ROBBAS YUH GLOWING DOE

0 thoughts on “ROBBAS YUH GLOWING DOE

1. Dis sound like a Robert or har frenz sen it inna. Bout she glowing, dats the look of a bitch who is like am about to lift out all the clothes inna dis store.

1. Suh daffy and bready turn man matey? Dwm soon turn mates, cuz di two a dem a guh left Robert and deh wid each other and and sail off into da sunset.

1. :ngakak Wah yuh seh itsme Daffy duck & d man a guh elope lef d shim lol or dem can just have 1 big batty man orgy, I dont know yyyyy but everytime mi seh Robette a Bruce jenner come to mind, a wonder if he/she have a buddy weh she neatly tuck under deh :bingung

2. Up till now mi still caan believe seh Robert and Daffette left? or Robert a give Daffette bun? the way how Robert coulda gwaan and over her Daffette…but then again robber Robert nuh want nuh woman, robert want a man…if is even a batty man.

3. I can bet my very last dollar that claffy is somewhere telling his side chick that he never really wanted Bobby, and that they can come up front now -yes claffy I KNOW you :2thumbup

4. Good day met & bloggers

Did you see the video of the doc removing the big dildo from the man ass.It’s the biggest thing I’ve ever seen.

5. You know how I know this story true .. NOBODY AT ALL saying nothin normally dem woulda come defend it and Babette wouldn’t stop post daffy pics bout her husband … So it’s true I believe 10000%

1. Interesting..as recently as last week the two of dem dey pon IG a profess dem undying love for one another :siul :siul

6. im sorry to say
    but that is one ugly girl
    not even weave and makeup can help her!
    not even the designer (stolen) items help

7. Yow hear mi nuh man, not because dem a browning, mi nuh si weh dem gal yah a glow… A woo dem… Mi wouldn like fi si wen dem nah glow….Wi nuh pet ppl…