rico look like him stilk was breast feed from christine..him look malnourish bad..

6. Bway dis one sweet eee! Rico A u dat bredda???!!! PJ u a hot up di scene..Mi go a cover girl n mi see har di man dem love har!! Ppl man a look har in front dem Oman n single n broke n rich a pree dis lickle Dolly girl pj! RICO IF U NUH F**K PJ YET BREDDA YAH FOOL CAH DAT DEH FAT PUSSY WEH SHE HAVE A MAD DI MAN DEM A ROAD! Mi naw lie she hot..lickle n tweet

7. Dirty rico is A one battybwoy wen we use to deh him fi sex me in my ass Rico all a wear me clothes go dance me put him out stop hype like you got it Nigga you Dnt have anything inna life yuh a baby Nigga you need fi own a bed inna America now … you walke round & a hype up yourself gay ass self Nigga your a fish Cally need to open her eyes and see Rico suck p–ssy like dog all when mi jus done see my monthly him want eat it out ..

1. Bitch u sound vex to bloodclaat…real talk! He probably lef u fi cally das why u a go so hard…every man inna dancehall a batty man even if dem neva f**k a batty frm dem bawn once dem style a gal di gal a start walk n a chat seh dem a batty man…*yawns* NEXT!

1. Bitch who’s you first thing first me been stop talke too him few months before him & Cally start talke bitch . Your man most be a batty bwoy Mek you hurt Suh cause is not all man a gay Suh know weh yuh a do bitch bright bout next dirty mi tired fi cum inna him face RICO is big

8. PJ if u eva go deh wid RICO YAH eediat gyal Cah him no lef cally a bloodclaat…so tek YAH f**k n go bout YAH business yah man

9. Rico wid him loik cocky and hype and cabt f**k is the money them want him need fi pumps it up abd make it get big

10. Cally is wack as f**k and so is rico… every other day cally post a new man like bitch find yourself!!! Rico have which money?? kmt him bruk like wah..cally ah look a hype and swear rico did have money now she ah so call breed

11. The person who sent in this post is clearly Dutty cally. Cally walk and f**k any and every hype man. She F**k out the whole a jersey like Dave junglist then she start f**k dung ny. Cally Nuh claim seh she a breed fi Rico but is not Rico baby. Me woulda talk a who fah baby but me nah bada. Dwflllllllll a yah Suh nice. Pj a hot bloodclat gal fi u cally. Look how the girl look good. Cally go si dung please.